Canım allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versinCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Gozun aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benden sana tavsiye ilk kızımda kv ile çok şey yaşadım ya içime attım ya eşimle tartıştım sonra baktım olmuyor kendisine söylemeye başladım ama eşim pasif kaldı bizim aramizi açtı öyle bastı gitti şimdiki aklım olsa direk yollardim istemiyorum kendim bakacam diye bu bebeğimde biliyorum zor olacak ama asla kimseyi istemiyorum huzurum kacacagina hiç olmasınlar daha iyi eşlere çok iş düşüyor ama bnm eşim annesine ağzını açıp bir çift laf edemezdi saygısızlık diye yetiştirilmiş çünkü belki snnki de öyledir güzellikle şöyle eşine ilk bence bak hayatım bilim tuzlamanin çocuk için çok zararlı olduğunu yazıyor doktor burda soralım de doktor kızsın duysun kendi kulakları ile sonra de annen kendi çocuklarına kendi isim vermis bnde kendi cocuguma istediğim ismi vereceğim asla kabul etmiyorum eğer bunu koyacaksan boşanma davası yanında isim değişme davası da açarım anaların hakkıdır hem seni bosarim hem ismini değiştiririm evladimin diye ciddi konuş bağırma bile hiç değmez sonra dön bebeğine sarıl şükret boswerCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Günaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim
Kiz sen harbi delisinZ zesamu93 canım bebeğin kan şekeri düşer allah korusun sarılık olur lütfen sadece bebeğine odaklan orada hemşirelerden yardım iste gerekirse evinde odana kapan kapını kitle sadece bebeğine ve kendine odaklan bak yarın üzülen sen olursun millet benim sütüm fışkırırırdı diye yine laf eder kov gitsin ya
çok sinirlendim doğum yapan kadına yapılcak iş mi bu?
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah. Sen şimdi kv duyma bırak konuşsunlar, sen bebeğine odaklan ki sütün gelsin. Tuz olayını hastanedeyseniz doktora ebeye sor kv yanında bi güzel azarlasınlar kvyiBu arada kayinvalidem beni çıldırtmak üzere. Biz daha isim belirlemedik Kendi ismini koymamız konusunda diretiyor. Bide illa bebeği tuzlayalim diyor asla öle bişey istemiyorum dedim münakaşa ettik o kadar sinrlendimki annem kas göz etti bana alttan al dedi. Tuzlamazsak kokar diyor sanki bilimsel bir kanıtı varmış gibi inandığı şeye koru körüne bağlı ve ısrarla tuzlayalim diyor bide yaşlı bi komşusu var her yer korona dolu ona tuzlatacakmis. Deli etti beni çıldıracagim cahil bi kaynanayla uğraşmak çok zor çünkü ne dersek diyelim hep kendi bildiğini okuyor. Allahtan kendime sabır diliyorum
Gebeliğin son zamanlarında makatta baskı oluyormuş bende de oluyor. Büyük tuvalet ihtiyacı hissi oluyor ama yok kabız da değilim.Günaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim
Kiz sen harbi delisino biberonu ben duvara firlatip olay cikarip bide ustune bosarim desem esim bosamazsan kadin degilsin der her erkek bir degil elbette ama isini biraz sinsice yurutmek lazim herkes kocasini tanir sonucta
Gozun aydinCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Bakım olayı nedir ? Ben pek anlamadımYa bu bakim olayi hala sizde de devam edio dimi sorun bende degil sadecesinir oldum baka baka bitiremediler bu ne beee
Bu siteye giriste hic karsilasmadin mi ? Sorun var bakim calismasi her istediginde giremiyorsunBakım olayı nedir ? Ben pek anlamadım
Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Ayy tamam ben bir an hamilelikle ilgili birşey sandım :)) dün geceden beri sorun çıkıyor bendedeBu siteye giriste hic karsilasmadin mi ? Sorun var bakim calismasi her istediginde giremiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?