2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Lohusa kafasıyla sen terör estirirsin zaten korkudan gelemez kimse merak etme bende totom sıkışırsa öyle yapacim yaşasın kötülük gerçi bizde pek akraba yok,eşimin taraf yurdun dört yanına dağılmış .

Kiz ben bas edemem baska sekilde,.. asiri kalabalik ve hep yakin cevre ne yapayim korona olmasa demem gelen gelsin elbette ama cocuklarimi korumakla mukellefim.

Hormonlarda yapabilir kabız olma durumu hemoroid vb bu zamanlarda çok görülüyor aynı zamanda doğumdan sonra da bol su kuru meyve ve sulu beslen sebze ağırlıklı

Kan ilaci kullaniyosan o da yapiyo. Ben biraktim gecti

Ay yazik ya gelsin gercekten baksana iyi niyetliler ztn sana kayinpederi soylememisler uzulme diye bi de her seyi yaparim demesi ne tatli. Benim kayinvalidemn bana hicbi zarari bi lafi bi dayatmasi yoktur ama bi faydasi da yoktur kendine hayri anca var eve 2 kap yemek yapsa aferin diyip geciyorz alistigimiz analar gbi degil nasi 2 cocuk buyuttugune hayret ediyorm. yine de torun olunca sik sik bize gelme hevesi var da anca veririm kucagina 2 sever kalkar baska bi hayri sanmiyorm dokunsn. Zaten anane vardi bizimkinde de ona bakiyodu simdi anane de iyice kotulesti hastaneye kaldirmislar baska kardesi de yok kaynanamin annesine bakmaktan kimseye baska bi hayri dokunamio

Kizlar bisi sorucam. Benim multivitaminim dun bitti. Tadini da hic sevmiyorum. Surda 3-4 haftam kaldi yeni kutu almasam nolur hic icesim yok. Doktora sorsam icme der zaten gerek yok sen bilirsin demisti benim doktoru hatirlarsiniz Dunyanin en rahat adami heralde, hic benlik diil aslinda

Aynen ne yapayım kötü bir kadın değil çok panik ve evhamlı sadece gülü sevdik aldık dikenine katlanacaz napalim

Kullan bence ya. Ben doğumdan sonra da bi süre kullanmaya devam edicem doktora sorup. İlkinde bırakmıştım hemen. saçlarım çok dökülmüştü.

Benim de iki gün önce bitmişti doktoruma sordum… Doğuma kadar kullanacaksın dedi hem Demir ilacını hem de vitaminlerini diye uyardı..

Kullan bence ya. Ben doğumdan sonra da bi süre kullanmaya devam edicem doktora sorup. İlkinde bırakmıştım hemen. saçlarım çok dökülmüştü.
Iste ben de sut kalitesi icin aslinda biraz da dusunuyorum da off tadi kotu. Sac dokulmesi vitaminden mi acaba. Ben onu soyle biliyodum, gebelik boyunca ostrojen cok yuksek oldugu icin sac dokulmezmis, dogumdan sonra seviye hizla dusunce gebelik boyunca dokulmeyen scalar toplu halde gidermis. Ben de hatirliyorum dusta tutam tutam elime gelirdi..

Gözünüz aydın Bebek doğar doğmaz gazdan ağlamaz aslında kayınvalide sizde stres yarattığı için o stres bebeğe de geçmiş olabilir. Küserse küssün bence gönderin gitsin. Tuzlama mı kaldı ya Ne kadar tehlikeli bir şey sakın öyle bir şey yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…