2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İzmir'de doğum için fiyat alan var mı? Hangi hastane ne kadar ücret çıkartıyor

Önden gitmesi erken doğum anlamına gelmez diye önceden uyardı dr. Bence çok erken bana yaa. Pazartesiye randevu kalmamış hiç salı gittiğimde söyleyeyim bakalım ne dicek roseanne
Bakalım sancı olursa su gelirse zaten doğum başlamış demek olur, dediğin gibi daha erken belki bu şekilde Bi kaç hafta gidecek, hayırlısıyla gelsin bebiş,

Kim ve nedenn ya hangi motivasyonla. Bi filmde fln mi gormus yq da sirf anlatcak hikayesi olsun diye belki de. Okudugumdan beri guluyorm esime de okudum yerlere yatti. Sahsen ben inandm akli dengesinin pek yerinde olmadigina:)
:)) Ne kadar sacma geliyo di mi deli gibi..Ayy yok ya hikaye olsun diye fln degildir. kafalar deisik:) Ama oturup tartissak belki de bizi ikna eder oyle tiplerden kork
Ya benim ilkinde hicbiyrimden hicbisi gelmedi hatta oncesinde memelerim kucucuktu zayifladigim icin, ama bebegi kucagima aldigimda sutum gelmisti. Kismet insallah hepimizin yine oyle olur. Oncesinde bir sinyal isarete bekleme kafayi raht tut yeter

Canlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz

Bu arada kayinvalidem beni çıldırtmak üzere. Biz daha isim belirlemedik Kendi ismini koymamız konusunda diretiyor. Bide illa bebeği tuzlayalim diyor asla öle bişey istemiyorum dedim münakaşa ettik o kadar sinrlendimki annem kas göz etti bana alttan al dedi. Tuzlamazsak kokar diyor sanki bilimsel bir kanıtı varmış gibi inandığı şeye koru körüne bağlı ve ısrarla tuzlayalim diyor bide yaşlı bi komşusu var her yer korona dolu ona tuzlatacakmis. Deli etti beni çıldıracagim cahil bi kaynanayla uğraşmak çok zor çünkü ne dersek diyelim hep kendi bildiğini okuyor. Allahtan kendime sabır diliyorum

Canım gözün aydın Allah sağlıklı versin ikinizde, inşallah bol sütün olsun bebişin de sen de rahat edersiniz

Gözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin kayınvalideni eşine pasla stres yapma

Günaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim

sancın var canım bir git nst çekil bişey çıkmazsa acilde kabızlık için bişey yazarlar

Z zesamu93 canım gözün aydın ama kv yi kov gitsin eşine de benim istediğim isim olmazsa kendimi öldürüm boşanırım falan de herkese bağır çağır bu ne ya sen doğum yapalı saatler olmuş biberonu duvara fırlat herkes aklını başına alsın
bebeğin daha bir günlük bile değil gazı olamaz açlıktandır emzirirken yutkunuyormu bir gakip et süt tam gelmemişse azcık şırıngayla mama verirsininiz

Canım ben de öyle sürekli büyük tuvalete cikiyorum ve kramp gibi sancı giriyor .Gece ağrım yoktu .Gitmedim ondan .Bugün gideceğim ama .Aynı durumdayım ben de canım .

Canım çok sevindim .Gözünaydin .Sağlıkla büyüt bebisini inşallah .İstediğin güzel bir ismi koy.Keske belirleseydiniz şimdiye kadarya.Bosuna sitrese gitmezdin sen de .

Seninle aşağı yukarı haftamız aynı bende de oluyor o çok kabız olmaya başladım ama normal zaten gari iyice büyüdüler içerde . Gaz sancısı olabilir aç karna su iç bol bol fayda ediyor.

Z zesamu93 hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuk , hiç bakma etrafında olana bitene herkes herşeyi der

Herkese hayırlı sabahlar, bana iyi geceler kızlar, bu akşam da doğurmadan son iki haftaya giriyorum, bakalım ne zaman gelecek hanım. hep sancı var ama düzensiz ayağa kalkınca başlıyor oturup dinlenince geçiyor. Bi de bebişin hareketleri iki gündür baya fazla yani doğuma yakın azalır diye okumuştum benimki karnımı açıp çıkacak öyle

T tulperde artık sayende yeni bir korkum oluştu ya duşta suyum gelirse diye ama hissederiz inş diye düşünüyorum.

Z zesamu93 gözünüz aydın, Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inş. Ayrıca sabırlar diliyorum, C caysever ye de gayet katılıyorum git eşine söyle ben böyle şeylerle uğraşamam de, stresi o yüklensin senin huzurla bebişine bakman lazım şu anda.

Canim gözün aydın, ikiniz de çok iyi olun inşallah kayınvalideni dert etme kendine, yavrunla olmanın tadını çıkarmaya çalış.eşine çok görev düşüyor kesinlikle, ona pasla, sen kendini sıkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…