2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ne ilacı acaba, ben bir sürü şey kullanıyorum ama yinede bol sütüm yok
Su iciyo musun bol bol? Emzirenlerin normalin de ustunde icmesi lazim. Bi takip et bakalim gercekten yeteri kadar iciyor musun? Benim anladigim su, mumkun oldugunca uyumak/dinlenmek bir de bol bol emzirmek gercekten ise yariyor. Bir de dereotu cok duyuyorum. Uzerine limon fln sikip yiyebilirsin.

kız bebişin napıyor uykucu mu sarılığı falan yok değil mi? emzik verdin mi hiç? az anlat nasıl bişey bebek
Gayet iyi hamdolsun uykucu uslu diyemem ama yaramazda huysuzda diyemem bebek iste yırtıyor kendini
Emzik verdim cok tutmuyor daha dogrusu dusuruyor agzindan tepesinde oturup tuttutman lazim. Oglum ayni babasi bu ise ayni ben ikimizinde hatri kalmamis anlicagin tabi zamanla degisir o ayri.

Hic kendini uzme diyecegim ama gercekten cok zor bir durum yanindan alinip heleki baska hastaneye gitmesi sutunun gitmesi cok normal uzuntu ile sebevi covit olmasada ayni seyleri yasadim. En azindan sutunu dert etme birak mamada zulum degil sonucta bebege beslensin iyi olsunda varsin hep mama yesin hem emin ol bebegin yanina geldiginde sutun bak nasil geliyor sevincten. Dualarim sizinle cok çok gecmis olsun insallh kotu anilar olarak kalsin hayatinizda sadece

Nacizane tavsiyem dogum aninda masaya uzandigimda bile gozlerimi kapatip allahim hangisi hayirlisi ise onu nasib et die eua edip durdum ve hersey yolunda istedigim gibi gitti xok sukur dene
Mutlaka...
Ayrica epidural olsan ve fenalassan aninda mudahale edilir uzme onlara canini canim

Uyumak hariç hepsi tamam, uyuma işi sıkıntılı ya, ben uyuyana kadar kızm memeye kalkıyor, çok artık yorgun düşersem hemen uyuyorum, su 3-4 litre kadar içiyorum, uyku bozuyor bizi biraz

Sagiyormusun kac cc cikiuor gunde. Ben decavit balik yagi kan ilaci ve d vitaminine devam ediyorum.
Sağdım Bi kez moralim bozuldu zaten duygular şelale, internetten emzirme danışmanlarının açıklamalarını okudum moralim düzeldi, biraz sarılık var bizde, pazartesi muayene vardı doktor kesinlikle mama vermiyorsun dedi, evde mama var Bi kaç kez memeden sonra takviye yaptım, dinlenirsem bol yemek ve su içersem sanki olacak gibi, yeşillik, kuru üzüm incir, rezene karışımı çay, multivitamin, laktom diye Bi takviye, boza, aşure, herşeyle deniyorum, yarın yenidn kontrol var, çişli bezleri takip ediyoeum flan, çok stresli

Sagiyormusun kac cc cikiuor gunde.
bu sağdığınızda çıkan ccleri hiç dikkate almayın bence. Süt konusunda özgüvenin anahtar olduğunu düşünüyorum. Malesef ki pek çoğumuzda kalitesiz pompalar var arkadaşlar, o nedenle onların da güçleri belli. Çocugun çekişi ile pompanın çekişi çok farklı.

Günaydın haberli ve habersiz doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sıra bize geliyor gari

Nevossss canım hiç sıkma canını ,aşın varmış zaten çok ağır geçirmez çabucak toparlar kendini daha güzel haberler duymamız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…