2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin annesi
Insallah bana dua edin bi doğum işareti su nişan falan gelsin sezeryane öyle gireyim de sütüm gelsin bir kaç aydır göğüs uçlarımda beyazlık ve kurumuş kabuklar oluyor bu sütüm olacak demek mi acaba deneyimli analar

Kızlar bende de açık kahve yapışkan bir akıntı gelmiş. Nişan dediğiniz şey nasıl oluyor? Benim için erken değil mi daha? Ay ben korkuyorumm
Senin daha çok yokmu yaaa neden sıramı kapıyorsun acaba saka bi yana sancın var mı doktoruna iletişime geç istersen canım

Sancım falan yok karnımda sertleşme de yok ama bu akıntı neyin nesi merak ettim. Doktorumun nosu yok benim de:/
Bu numara vermeyen doktorları anlayamıyorum. Benim için ilk öncelik buydu doktor kararı verirken aldığımdan beri aradın mı dersen aramadım zırt pırt zaten kimse rahatsız edecek değil ama bir güven duygusu veriyor acil durumda ulaşabileceğini bilmek...

Amerikada biri de ahirda dogurdu arkadasimin kuzeni:) At ahirinda kafayi yersin. Bilerek yani bunu yapti. Yaninda kimse yokmus girmis beklemis dogurmus sonra hastaneye gitmis. Simdi de sosyal hizmetler elinden almaya calsiyo cocugu bu kadar imkan varken neden riske attin akli dengen yerinde mi fln diye. Senelerdir ugrasiyo vermemek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…