Kızlar benim sanırım doğurmaya ramak kaldı 37 +1 im ..gündüzden beri 10 dakika bazense 15 dk arayla sancı geliyor kimisi 10 sn sürüyor kimisi 50 sn ..akşam oldu beldende vurmaya başladı ve güçlendi gündüze göre sanırım yaklaşıyor panik yapmadan duş aldım uzandım dakika Tutuyorum hastane yakın diye ama gece doğum çok yorucu olur umarım sabaha kadar geçer sancılar
Yok ben gayet Anadoludayim.Hem de Doğusunda .Ama numara vermiyorlarya.Bu üçüncü doktorum hiçbir vermiyor .Bir şey olursa hastaneye gel,ben yoksam acilden giriş yap ,ebeler beni arar diyor doktorum .
Olması gereken odur belki, biz şımarıklığına bile gitsek ultrasona girebiliyoruz, ne kadar gerekli bu kadar sık girmek tartışılır.
Sizin de doğum sonrası hizmetleriniz mesela çok iyi değil mi ya, kuzenlerim anlatıyor, doğumdan sonra bi süre ebe geliyormuş eve bebeği yıkamayı, emzirmeyi falan gösteriyormuş?
Aslina bakarsan tabikide dk da bir bebege o dalgalari gondermek hos degil herseyin fazlasi zarar sonucta bakma gittigimize hele benim ki ultrason manyagi oldu cift hastane ile tobe estf
Olması gereken odur belki, biz şımarıklığına bile gitsek ultrasona girebiliyoruz, ne kadar gerekli bu kadar sık girmek tartışılır.
Sizin de doğum sonrası hizmetleriniz mesela çok iyi değil mi ya, kuzenlerim anlatıyor, doğumdan sonra bi süre ebe geliyormuş eve bebeği yıkamayı, emzirmeyi falan gösteriyormuş?
Burda da özelde alıyoruz numarasını. Yani ekstra ücret diye düşünün. Muhtemelen sigortanız 3 ultrasonu karşılıyordur. Zaten her gittiğimizde nst ye ayrı muayeneye ayrı veriyorum. Şu ana kadar Doğum parası kadar muayene ücreti ödemiş olabilirim .
Ayy canım keşke öyle olsa yaa valla .Artık her gün ağrı mi sancı mi demekten yoruldum valla.Cok da zorlanıyorum zaten.Bunlar sancı mi bilemiyorum da .Yokluyor yokluyor geçiyor .Keşke iyice artsa da girsem doğuma ama dediğiniz gibi inşallah zaten sezaryan olacagim için doktorum bu nişanı gordukten sonra sancıyi beklemez de beni doğuma alır artık .
Sevgili Ocak Anneleri,
Sizlere şans,sağlık,mutluluk dilemeye geldim. Yeni yılın ilk bebeklerini kucağınıza almaya çok az kaldı. Tek tavsiyem,çok çabuk büyüyorlar,ne kadar yorulsanızda her anın tadını çıkarmaya çalışın. Bol bol fotoğraf çekin ben hep video çekmişim adam akıllı fotomuz yok
Bebişlerin sağlıklı,mutlu,huzurlu ömürleri olsun,sevdikleriyle çepe çevre olsunlar
Ayy canım keşke öyle olsa yaa valla .Artık her gün ağrı mi sancı mi demekten yoruldum valla.Cok da zorlanıyorum zaten.Bunlar sancı mi bilemiyorum da .Yokluyor yokluyor geçiyor .Keşke iyice artsa da girsem doğuma ama dediğiniz gibi inşallah zaten sezaryan olacagim için doktorum bu nişanı gordukten sonra sancıyi beklemez de beni doğuma alır artık .
Wala beklemez die biliyorum ama okumus kadindir sonucta bilemedim bak nisan geldi demesen ( yada nisana benzer demesen ) bu kadar cenemi zaten yormazdim takip et artiyormu agrimi vs farkli dusunurdum. Hem ilk dogum degil hem sezeryan mecburi oldugundan bizimde bilgimizi yabana atma yine elbette kisisel tercihler ve dogrular herkezin ki farkli ne erken gidiyoruz diye ne gec gidiyoruz die yargilamak hic birimizin birimize haddi zaten degil bir cogumuzun kalbi agzinda atiyor artik inan biri agrim sancim var dediginde ne oldu nasil oldu die meraktan catliyorum soylemlerimiz elbette hepimizin iyiligi icin... reel tanismasakta embrio hallerinden bugune hep beraberiz nerdeyse her sey hepimiz icin guzel olsun