2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Nasil oldun var mi gelisme ?

Yok ben gayet Anadoludayim.Hem de Doğusunda .Ama numara vermiyorlarya.Bu üçüncü doktorum hiçbir vermiyor .Bir şey olursa hastaneye gel,ben yoksam acilden giriş yap ,ebeler beni arar diyor doktorum .
Benim doktorumda ayni sekilde diyor wala. Arzu edersen ki ucrete tabi nobetci doktor bana habe verir gelirim bende diyor parayi veren dudugu calisyor

Aslina bakarsan tabikide dk da bir bebege o dalgalari gondermek hos degil herseyin fazlasi zarar sonucta bakma gittigimize hele benim ki ultrason manyagi oldu cift hastane ile tobe estf

Orası öyle ama Ebe bulabilirsen :))) ben 10 .haftamda atamaya başladım kimse almadı beni çok geç kalmışım

Malesef yok
Bir ağrı kesici almak bile deveye hendek atltmak gibi bisi
Amerikada dis ağrısı tutan arkadaşım
Ucreti öğrenince
Geri dönmüştü yaptirmaya

Kiz nisan gelmisse eger dogum basliyor direk sezeryana alirlar seni git sancini bekle acilman yok demezler ki eve donmezsin yani
Ayy canım keşke öyle olsa yaa valla .Artık her gün ağrı mi sancı mi demekten yoruldum valla.Cok da zorlanıyorum zaten.Bunlar sancı mi bilemiyorum da .Yokluyor yokluyor geçiyor .Keşke iyice artsa da girsem doğuma ama dediğiniz gibi inşallah zaten sezaryan olacagim için doktorum bu nişanı gordukten sonra sancıyi beklemez de beni doğuma alır artık .

Sevgili Ocak Anneleri,
Sizlere şans,sağlık,mutluluk dilemeye geldim. Yeni yılın ilk bebeklerini kucağınıza almaya çok az kaldı. Tek tavsiyem,çok çabuk büyüyorlar,ne kadar yorulsanızda her anın tadını çıkarmaya çalışın. Bol bol fotoğraf çekin ben hep video çekmişim adam akıllı fotomuz yok

Bebişlerin sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürleri olsun,sevdikleriyle çepe çevre olsunlar

Yakin zamanda vajinal muayene fln olmadin di mi? Yani nisandir diye dusunduk ama?

Wala beklemez die biliyorum ama okumus kadindir sonucta bilemedim bak nisan geldi demesen ( yada nisana benzer demesen ) bu kadar cenemi zaten yormazdim takip et artiyormu agrimi vs farkli dusunurdum. Hem ilk dogum degil hem sezeryan mecburi oldugundan bizimde bilgimizi yabana atma yine elbette kisisel tercihler ve dogrular herkezin ki farkli ne erken gidiyoruz diye ne gec gidiyoruz die yargilamak hic birimizin birimize haddi zaten degil bir cogumuzun kalbi agzinda atiyor artik inan biri agrim sancim var dediginde ne oldu nasil oldu die meraktan catliyorum soylemlerimiz elbette hepimizin iyiligi icin... reel tanismasakta embrio hallerinden bugune hep beraberiz nerdeyse her sey hepimiz icin guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…