2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay ne kdr uzun yazmisim okuyan olursa hakkini helal etsin bi baktm da ben olsam okumazdm kesin dedm:)
Okudum cnm. Basiniz sagolsun Ben kaybini bilmiyordm. K.validenin uzuldugune emnim ama bazen sartlar el vermiyor bir de insanlar basina gelmeden anlamiyor. Senin bebeginle ilgili hassasiyetine gereken ozeni gostermemis ama bilmediginden. Ama gorumcen arayi kapatmaya calismis. Kaybettigin bebegini anmak seni rahatlatiyorsa duasini oku/okut uygun zamanlarda, veya sene-i devriyesinde bir yasin. O yine ilgisiz davranirsa da umursama.

Malesef bizde de oyleydi Birebir yazdiklarini yasadim parasal olarak da onlara gelen hediyeler fln harcliklar. Kuzenim anlatir durur konturu bitmis de ananesi almismis da.. Rahmetli babanneme bi kere ben universitedyken suslenip bi nikaha gtmistk uzun suredir beni gormeyen biri de suslu gorunce masallah cok guzellesmis positivevibes demisti bananneme o da hande de cok gzl demisti cevap olarak (halamin kizi) :)
Isin kotusu halamlar tarafindan da surekli biz vefasiz ilan edildik oyle bi muamele gorduk, onlar hep ananelerini ziyaret eder el ustnde tutar biz ayda 1 gideriz diye vefasiz oldk. Hicbi vicdan azabim yok dedeme de babanneme de bi vefasizligm olduysa onun hesabini ben obur dunyada veririm bunun hesabini yapcak kisi halam degil. Olmeden 3 gun oncesi meger babannemin dogumgunuymis de onlar pasta kesmisler abi nerden bileym.bgne kdr dogumgumu mu kutladik babannem de heves etmis madem oyle bi msj atsaydn kizim babanneni arayn beklio diye arardm ztn aman neyse konuscak cok sey cikar boyle boyle:)

Benim de tam tersi Annanem hiç torununu sevmez.
Erkek torunlarını biraz sever, bir de şişman çocukları sever. O yüzden 9 tane torunundan 3 Tanesini severken gördüm. Bana da küçükken gel bari seni de seviyim demişliği vardır
Kadın çok çekmiş çocuk görecek hali kalmamış diye düşünüyorum . O yüzden onunla aramda pek bağ yoktu.

Babaannem de bayılırdı çocuklara onlarla büyüdüm çok severdim o da bizi severdi.

Ya o bebegi de anamiyosn iste ben hep kendi icimde yasiyorm gunahsiz bebege de dua okutmak dogru gelmedi, anneme soylemistm is yerinde tatli mi dagitsam o gun diye ama yapma dediler. Kaynanam bu saatten snr ilgilenirse de umrumda diil ztn ya. Yazin bi kere lafi olmustu soyledm gelmedin hastaneye dedm de lutfen gelmedn deme ben gelemedm ztn cok uzuldm ama elimde diildi fln keske cvp versydm diyorm hyr gelemedn de degil gelmen gerektigini dusunmedin gelmen gerektigini dusunsen ztn cenazede geldgin gibi napar ne eder gelirdn diye de demedm yine sustm.
Dedigin gbi gorumcem var allah ondan razi olsn o surecte bizi hic yanliz birakmadi ztn evden calistigi icin bize gelirdi ben kafayi dagitmak icin hemen ise baslamistm o bizde durur yemek fln yapardi aksamlari bizle oturur bizde kalirdi. Bi de esimin arkadaslari cok iyidir hepsi hem ona hem bana kardes oldular. Esime dedm ztn aileden dolayi sanssizsn ama arkadastan yana cok sanslisin diye:) ben de ailemden yana cok sansliym bin sukur

Evet ben de öyle biliyorum ama benim çok çok dökülmüştü. Bunda vitaminlerle falan desteklersem belki biraz önüne geçebilirim diye düşündüm.
Saç dökülmesi için bu markayı şiddetle öneririm. Ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum. Her taramada 5-6 tel anca dökülüyor. Doğumdan sonra benim nasıl olur bilmiyorum ama yorumlara bakarsan özellikle doğumdan sonra saç dökülmesi problemi olan anneler kullanmış ve çoğu da çok memnun kalmış.

Bu benim babaannem yaa. Aynı şeyleri yaşamışız resmen. Bizimki şimdi çok yaşlandı ama hala hatalarından ders çıkarmamış. Biz yabancıymışız gibi açığımızı kovalar gidip halamlara anlatmak için. Onlara dedikodumuzu götürür. Ben evliliğimin ilk yılı bebek düşünmedim diye benim kısır olduğumu düşünmüşler. Bana dua etmiş. Bunu da açık yüreklilikle söylüyor. Ben de sevemem. Yaşlı diye zorla hürmet ediyorum.

Ayy ben de sabaha kadar öyleydim .Sürekli tuvalette .Ve sancı da var ama acaba gaz sancısı mi dedim ama benim dün lekelenme oldu bir de.Bugun gideceğim .
hadi hayırlı haberlerle gel
Kiz sen harbi delisin o biberonu ben duvara firlatip olay cikarip bide ustune bosarim desem esim bosamazsan kadin degilsin der her erkek bir degil elbette ama isini biraz sinsice yurutmek lazim herkes kocasini tanir sonucta
çok deliyimdir anam babam bile bilir huyumu kv ye çok sinirliyim pençelerimle bekliyorum bu doğumda onu neler dicem neler ne laflar hazırladım ona
çok deliyimdir kimseye kendimi ezdirmem bir de isim konusunda çok takıntılıyım bana annemin babannesinin ismini koymuşlar babam diyorki oğluna kv ismi koy kendi adımdan memnun değil bunca sene okudum iyi bir işim titrim var ama yanında yazan adımı beğenmiyorum çocuklarım bunu yaşamasın istiyorum
kızıma güzel bir isim koydum hastanede biryerde herkes ne güzel bir isim diyor çoook mutlu oluyorum isim çoooook önemli
Ben goturmemeye karar verdim nasilsa dinlemeyen evde de dinlemeyecek ve gelecek evde veririm gelene cay kahve yapmayi planlamiyorum hediyeyi veririm yallahhh
benim kocam kahve makinesinde türk kahvesi yapmayı öğrendi aynı anda 4 fincan kahve yapıyor yanına çikolata bu kadar bitti kimse ikram beklemesin
Ay ne kdr uzun yazmisim okuyan olursa hakkini helal etsin bi baktm da ben olsam okumazdm kesin dedm:)
konuyu özetle anladım kırılmakta o kadar haklısın ki inşallah bu bebeğin sana olanları unutturur ne diyim. bebek için geliyor oluşu çok canımı sıkardı seni daha fazla üzmeyim hakkında hayırlısı olsun
ne garip insanlar bunlar nasıl anne kendisi de doğum yapmış nasıl empati yoksunu düğünde eğlenmek nedir insan komşusu olsa el olsa yanında olmaya çalışır garip

Kızlar sabah eşim lavman aldı biraz uyguladım rahatlattı, gece uyuyamayınca sabah uyumuşum,

pearl jam , Rhea Silvia kızlar sizler nasılsınız, doktora gidebildiniz mi
Ben gittim canım .Nst ye bağladılar.Sancim çıkmadı .Bebeğin kalp atışları da iyi .Nişan olabilir dedi ebe.Doktoruma bilgi verdi.Yarin muayeneye gelsin demiş .Yarın gidemem salı gideceğim.
.

Benim Babanne de tam tersi bize çok düşkün (erkek çocuklardan olan torunlar) ölür derdimizden sürekli ağlar ararken bide en kıymetli torunu benim çekinmez hep söyler geçen gün aradım kardeşim sanmış arayan ablan nasıl doğurdu mu yoksa diyor benim Babanne dedim nasıl mutlu oldu . Bizde aynı durum anneannem için geçerli annem dahil hiçbirimizi arayıp sormaz varsa yoksa oğulları diğer torunları bende onları aramıyorum annemi bana şikayet ediyor aramıyor diye onu da siz aramazsınız diyor yoo ben annemle her gün saatlerce konuşuyorum ben aramazsam o arar dedim bozuldu baya hiçte umrumda değil ben baba tarafıcıyım

Offf gelmesin zaten
Cok mu lazımlar
Kendi ayıpları
Burda tek üzülünecek kisi Esin
Yazık gunah insan ogluna bu kadar mı deger verir
Birde anneni arayıp aglaması cok sinir bozucu

Ben gittim canım .Nst ye bağladılar.Sancim çıkmadı .Bebeğin kalp atışları da iyi .Nişan olabilir dedi ebe.Doktoruma bilgi verdi.Yarin muayeneye gelsin demiş .Yarın gidemem salı gideceğim.
.
Bende Salı günü gidiyorum Hastaneye Doğum Planı için .bakalım bana hangi gün gün vericekler

Bende Salı günü gidiyorum Hastaneye Doğum Planı için .bakalım bana hangi gün gün vericekler
Nişan geldi diye bana da gün vermek isteyecek büyük ihtimalle .O yuzden çağırdı .Ev sordu zaten doktorunuz bu hafta içi doğum planlamak isterse kabul eder misiniz dedi .Ona göre konuşacağım dedi.Ben de ederim.Bebegim riske girmesin dedim.

Öncelikle gozunaydın canım
Gule gule büyüt
Kimseyle münakaşaya da girip sinir etme kwndini
Eşini sal uzerlerine

.
Yaa hadi hayırlısı zaten haftan ileri, hayırlısıyla bu hafta bebiş gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…