2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok üzüldüm.umarım tez zamanda iyileşir. Aĺlah kuzunun da senin de yardımcın olsun.

Aynı şeyi bende yaşadım, spinali vurdular, beni bağlamaya başladıklarında benim midem başladı, sonrası ağlama zırlama zaten, kusçam bennnn midem bulanıyoooo, kus diyorlar, diyorum ben böyle yapamam biri beni çözsün, kafamı kaldırın benim son hatırladığım bu, bebeği yanağıma koymuşlar götürün bunu diye bağırmışım bende doktora sordum anestezi mi verdiniz bana diye, yok anestezi yok hiç sakinleştirici yaptık sadece dedi, sanırım artık genel anestezi mümkün olmadıkça yapmıyorlar

İlk kızımda bnde de aynsisi oldu kızımı çıkarttılar verdiler yanıma kokladım sonra birden midem bulanmaya başladı kusmaya başladım kalbim çıkacak gibi atıyordu uyuttular o ara hemen noldugunu anlamadım bile

Benim de ilk gebeliğimde bir yakınım doğumunu anlatırken kustuğunu anlatmıştı şaşırmıştım sonra başıma geldi tam uyuşturdular hazırlıyorlar çılgın gibi midem bulanmaya başladım, kafanı yan çevir ve çıkar dediler ay nası olur dememe kalmadı kustum, ben normal doğum diye başlayıp sezeryana çevrildiğinden kustum galiba diye düşünmüştüm çünkü sezeryanda 5, 6 saatlik açlık gerekiyor sanırım onu tutturamadık demiştim içimden ama belki de anestezinin ani etkisidir, yazdıklarınıza bakılırsa kusan kusana

Umarım herşey yoluna girer bebişin de sen de sağlıkla dönersiniz evinize
Stres yapma sütün elbet gelecektir miniğine kavuşunca
Dualarım sizinle

Canım anne aşılıysa bebekte antikor oluşuyormuş o nedenle hafiften atlatır gelir hemen hiç dert etme. İnşallah 3 güne yanında
Hanımlar yazamadım bugün bizim bebiş geldi çok güzel bir doğum oldu. Daha müsait bir zamanda onları da anlatırım inş
Hayırlı olsun

Senin ilk doğumdu değil mi ? Yırtık kesi falan oldu mu? Ekstra egzersiz, masaj vs. yapmış mıydın hiç?
Benim ilk doğum canım.. bizim kızın eli yüzünde olduğu için ve boynunda kordon olduğu için içerden yırttı beni.. dışardan da kesi var. Arada yürüyüş yapıyordum sadece.. egzersiz, masaj vs yapamadım bu yüzden zor olacağını düşünmüştüm Allaha şükür iyi geçti doğumum.

Kızlar dün akşam 7 de taburcu olduk topiği pek okuyamadım.. Doğuran var mı başka?
Ve size bir şey danışacağım.. Emzirmek için nasıl kolay uyandırabilirim kızım uyanmamışsa?
Gözün aydın canım artık ev bebek kokusuyla dolmuştur ben altını açıyorum uyanması için, birde yanına yatıp uyumayı dene kesin açar gözlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…