Amerikada biri de ahirda dogurdu arkadasimin kuzeni:) At ahirinda kafayi yersin. Bilerek yani bunu yapti. Yaninda kimse yokmus girmis beklemis dogurmus sonra hastaneye gitmis. Simdi de sosyal hizmetler elinden almaya calsiyo cocugu bu kadar imkan varken neden riske attin akli dengen yerinde mi fln diye. Senelerdir ugrasiyo vermemek icin.
Aaa sen aralik anasıymışsın zaten
Senin hesaba gore şubat analarına gitmem lazım
Hc bakmadım ben galiba aklımın bi kosesinde de hep sanki Şubat anası olacakmışım gibi geldigi halde
Aaa sen aralik anasıymışsın zaten
Senin hesaba gore şubat analarına gitmem lazım
Hc bakmadım ben galiba aklımın bi kosesinde de hep sanki Şubat anası olacakmışım gibi geldigi halde
Sat 24 mart benim ilk başlarda tam olarak Dr haftamı hesaplayamadı sanırım 5 ocak görünüyordu sonradan Aralık anası olacağımı öğrendim Benim kıza kalsa net ocak anasi olurumda niyeti yok masallah gelmeye
Kiz "birazcik" enteresanmis sahsen tanismadim, yetenekli bir sokak ressami. Kendi ailesi maddi olarak cok guclu ama pek aralari yok. Deisik hayat tarzlari iste. Ha saglikla dogurmus mu dogurmus belki anlatsa hak vericez ama tabi kim goze alir bilmiyorum..
Kiz "birazcik" enteresanmis sahsen tanismadim, yetenekli bir sokak ressami. Kendi ailesi maddi olarak cok guclu ama pek aralari yok. Deisik hayat tarzlari iste. Ha saglikla dogurmus mu dogurmus belki anlatsa hak vericez ama tabi kim goze alir bilmiyorum..
Kim ve nedenn ya hangi motivasyonla. Bi filmde fln mi gormus yq da sirf anlatcak hikayesi olsun diye belki de. Okudugumdan beri guluyorm esime de okudum yerlere yatti. Sahsen ben inandm akli dengesinin pek yerinde olmadigina:)
Oooo sanat kafasi varsa ok. Cogu hayati farkli yasar zaten istisnalar haric.
Kordonuda tasla mi kesmis tobe estf. Yapmayaymis iyiymis ama hakkaten eski zamanlarda tarlada tapanda doğuran cok olmus ayni hesap bildigin
Bu numara vermeyen doktorları anlayamıyorum. Benim için ilk öncelik buydu doktor kararı verirken aldığımdan beri aradın mı dersen aramadım zırt pırt zaten kimse rahatsız edecek değil ama bir güven duygusu veriyor acil durumda ulaşabileceğini bilmek...
Canım benim
Bence senin nisanın gelmiş
Ama bu demek degilki hemen dogum olaun
Ben gelen seyi peceteye saklamıştım dr a gostereyim diye
Kurumuştu bile gunler sonra dogum yapmışım yani Rhea Silvia
İdrar yolu enfeksiyonum var zaten ama hiç olmamıştı bu tür bi akıntı. Sancım yok Allah’tan. Yoksa giderdim direkt hastaneye. Bi de araştırdım biraz nişan gelince öyle hemen doğum olmayabiliyormuş haftalar sürebiliyormuş.
Canım benim
Bence senin nisanın gelmiş
Ama bu demek degilki hemen dogum olaun
Ben gelen seyi peceteye saklamıştım dr a gostereyim diye
Kurumuştu bile gunler sonra dogum yapmışım yani Rhea Silvia