2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hanımlar yazamadım bugün bizim bebiş geldi çok güzel bir doğum oldu. Daha müsait bir zamanda onları da anlatırım inş
Oyy maşallah canım ya gözünüz aydın
Baya iyiyim canım ya hala ağrım sancım yok
Kizlar suyum geldi saat 3 de doğum yaptım
Oyy anneneden daha hızlı çıktı bebek maşallah gözünüz aydın
Sırada C caysever ve T tulperde var.

Siz de doğurursanız sıra bana geliyor. Korkuyorum
Sen de benden önce doğurabilirsin bu gidişle
Günaydın kızlar ben pazar günü spinal anestezi ile doğum yaptım sancım geldi 4-5 santim açıklık oluşmuş hemen ameliyat a aldılar
Pek okuyamadım bu aralar herkes iyi mi
Sizin de gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
Çok güzel uyumuşum bütün gece

Öğleden sonra kontrolüm var doktor salı günü bugün için yatırmayı planlıyordu ama suyum hala idare edecek gibiyse ben evde beklemek isticem sancılarımı, zaten nişanım geldi birkaç güne başlar doğumum diye düşünüyorum ama riske de atamam tabi doktor bugün yatırmamız gerekiyor derse de yatarım yapacak bir şey yok.

Kesinlikle canim doktorunu dinle bu kaka yapma olaylari var ya allah korusun en azindan denetim altinda olman guzel olur bende en son sinirlenmistim imza atip cikacaktim soyledim mi hatirlamiyorum dize ama simdi iyi ki cikmamisim diyorum

Ya doktor doktoru tutmuyor iste benimkide 90 cc 2.5 3 saatte mutlaka yedir dedi tabi bebegin kilo alimina vs gorede degisiyor. Bende sagiyorum ama cikana uzulmuyorum hic takmi yy orum bile bebek emmediginde ne ciksa kardir sifadir diyorum ve inaniyorum ki artacak ve cok israrciyim mamayi birakacagim ama olmazsa da ölum yok mamaylada bebek buyuyor o duruma da uzulmem elimden geleni yapayim gerisi kismet walahi

Kızlar doğuranlar spoiler verip kaçıyor biraz ayrıntılı anlatsanız
he valla bir de doğuma giderken yazın da dua edelim
bir de kilosunu boyunu da yazın maşallah deriz
ben en ayrıntısına kadar yazarım giderken yatış yapılırken de yazarım inşallah

bu arada ben de 3 haftadır aynı kilodayım soğuk algınlığı veya bağırsak sorunj sebep oldu bebem de kilo almadı ama sağlık olsun napalım

he valla bir de doğuma giderken yazın da dua edelim
bir de kilosunu boyunu da yazın maşallah deriz
ben en ayrıntısına kadar yazarım giderken yatış yapılırken de yazarım inşallah
Ben yazip durduydum gozumu sevdigim nerdeyse simdi wc ye gittim yazmadim ama bak
Yazan yazmayan eden etmeyen herkese allah yardim etsinnn saglik versin

ya sen yazdın canım sözümüz sana değil maşallah bebekle yine iyi takiptesin kopmadın gruptan

Herkesler doğuradursun ben yarım kalan son işlerimi tamamlayayim kiler dolabıni düzeltmek gibi mesela . Rafların başına yazdım hangi rafta ne var kocacuğumun kafası karışmasın
Ben de senin gibiymm. Zaten bir dun bir bugun ise gitmedm suan buzluga stok yapiyorum. Kuafor olayi benm de cok aklima takiliyo belki pazar giderm esim kizmazsa:) saclarm cok uzadi bebek geldikten snr da kestiremem bi sure simdiden kestirsem mi son dak covid olmaktan da korkuyorm. Bi de senle bana doktor bastan sezeryan tarihi verdi ya onun rahatligi var heralde 39+0 oldugum gun alcak oncesnde gelcegini de dusunmuorm pek bi hissiyat yok, 4 ocaka gore her seyin planini yapiyorm dolaptaki sebzeleri meyveleri bile ona gore ayarladm sali gunune kdr bitecek sonra 3 gun yokuz zaten bozulmasin fln hatta taburcu olacagm gune kadin bile ayarladm yardimci, ben gelmeden temizlesin evi nevresimleri degistirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…