2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Z zesamu93 canım bebeğin kan şekeri düşer allah korusun sarılık olur lütfen sadece bebeğine odaklan orada hemşirelerden yardım iste gerekirse evinde odana kapan kapını kitle sadece bebeğine ve kendine odaklan bak yarın üzülen sen olursun millet benim sütüm fışkırırırdı diye yine laf eder kov gitsin ya
çok sinirlendim doğum yapan kadına yapılcak iş mi bu?

Canım allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin

Gozun aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benden sana tavsiye ilk kızımda kv ile çok şey yaşadım ya içime attım ya eşimle tartıştım sonra baktım olmuyor kendisine söylemeye başladım ama eşim pasif kaldı bizim aramizi açtı öyle bastı gitti şimdiki aklım olsa direk yollardim istemiyorum kendim bakacam diye bu bebeğimde biliyorum zor olacak ama asla kimseyi istemiyorum huzurum kacacagina hiç olmasınlar daha iyi eşlere çok iş düşüyor ama bnm eşim annesine ağzını açıp bir çift laf edemezdi saygısızlık diye yetiştirilmiş çünkü belki snnki de öyledir güzellikle şöyle eşine ilk bence bak hayatım bilim tuzlamanin çocuk için çok zararlı olduğunu yazıyor doktor burda soralım de doktor kızsın duysun kendi kulakları ile sonra de annen kendi çocuklarına kendi isim vermis bnde kendi cocuguma istediğim ismi vereceğim asla kabul etmiyorum eğer bunu koyacaksan boşanma davası yanında isim değişme davası da açarım anaların hakkıdır hem seni bosarim hem ismini değiştiririm evladimin diye ciddi konuş bağırma bile hiç değmez sonra dön bebeğine sarıl şükret boswer

herkes uyuyor mu? yoksa sitedeki güncellemeden dolayı mı pek yazışma yok ?

Kabız olduysan uzun süre tuvalette bekleme ve çok ıkınma. Basur tarzı problemler oluşabiliyor. Sanırım basur oldum böyle yaptığım için.

Kiz sen harbi delisin o biberonu ben duvara firlatip olay cikarip bide ustune bosarim desem esim bosamazsan kadin degilsin der her erkek bir degil elbette ama isini biraz sinsice yurutmek lazim herkes kocasini tanir sonucta

Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah. Sen şimdi kv duyma bırak konuşsunlar, sen bebeğine odaklan ki sütün gelsin. Tuz olayını hastanedeyseniz doktora ebeye sor kv yanında bi güzel azarlasınlar kvyi isim konusuna gelince biz karar verdik deseydeniz keşke ama hala diyebilirsiniz, nüfusa gidip kimlik çıkartacak değil ya kv eşin gitsin ne istiyorsanız koyun ben bu durumlarda alınır mı gücenir mi diye düşünmezdim açıkçası. Ah bu kvler en güzel anları zehir etmeyi bile başarıyolar.

Gebeliğin son zamanlarında makatta baskı oluyormuş bende de oluyor. Büyük tuvalet ihtiyacı hissi oluyor ama yok kabız da değilim.

Kiz sen harbi delisin o biberonu ben duvara firlatip olay cikarip bide ustune bosarim desem esim bosamazsan kadin degilsin der her erkek bir degil elbette ama isini biraz sinsice yurutmek lazim herkes kocasini tanir sonucta

Benimkiler kendi annem de dahil Çocuğu da alıp evden kaçarlar kalırım ortada

Gozun aydin mis kokulu tuzlanmayi bekleyen bir balik var kollarinda kocani kayinvalidenin yaninda olmadigi bir zaman guzellikle isle nasilsa hasyanedesiniz doktora soralim die teklif et bak bakalim doktor nasil bir kiyamet kopartiyor kocana hic edebini bozup sen olay cikarma topu baskasina at. İsim konusundaysa umarim esin senin arkandadir ve durum kolay toparlanir. Bu arada gercekten dikkatin sayesinden kotu seyler yasamaktan kurtulmussunuz tebrik ederim. Bazen diyoruz ya biz cok evhamliyiz vs diye bak rahat bir kadin olup talep etmeseydin kotu seyler yasanacaktir allah korusun. Bazen evham ve panik iyidir evladinla bol sutlu ve huzurlu gunler diliyorum sana

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…