Allah kaynanasina huzur akil fikir versin kizla ugrasmayi biraksin flan aİcik uzun dua ette daha iyi tutsunAy sorma catlak, a yapamam oyle bisi diyorum lutfen ama biktim diyo. Neyse Allah kaynanaisni islah etsin diye edicem artik
Noldu herkese bir andaKızlar bende de açık kahve yapışkan bir akıntı gelmiş. Nişan dediğiniz şey nasıl oluyor? Benim için erken değil mi daha? Ay ben korkuyorumm
Esimin sulalesi asiret gibi kalabalik ve bagimli birbirineevde de nasil olacak hic bilmiyorum ama dinliceklerini sanmiyorum gecen kaynanama dedim kimse gelmicek sen gelme diyemiyorsan ben derim daha cok kirilirlar haberin olsun sadece esimin ve benim kardeslerimle sinirli eve girecek olanlar ve sokak kıyafetinizle asla bu eve gelmeyin soyunun degisin oyle gelin dedim. Belki uzuldu kabul ama ne yapayim hicc cevap vermeden sadece dinledi tebessumle. Cok korkuyorum kendi bildigini okuyacak die insan kavga eder bisi der dimi yok
Kiz ben bas edemem baska sekilde,.. asiri kalabalik ve hep yakin cevre ne yapayim korona olmasa demem gelen gelsin elbette ama cocuklarimi korumakla mukellefim.Lohusa kafasıyla sen terör estirirsin zaten korkudan gelemez kimse merak etmebende totom sıkışırsa öyle yapacim yaşasın kötülük gerçi bizde pek akraba yok,eşimin taraf yurdun dört yanına dağılmış .
Hormonlarda yapabilir kabız olma durumu hemoroid vb bu zamanlarda çok görülüyor aynı zamanda doğumdan sonra da bol su kuru meyve ve sulu beslen sebze ağırlıklıGünaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim
Allah kaynanasina huzur akil fikir versin kizla ugrasmayi biraksin flan aİcik uzun dua ette daha iyi tutsun
Kan ilaci kullaniyosan o da yapiyo. Ben biraktim gectiGünaydın kızlar bu gece iki kez büyük tuvaletime kalktım ama yapamıyorum, şuanda hep tuvaletim var, bu sancı mı acaba diyorum, sabaha kadar tuvalet üzerinde bekledim, yada kabız oldum, eşime lavman mı aldırtsam Bi denesem ne yapayım karar veremedim
Ay yazik ya gelsin gercekten baksana iyi niyetliler ztn sana kayinpederi soylememisler uzulme diye bi de her seyi yaparim demesi ne tatli. Benim kayinvalidemn bana hicbi zarari bi lafi bi dayatmasi yoktur ama bi faydasi da yoktur kendine hayri anca var eve 2 kap yemek yapsa aferin diyip geciyorz alistigimiz analar gbi degil nasi 2 cocuk buyuttugune hayret ediyorm. yine de torun olunca sik sik bize gelme hevesi var da anca veririm kucagina 2 sever kalkar baska bi hayri sanmiyorm dokunsn. Zaten anane vardi bizimkinde de ona bakiyodu simdi anane de iyice kotulesti hastaneye kaldirmislar baska kardesi de yok kaynanamin annesine bakmaktan kimseye baska bi hayri dokunamioKapıya koyarız olmadı hem bebelerin resmini hem kek börek neyse hemde hediye vallaha iyi fikir ha
Benim kayınannem sanırsam bizde kalacak doğum sonrası ,oğlumda kayinpeder hasta diye gelemedi pek bir şeye hatta doğum yaptıktan sonra söylemiştik .O gün meğer aynı hastanede kemoterapi almış ,üst katta ben doğum yapmıştım.Kayinpederin hastalığını da o gün öğrenmistim gizlemisler benden .Şimdi çok hevesli bende bir şey demiyorum ,herşeyi yaparım ederim diyor ikram hazirlarim dedi ,şerbet yaparım dedi sağolsun.Üzülüyorum da böyle dedim gel kal ne kadar istersen bana faydası dokunur ama çok konuşur herşeyi göze aldım anamda var bizim ev panayır gibi olur gari
Bi de memleket var daha..Zaman olursa detaylandiririm tabi Valla liste uzun daha everilecek arkadaslar, bebis isteyenler var kendime sira gelmicek bu gidisle
Evt onlari genel dualara basligi altinda ele alicamBi de memleket var daha..
Benden de herkes dua istemişti ama canımın derdine düşmüşüm hepsini unutmuştum vallaEvt onlari genel dualara basligi altinda ele alicamsaglik huzur dirlik duzen Yurtta Sulh Cihanda Sulh diycez
Ay yazik ya gelsin gercekten baksana iyi niyetliler ztn sana kayinpederi soylememisler uzulme diye bi de her seyi yaparim demesi ne tatli. Benim kayinvalidemn bana hicbi zarari bi lafi bi dayatmasi yoktur ama bi faydasi da yoktur kendine hayri anca var eve 2 kap yemek yapsa aferin diyip geciyorz alistigimiz analar gbi degil nasi 2 cocuk buyuttugune hayret ediyorm. yine de torun olunca sik sik bize gelme hevesi var da anca veririm kucagina 2 sever kalkar baska bi hayri sanmiyorm dokunsn. Zaten anane vardi bizimkinde de ona bakiyodu simdi anane de iyice kotulesti hastaneye kaldirmislar baska kardesi de yok kaynanamin annesine bakmaktan kimseye baska bi hayri dokunamio
Kullan bence ya. Ben doğumdan sonra da bi süre kullanmaya devam edicem doktora sorup. İlkinde bırakmıştım hemen. saçlarım çok dökülmüştü.Kizlar bisi sorucam. Benim multivitaminim dun bitti. Tadini da hic sevmiyorum. Surda 3-4 haftam kaldi yeni kutu almasam nolur hic icesim yok. Doktora sorsam icme der zaten gerek yok sen bilirsin demisti benim doktoru hatirlarsiniz Dunyanin en rahat adami heralde, hic benlik diil aslinda
Ya ben arkadasima dua etmistim sezeryana giderken sedeyede kiz hemen evlendi. Kismet tabiBenden de herkes dua istemişti ama canımın derdine düşmüşüm hepsini unutmuştum valla
Benim de iki gün önce bitmişti doktoruma sordum… Doğuma kadar kullanacaksın dedi hem Demir ilacını hem de vitaminlerini diye uyardı..Kizlar bisi sorucam. Benim multivitaminim dun bitti. Tadini da hic sevmiyorum. Surda 3-4 haftam kaldi yeni kutu almasam nolur hic icesim yok. Doktora sorsam icme der zaten gerek yok sen bilirsin demisti benim doktoru hatirlarsiniz Dunyanin en rahat adami heralde, hic benlik diil aslinda
Iste ben de sut kalitesi icin aslinda biraz da dusunuyorum da off tadi kotu. Sac dokulmesi vitaminden mi acaba. Ben onu soyle biliyodum, gebelik boyunca ostrojen cok yuksek oldugu icin sac dokulmezmis, dogumdan sonra seviye hizla dusunce gebelik boyunca dokulmeyen scalar toplu halde gidermis. Ben de hatirliyorum dusta tutam tutam elime gelirdi..Kullan bence ya. Ben doğumdan sonra da bi süre kullanmaya devam edicem doktora sorup. İlkinde bırakmıştım hemen. saçlarım çok dökülmüştü.
Gözünüz aydınCanlarım hepinizden Allah razı olsun çok sagolun bebekte bende iyiyiz çok şükür. Tek tek cevap veremiyorum topluca yazayım dedim dua eden etmeyen herkesten rabbim razı olsun.bebisimin gazı var sanırım gaz sancisindan dolayı sürekli ağlıyor bide sezeryan li olunca emzirmek çok zor oluyo benim için rabbim hepinizden razı olsun hepinizi sağ salim yavrularına kavuştursun ınslalah. Karaciğer enzimlerimi yukselmesi belirtisi olarak el ve ayak avuç içleri vücudumda kaşıntı vardı ve son 2 3 gündür mide bulantısı yüksek tansiyon ve çok afedersiniz açık renkli diskilama vardı. Eyer akıl edip test yaptirmasam işler çok daha tehlikeli olacakmış. Gebelik kolastazi olmuşsun dedi doktor. Henüz zehirlenme yokmuş ama zehirlenmeye dogru gidecekmiş anlayacağınız. Siz siz olun sağlık ocağındaki rutin testlerinizi asla ihmal etmeyin. Doktor yaptirr desede demesede şüpheli görünen bi durum varsa mutlaka üzerinde durun. Benim bi ara yuksekti ama bu kadar deildi doktor gebelikte olabilir demişti. Bana testi tekrar et dememişti. Ona rağmen ben üstünde durup tkrar ettirdim ve en son bugün 35 olması gereken değerin 456 olduğunu gördük zaten sonuçlara göre doğuma alcam seni demişti. Rabbim korudu belkide. Hepinizi öpüyorum rabbime emanetsiniz
Ebe den daha cok bilios burda resmenKizlar Nst ye girdim .Sancım hiç cikmadi .Doktoru çağırdılar onu bekliyorum .Ebe Nişan olabilir dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?