Insallah bana dua edin bi doğum işareti su nişan falan gelsin sezeryane öyle gireyim de sütüm gelsin bir kaç aydır göğüs uçlarımda beyazlık ve kurumuş kabuklar oluyor bu sütüm olacak demek mi acaba deneyimli analar
Bu numara vermeyen doktorları anlayamıyorum. Benim için ilk öncelik buydu doktor kararı verirken aldığımdan beri aradın mı dersen aramadım zırt pırt zaten kimse rahatsız edecek değil ama bir güven duygusu veriyor acil durumda ulaşabileceğini bilmek...
benim de hollandada bir kadını izledim bir odada kendi kendine sancı çekiyor gelen giden yok bizde de ebe hemşire asistan dr 5er dk arayla gelip komtrol eder.
üstünden ders mi verdiler ben olsam üste para isterdim şaka bi yana o an kim geldi kim elledi kaç parmak gözüm görmedi off yaklaştıkça çok korkuyorum ya
neden sancılar geçsin istiyorsunuz zamanı gelmişse doğabilir haftası gayet iyi keşke ben doğursam
Amerikada biri de ahirda dogurdu arkadasimin kuzeni:) At ahirinda kafayi yersin. Bilerek yani bunu yapti. Yaninda kimse yokmus girmis beklemis dogurmus sonra hastaneye gitmis. Simdi de sosyal hizmetler elinden almaya calsiyo cocugu bu kadar imkan varken neden riske attin akli dengen yerinde mi fln diye. Senelerdir ugrasiyo vermemek icin.