2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ama gercekten yani hangi akla hizmet bunu yapti acaba imkanlar icinde imkansizlik yaratmis

Aralık anaları dokuz doğuruyor bu gece
Aaa sen aralik anasıymışsın zaten
Senin hesaba gore şubat analarına gitmem lazım
Hc bakmadım ben galiba aklımın bi kosesinde de hep sanki Şubat anası olacakmışım gibi geldigi halde

Aaa sen aralik anasıymışsın zaten
Senin hesaba gore şubat analarına gitmem lazım
Hc bakmadım ben galiba aklımın bi kosesinde de hep sanki Şubat anası olacakmışım gibi geldigi halde
Sat 24 mart benim ilk başlarda tam olarak Dr haftamı hesaplayamadı sanırım 5 ocak görünüyordu sonradan Aralık anası olacağımı öğrendim Benim kıza kalsa net ocak anasi olurumda niyeti yok masallah gelmeye

Ama gercekten yani hangi akla hizmet bunu yapti acaba imkanlar icinde imkansizlik yaratmis
Kiz "birazcik" enteresanmis sahsen tanismadim, yetenekli bir sokak ressami. Kendi ailesi maddi olarak cok guclu ama pek aralari yok. Deisik hayat tarzlari iste. Ha saglikla dogurmus mu dogurmus belki anlatsa hak vericez ama tabi kim goze alir bilmiyorum..

Kim ve nedenn ya hangi motivasyonla. Bi filmde fln mi gormus yq da sirf anlatcak hikayesi olsun diye belki de. Okudugumdan beri guluyorm esime de okudum yerlere yatti. Sahsen ben inandm akli dengesinin pek yerinde olmadigina:)

Oooo sanat kafasi varsa ok. Cogu hayati farkli yasar zaten istisnalar haric.
Kordonuda tasla mi kesmis tobe estf. Yapmayaymis iyiymis ama hakkaten eski zamanlarda tarlada tapanda doğuran cok olmus ayni hesap bildigin

O sirada bebegin babasi nerdeymis onu da merak ettm

Kızlar bende de açık kahve yapışkan bir akıntı gelmiş. Nişan dediğiniz şey nasıl oluyor? Benim için erken değil mi daha? Ay ben korkuyorumm
Canım olabilir belli olmaz, bildiğim kadarıyla senin bebiş biraz önden gidiyordu, yarın Bi doktorunu bilgilendir ister, yarında pazar aksine

Burda numarasını veren doktor yok maalesef özel klinikte bile alamıyorsun

Canım benim
Bence senin nisanın gelmiş
Ama bu demek degilki hemen dogum olaun
Ben gelen seyi peceteye saklamıştım dr a gostereyim diye
Kurumuştu bile gunler sonra dogum yapmışım yani
Rhea Silvia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…