Kızlar şimdi kontrolden geldim ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için her hafta tahlil veriyorum bugün idrarda az miktarda protein görüldüdr bundan sonra 3 günde bir geleceksin dedi. Nst de hafif sancılarım var sezeryan olacak olsam hemen yapacak doktor ama önceki iki doğum da normal olduğu için çok acil bir durum çıkmadıkça sezeryan yapamayacağını söylüyor bende doğumu tetikleyecek şeyler yapayım diyorum yürüyüş ve squat dışında başka neler yapabilirim
Kızlar şimdi kontrolden geldim ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için her hafta tahlil veriyorum bugün idrarda az miktarda protein görüldüdr bundan sonra 3 günde bir geleceksin dedi. Nst de hafif sancılarım var sezeryan olacak olsam hemen yapacak doktor ama önceki iki doğum da normal olduğu için çok acil bir durum çıkmadıkça sezeryan yapamayacağını söylüyor bende doğumu tetikleyecek şeyler yapayım diyorum yürüyüş ve squat dışında başka neler yapabilirim
Anaam neler olmuş öyle oku oku bitmedi
Doğum yapan anneler gözünüz aydın , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Dogurdum deyip kaçmayın anlatın azıcık yav neler oldu neler bitti Ttulperde
sende hayırlı haberlerle gel inşallah
Ben de senin gibiymm. Zaten bir dun bir bugun ise gitmedm suan buzluga stok yapiyorum. Kuafor olayi benm de cok aklima takiliyo belki pazar giderm esim kizmazsa:) saclarm cok uzadi bebek geldikten snr da kestiremem bi sure simdiden kestirsem mi son dak covid olmaktan da korkuyorm. Bi de senle bana doktor bastan sezeryan tarihi verdi ya onun rahatligi var heralde 39+0 oldugum gun alcak oncesnde gelcegini de dusunmuorm pek bi hissiyat yok, 4 ocaka gore her seyin planini yapiyorm dolaptaki sebzeleri meyveleri bile ona gore ayarladm sali gunune kdr bitecek sonra 3 gun yokuz zaten bozulmasin fln hatta taburcu olacagm gune kadin bile ayarladm yardimci, ben gelmeden temizlesin evi nevresimleri degistirsin
Dün kuaförde 5.5 saatimi geçirdim ama nasıl korku nasıl panik şimdi de dolap içi uyuz işleri yapayım Pazartesi yardımcı gelecek annem ve eşimde yardım edecek güzel dip köşe temizlik olur . Dolaba bir şey koymadım onu da yaparım belki fellah köftesi ve böreğin gideri çok oluyor bizde onu yapabilirim.Bitmiyor la iş bu ne
Ya bende kıyamıyorum doktor hiç verme dedi ama ben yetmediği yerde şırııngayla memede verdim, sarılık bizde de var, değerini ölçmedi bu gün yeniden kontrolümüz var, dediğin solgarı araştırıcam inşallah fayda olur canım çok saol, Siz yardım ediyorsunuz herkes bildiğini yazıyor daha ne olsun Allah sizlerden razı olsun
Benim kocaman sipsivri bi karnım var
Hic boyle bi karnim olmamıştı
Ellerim cok ödem tutmus
Gece sancim olup durdu
Bi ara kalktım bağırıyordum
Allahîm
Hayirlisiyla hepimizi kurtar
Bugun kontrolum var bakalim dr ne diyecek
Arkadaşlar sütü artıran şeylere bakıyoruz da azaltanlar da önemli onlardan da uzak durmak lazımmış misal sirke turşu salamura ürünler acı baharat adaçayı maydonoz nane bunlar AZALTIYOmuş uzak durun
Ne kadarda dogru bi uyari
Bunu yazmak hic birimizin aklina gelmedi
Allah razi olsun
Yediklerimize gaz yapankara cok dikkat etmeliyiz
Maydanoz nane cok dogru wnteresam ama azaltiyor
Kızlar dün akşam 7 de taburcu olduk topiği pek okuyamadım.. Doğuran var mı başka?
Ve size bir şey danışacağım.. Emzirmek için nasıl kolay uyandırabilirim kızım uyanmamışsa?
Kizlar benim ilk bebegim sezaryan olduğu için bu da sezaryan olacaktı zaten ben hem doktorumu hem annemi hem de 2022 yi bekliyordum ama kızım gece gelmek istedi .Tam kızımı uyuttum .Bir de mama vereyim dedim kalktım suyum boşaldı o an .Apar topar hastaneye geldik .Hemen ameliyathane hazırlandı .Çok şükür kızim yanımda .3 kilo 300 gram 50 cm doğdu .Darısı tüm bekleyenlerin başına
.