2 doz aşılıyım ben cok agir atlatmadım. Cok şükür kızımda ateş kusma öksürük nefes darlığı şikayeti yok sadece enfeksiyonu yüksek antibiyotik tedavisi uygulanıyormuş. Aşı mutlaka olun
Daha hiç Asım yok çok korkuyorum ikinciye covid gecirirsem diye Allah sana da evladına da şifa versin. Giydiği kıyafeti kokla bebisin sütun gelir bence
Doguran arkadaslar bi aydinlatir misiniz dogurunca bu midedeki rahatsizliklar yanmalar bulantilar hazimsizliklar fln hemen geciyo mu. Benim halsizlik bas agrisi bulanti yanma fln asiri rahatsiz eden bir durum yok ama 9 aydir yetti artik biktirdi kendinden...
Daha ocak gelmeden aktif yazanların yarısı doğurdu neredeyse.
Bazen listeye bakıyorum hiç yazmayanlar naptı acaba doğurdu mu diye bi de onun derdine düşüyorum
Merhaba kızlar size güzel haber vermek isterdim ancak bugün kızımın crp ve bir kaç covidde yükselen enfeksiyon değerleri yüksek cikinca yogun bakıma alındı. Tek belirtisi geceden beri ağlıyor ve uyumuyordu covid testi yapmışlar pozitif çıktı.. kaldığımız hastanede 1 kişilik izolasyon bebek yogun bakimi var başka bir hastaneye sevk edilecek bebeğim...sütüm emdiği kadar vardi simdi malesef yok gelmesi 1 haftayı bulurmuş sagma makinesi ile uyarmaya çalışıyorum ancak gelen bisey yok sabrediyorum. Dua edin lütfen bizim için
Canım Allah şifa versin bebişler çok güçlü inşallah hemencecik toparlar kendisini, süt olayı bizde de sıkıntılı, bebiş gelene kadar sende bolca dinlen kendini toparla sütünde inşallah dinledikçe gelir,
Hormonlardan canım ya kabuslar, ben gece uyanıkken bile görüyorum
Doğum hayırlısı nasılsa öyle olsun canım senin için inşallah gönlündeki gibi normal doğum olur.
Daha ocak gelmeden aktif yazanların yarısı doğurdu neredeyse.
Bazen listeye bakıyorum hiç yazmayanlar naptı acaba doğurdu mu diye bi de onun derdine düşüyorum
Yurtdisinda misiniz sizde? Ben de sasirdim, sadece acil durum proseduru olarak uyguluyoruz dedi. Spinal epiduralden daha mi iyi, sonrasinda nasil oluyor hissizlik, wc ile ilgili sikintin oldu mu? Ben aslinda cok isterim bebegin dogumuna sahit olayim ama kandan vs etkileniyorum o yuzden strese girmek ve bebegi sokmak istemedim. Hayirlisi olsun artik bayilirsam kendileri ugrasir :) Ben kendimi motive etmeye calisicam.
Ankaradayım canım. Cok rahattım sonrasında ama benım de bebegı cıkararıkenn sarsıntdan midem bulandı kusunca sureklı dıkıs atamadılar ve hafıf uyuttular hatırlamıyorum amelıyat cıkısını. Sen normal doguracaksın yaa inanıyorum
Ankaradayım canım. Cok rahattım sonrasında ama benım de bebegı cıkararıkenn sarsıntdan midem bulandı kusunca sureklı dıkıs atamadılar ve hafıf uyuttular hatırlamıyorum amelıyat cıkısını. Sen normal doguracaksın yaa inanıyorum
Ahh hadi insallah ama yine de diyorum hic zorlamam nasil hayirliysa oyle olsun. Bak sanirim bana da dedi oyle bisi hafif doz verilebilir gibi bisi simdi sen soyleyince hatirladim.