- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Sana yazıyorum yazıyorum gitmiyor deli oldumCanım olabilir belli olmaz, bildiğim kadarıyla senin bebiş biraz önden gidiyordu, yarın Bi doktorunu bilgilendir ister, yarında pazar aksine
Bakalım sancı olursa su gelirse zaten doğum başlamış demek olur, dediğin gibi daha erken belki bu şekilde Bi kaç hafta gidecek, hayırlısıyla gelsin bebiş,Önden gitmesi erken doğum anlamına gelmez diye önceden uyardı dr. Bence çok erken bana yaa.Pazartesiye randevu kalmamış hiç salı gittiğimde söyleyeyim bakalım ne dicek roseanne
Baba ayri bir olaymis ilgisiz. Ya bazi insanlarin kafasi cok farkli o kadar garip insan var ki. Ama bu olay da buraya gore bile garip yani..O sirada bebegin babasi nerdeymis onu da merak ettm
:)) Ne kadar sacma geliyo di mi deli gibi..Ayy yok ya hikaye olsun diye fln degildir. kafalar deisik:) Ama oturup tartissak belki de bizi ikna eder oyle tiplerden korkKim ve nedenn ya hangi motivasyonla. Bi filmde fln mi gormus yq da sirf anlatcak hikayesi olsun diye belki de. Okudugumdan beri guluyorm esime de okudum yerlere yatti. Sahsen ben inandm akli dengesinin pek yerinde olmadigina:)
Ya benim ilkinde hicbiyrimden hicbisi gelmedi hatta oncesinde memelerim kucucuktu zayifladigim icin, ama bebegi kucagima aldigimda sutum gelmisti. Kismet insallah hepimizin yine oyle olur. Oncesinde bir sinyal isarete bekleme kafayi raht tut yeterInsallah bana dua edin bi doğum işareti su nişan falan gelsin sezeryane öyle gireyim de sütüm gelsinbir kaç aydır göğüs uçlarımda beyazlık ve kurumuş kabuklar oluyor bu sütüm olacak demek mi acaba deneyimli analar
aa bizim senle ayni gunmus. Daha var gercekten, Belki enfeksiyondandir ya.Nişandan kaç gün sonra doğum yapmıştn ki? Ay bana erken daha yaa
Canım gözün aydın Allah sağlıklı versin ikinizde, inşallah bol sütün olsun bebişin de sen de rahat edersinizCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Gözünaydın canım rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsinCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
sancın var canım bir git nst çekil bişey çıkmazsa acilde kabızlık için bişey yazarlarGünaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim
Canım ben de öyle sürekli büyük tuvalete cikiyorum ve kramp gibi sancı giriyor .Gece ağrım yoktu .Gitmedim ondan .Bugün gideceğim ama .Aynı durumdayım ben de canım .Günaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim
Canım çok sevindim .Gözünaydin .Sağlıkla büyüt bebisini inşallah .İstediğin güzel bir ismi koy.Keske belirleseydiniz şimdiye kadarya.Bosuna sitrese gitmezdin sen de .Canlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Ayy ben de sabaha kadar öyleydim .Sürekli tuvalette .Ve sancı da var ama acaba gaz sancısı mi dedim ama benim dün lekelenme oldu bir de.Bugun gideceğim .sancın var canım bir git nst çekil bişey çıkmazsa acilde kabızlık için bişey yazarlar
Günaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim
Canim gözün aydın, ikiniz de çok iyi olun inşallahCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?