2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bu haftalarda bizden de vajinal sürüntü alınıyor mu? Uygulamada da öyle bir şey yazıyor. Burada sanırım yurtdışında olan hamile arkadaşlar da bahsetmişler. Hiç duymamıştım ben

Kızlar bu haftalarda bizden de vajinal sürüntü alınıyor mu? Uygulamada da öyle bir şey yazıyor. Burada sanırım yurtdışında olan hamile arkadaşlar da bahsetmişler. Hiç duymamıştım ben
Benim
Hastanede yapilmiyor
Belki yapan dr lar vardır

Aynen hic cati muayenesi konusu acilmadi. Ama deneyene kadar anlasilmamasi konusu canimi sikti simdi:)) Bunu yasayarak ogrenmek istemezdim:) neyse gorecegiz..Ben de 36. haftamdayim simdi ayni gidyor demek ki. Insallah aban da kendin yap derler:)

Evet bazi seyler farkli gercekten ssvd mesela burda cok riskli fln gibi ele alinmiyormus. Doktor sasirdi hatta ben riskler ve sigorta kapsami konusunu sorunca.

Biz de kontrole gittik, simdiye kadar normal dogum düşünüyordum doktorum da normal olmasi yönünde konuşuyordu. Fakat bebisin kafası asagi olmasina ragmen kanala girmemis, aşağı dogru dik hizada durmuyormuş, karnimin sol alt tarafindaymis, ayaklari da sol ustte. Eger donmezse sezaryen yapmak durumunda kalırız dedi

Valla doktor ne derse oyle ilerlemekte fayda var sahsi gorusum ama daha da 5 haftan var pozisyon degistirip yerlesebilir hala. Hayirlisi nasilsa oyle olur insallah

Benim oğluşum da aynı pozisyonda. Karnım sertleştiğinde kafasını görüyorum sol at tarafta yuvarlak elime geliyor.

Senin kaçıncı bebiş bu, nasıl bekleniyor doğum?

Senin kaçıncı bebiş bu, nasıl bekleniyor doğum?
2. Canim. Ilki sezeryandi. Normal istemistim bekledik gunune kadar ama suyum gelmesine ragmen hic acilma veya sanci olmadi. Ben de suni sanci istemedim. Sezeryan yoldum. Simdi yine ayni sekilde ilerleyelim gunune kadar normal dogum baslarsa denicez yoksa sezeryan. Normal icin engelin yok dedi doktor ama bakalim kismet tabi.
Senin ilk mi?

Her bebek nasibi nasılsa öyle geliyor. Sağlıcakla ve istediğin gibi kucağına alırsın inş. Benim ilk evet, pozisyonu iyi dedi doktor bakalım her an bekliyoruz artık. Ama bu ara çok sabırsızlanıyorum az kaldı ama zaman geçmiyor hayırlısı ile hepimiz bebeklerimiz kucağımıza alalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…