2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar şimdi kontrolden geldim ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için her hafta tahlil veriyorum bugün idrarda az miktarda protein görüldüdr bundan sonra 3 günde bir geleceksin dedi. Nst de hafif sancılarım var sezeryan olacak olsam hemen yapacak doktor ama önceki iki doğum da normal olduğu için çok acil bir durum çıkmadıkça sezeryan yapamayacağını söylüyor bende doğumu tetikleyecek şeyler yapayım diyorum yürüyüş ve squat dışında başka neler yapabilirim

Açılman var mı peki?

Dün kuaförde 5.5 saatimi geçirdim ama nasıl korku nasıl panik şimdi de dolap içi uyuz işleri yapayım Pazartesi yardımcı gelecek annem ve eşimde yardım edecek güzel dip köşe temizlik olur . Dolaba bir şey koymadım onu da yaparım belki fellah köftesi ve böreğin gideri çok oluyor bizde onu yapabilirim.Bitmiyor la iş bu ne

Kuzu öğrendim
C caysever de yazmış zaten
Solgarin vitaminimiymis

solgar brewer's yeast with vitamin b12
Dr una mutlaka danış booooolca sut olsun bebisisne

Arkadaşlar sütü artıran şeylere bakıyoruz da azaltanlar da önemli onlardan da uzak durmak lazımmış misal sirke turşu salamura ürünler acı baharat adaçayı maydonoz nane bunlar AZALTIYOmuş uzak durun
Ne kadarda dogru bi uyari
Bunu yazmak hic birimizin aklina gelmedi
Allah razi olsun
Yediklerimize gaz yapankara cok dikkat etmeliyiz
Maydanoz nane cok dogru wnteresam ama azaltiyor

Kızlar dün akşam 7 de taburcu olduk topiği pek okuyamadım.. Doğuran var mı başka?
Ve size bir şey danışacağım.. Emzirmek için nasıl kolay uyandırabilirim kızım uyanmamışsa?
Altını açımca hemen kalkıyor
Göğüs uçlarım sızlamaya başladı Önerileriniz kızlar Ve kalkan almamıştım yarın eczaneden alayım dimi, kıyafete değmesin ?? Zeytinyağı sürdüm şimdi
Bende gümüş kapakla geziyorum ama epey acıyor ilk emdiği 30 saniye, sonradan alışıyor. Heralde alışacak zamanla
Canım afedersin ilişki çok tetikliyor. 2 günde bir artık ypbilirsnz.

Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün minik kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…