Kizlar yaaa benim bir derdim var kilom fazla hep fazlaydi ama sezeryan sonrasi gobegim alt kisimdan sarkma yapti resmen dikisim yapistirma lazer dikis diyorlar ve neredeyse 0 iz var guzel yapilmis yani. Ama bilmiyorum hic gordunuz mu tlc de agir yasamlar isimli bir prgram vardir ve asiri kilolularin gobegi alttan torba yapar ya resmen oyle suan 89 kg civariyim ama korse toplar mi bu durumu 2 ye bolundu resmen gobus oneriniz var mi korse icin pskolojik olarak aynaya bakmaya korkuyorum
Benim ilk doğum spinal sezeryandı çok ödem olmuştu ayaklarım kocamandı.8 yıl önce.. Annem geçecek derdi. Ben geçmiyo diye ağlamıştım ama geçti bol su içtim. tam eski halini alması bir hafta falan sürmüştü...
Kızlar şimdi kontrolden geldim ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için her hafta tahlil veriyorum bugün idrarda az miktarda protein görüldüdr bundan sonra 3 günde bir geleceksin dedi. Nst de hafif sancılarım var sezeryan olacak olsam hemen yapacak doktor ama önceki iki doğum da normal olduğu için çok acil bir durum çıkmadıkça sezeryan yapamayacağını söylüyor bende doğumu tetikleyecek şeyler yapayım diyorum yürüyüş ve squat dışında başka neler yapabilirim
Ben de 3 güne bir gün gidiyorum . Sezeryan günüm 10 ocak tı. Bugün 37.0 tam.beni bugün alacaktı sezeyana.nst 2 sefer çekildi. ağrı çıktı . Risk almayalım dedi.Belki hiç birşey olmayacak ama risk almanızı tavsiye etmem üzülmenizi istemem dedi. Ama bebiş bence daha küçük diye kabul etmedim . Kağıt imzaladık .çıktık yatıyorum ... ara ara o kasılmalar oluyor ama emin de değilim... Sırf 38 tamamlasın istiyorum... ya da yaklaşsın ...bugün kilosu 2890 mı ne çıktı . -300 olsa 2500 olur . Ultrason mak değişmiş bir öncekinde 3000 yakındı... Sizin bebeğin kilosu kaç ki ?haftamız aynı sanırım o yüzden soruyorum. Ben de sizlere tam tersi kasılmalar nasıl azaltılır ki diyecektim .yatıyorum sol yana .yemek yemeye ve wc kalkıyorum. Bebek suyu için havucu yesekte olur mu ?
Son haftalarım üzüntü ve stresli geçti sanırım o yüzden böyle oldu ..
Kontrolden çıktım kızlar, suyum hala idare edecek düzeydeymiş, hatta geçenkine göre daha olumlu konuştu doktor bu da havuç suyunun hikmetine inanıyorum nst 0 sancı bebişim hareketleri de iyi olunca doktor bekleyelim madem dedi bebişim yeni yıl bebeği olmak istiyo bence
Kizlar yaaa benim bir derdim var kilom fazla hep fazlaydi ama sezeryan sonrasi gobegim alt kisimdan sarkma yapti resmen dikisim yapistirma lazer dikis diyorlar ve neredeyse 0 iz var guzel yapilmis yani. Ama bilmiyorum hic gordunuz mu tlc de agir yasamlar isimli bir prgram vardir ve asiri kilolularin gobegi alttan torba yapar ya resmen oyle suan 89 kg civariyim ama korse toplar mi bu durumu 2 ye bolundu resmen gobus oneriniz var mi korse icin pskolojik olarak aynaya bakmaya korkuyorum
Kontrolden çıktım kızlar, suyum hala idare edecek düzeydeymiş, hatta geçenkine göre daha olumlu konuştu doktor bu da havuç suyunun hikmetine inanıyorum nst 0 sancı bebişim hareketleri de iyi olunca doktor bekleyelim madem dedi bebişim yeni yıl bebeği olmak istiyo bence
Durum aynı enfeksiyonu düşürmek için antibiyotik tedavisine başlamışlar sonuç almak 5 günü bulabilirmiş. Civardaki hastaneler de boş yogun bakim olmadığı için bulunana kadar burda kalmaya devam edecek
Durum aynı enfeksiyonu düşürmek için antibiyotik tedavisine başlamışlar sonuç almak 5 günü bulabilirmiş. Civardaki hastaneler de boş yogun bakim olmadığı için bulunana kadar burda kalmaya devam edecek