2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Göğüs uçlarım sızlamaya başladı Önerileriniz kızlar Ve kalkan almamıştım yarın eczaneden alayım dimi, kıyafete değmesin ?? Zeytinyağı sürdüm şimdi
En azindan aventin delikli olanlarindan koysan
Birde sutunu sur canim

Kizlar benim ilk bebegim sezaryan olduğu için bu da sezaryan olacaktı zaten ben hem doktorumu hem annemi hem de 2022 yi bekliyordum ama kızım gece gelmek istedi .Tam kızımı uyuttum .Bir de mama vereyim dedim kalktım suyum boşaldı o an .Apar topar hastaneye geldik .Hemen ameliyathane hazırlandı .Çok şükür kızim yanımda .3 kilo 300 gram 50 cm doğdu .Darısı tüm bekleyenlerin başına
.

Göğüs uçlarım sızlamaya başladı Önerileriniz kızlar Ve kalkan almamıştım yarın eczaneden alayım dimi, kıyafete değmesin ?? Zeytinyağı sürdüm şimdi
Ayyy o en zor olan kısmı, çok şükür bir haftada geçti, meme verirken sadece ucunu kavrıyorsa daha çok acır, memenin koyu kısmınıda kavrarsa rahatlarsın, ilk zamanlar ben o hatayı yaptım, çocuk emdikçe ben acıdan hopluyordum, meme için lansinoh kullandım yumuşak tutuyor yıkamaya gerek yok dediler ama bebişimin dudakları kabardı, ayva çekirdeğini denedim, oda iyi gibi, dolapta bekletirsen soğuk rahatlatıyor, en faydalı olanı kalkan, meme kendi kendine alışıyor zaten bir süre sonra, benim şuan çok daha iyi, kalkanı hep kullanıyorum. Birde dediğim gibi meme başını yalnız kavrıyorsa o çok acı veriyor, koyu kısmınıda emerken ağzına alırsa daha az acır canın inşallah hemen geçer seninde

Oyy maşallah benim bebeğimle kiloları ve boyları neredeyse aynı, Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

canım nedir sıkıntı? çocuklu anne olarak önerebileceğimiz bişey vardır belki

Ayva çekirdeğim var şimdi buzdolabına koydum okuyunca Yarın da eczaneden kalkan alırım.. Başından beri kahverengi yerini de veriyorum. Henüz sütümde bir artış göremedim, senin ne zaman arttı canım?

Ya evet sizde Doğurunca şu süt olaylarına girelim, benim en büyük derdim o şuan

Ne ilacı acaba, ben bir sürü şey kullanıyorum ama yinede bol sütüm yok
canım solgarın brewer yeast diye bir tableti var ben 3-4 ay onu kullandım bi araştırır mısın? bir de sürekli rezeneli falan anne çayları var onları da iç
bir de bestlak galactago gibi süt artırıcı damlalar var
bak lütfen solgarı araştır herkes bilmiyor ama inanılmaz süt yapıyor süt yapsın diye alıyor herkes

Kızlar dün akşam 7 de taburcu olduk topiği pek okuyamadım.. Doğuran var mı başka?
Ve size bir şey danışacağım.. Emzirmek için nasıl kolay uyandırabilirim kızım uyanmamışsa?
ayaklarını topuklarını sıkabilirsin bir de altını aç benim kızım sadece o zaman rahatsız olup uyanıyordu ve uyanıkken lütfen 2 saati bekleme sürekli emzir sarılık olmasın uyurken ve gece 2 saat olduğu an ne yap et uyandır

Kizlar suyum geldi saat 3 de doğum yaptım
yaaa şok olduk kaçta suyun geldi?
ya kuzum bak annenler de bugün geliyor hadi gözün aydın
bebiş nasıl kaç kilo doğdu maşallah size
umarım iyisindir
sana çok yazdım hakkını helal et ama
ilk bebeğimde dr hemen günde 4 kez emzirme ardına 30ml mama verceksin sarılık düşne kadar dedi değer 15di. zaten 15 günden sonra şükür mamaya ihtiyacımız kalmadı sana söylediğim takviyeler sayesinde solgar+rezeneli aktarda yapılmış emziren anne çayı ile
o mamayı vermesem kızım hastaneye yatacaktı lütfen gerekirse başka doktora da sor
5 . gün memelerin taş gibi dolacak hiç canınj sıkma ama mamadan da korkma emzirmenin ardına ver istersen şırıngayla ver ama sarılık olmasın

bugün tülperde sırasını savıyor
ben de tık yok sen sıramı alabilirsin
sanırım 2022 yi ocağın ilk haftası olanlardan bir tek ben görebileceğim
Bende 5 ocak halen bekliyorum usulca dün kontrolüm vardı kan akımı suyu normal nstde de sancı çıkmayınca pazartesi yada salı günü tekrar kontrol

bugün tülperde sırasını savıyor
ben de tık yok sen sıramı alabilirsin
sanırım 2022 yi ocağın ilk haftası olanlardan bir tek ben görebileceğim

Ben sırama sadık kalırıım kimsenin önüne geçmem

Bende de belirgin bir şey yok. Nişan gelmedi.
Yarın doktora gidince bir şey çıkmazsa Pazartesi’den önce istemiyorum

Ayva çekirdeğim var şimdi buzdolabına koydum okuyunca Yarın da eczaneden kalkan alırım.. Başından beri kahverengi yerini de veriyorum. Henüz sütümde bir artış göremedim, senin ne zaman arttı canım?
Bir hafta berbattı diyebilirim, son iki gündür bir tık daha iyi, sürekli emziriykrum, benimde tam olarak gelmiş değil,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…