2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimkinin kilosu da 2800 ben bugün 36+3 oldum. Ben doğmasını istiyorum, tansiyon problemi yaşıyorum bugün idrarda az da olsa protein görününce de endişelendim. Doğum yapınca bütün değerlerim düzeliyor çünkü. İkinci çocuğumu da 36+0 da doğurmuştum çok şükür problem yaşamadık.

uyurken tuvalete sıkışıyorum. Karnım sertleşmiş oluyor canım yanarak uyanıyorym her seferinde. Sertleşmelerin şiddeti mi artıyor, karnım sıkışık diye mi acıyor anlayamıyorum.
Uyurken saat başı bu durumu yaşıyorum. Yine 1 saat uyudum yine canım yandı. Uyanıkken olmuyor.

Çok şükür ..İnşallah canım .Allah sağlıkla dünyaya getirsin .

Hiç canını sıkma. Zamanla düzelecektir.rahim büyüdükçe tüm organlar yer değiştirdi.eski yerlerini almaları zaman alacak biraz.ödem de var tabi.bir ayi bulur toparlanmak

Allah güç kuvvet versin ikinize de inşallah biran evvel toparlarsınız

Ben de her WC için uyandığımda karnımi sertleşmiş buluyorum. Bence mesane dolu oldugu için bebek yer bulamıyor rahatsız oluyo o sebeple karnınız sertlesiyo yani ben böyle düşünüyorum

Ben de her WC için uyandığımda karnımi sertleşmiş buluyorum. Bence mesane dolu oldugu için bebek yer bulamıyor rahatsız oluyo o sebeple karnınız sertlesiyo yani ben böyle düşünüyorum

Kasılma sertleşme hep oluyor ama mesane dolu olunca ekstra canım yanıyor.
Uyanıkken dolmuyor sanki ne biçim şey.

Canım kağan Kocatepe sezeryandan 1 hafta sonra korse öneriyor . Owli marka doğum sonrası korseleri var bir bak istersen ben de doğuma yakın ondan alicam bedenimi bilmediğim için değiştirmek amaçlı yakın zaman kala almayı düşünüyorum

Bu owli markayi yorumlarda pek beğenen yok siz daha önce kullandınız mı memnun kaldınız mi

Kizlar bebeğimizi sallamadan nasıl uyuturuz bununla ilgili bilginiz/tecrübeniz var mi ya da bir video falan varsa paylaşır mısınız. Benim birinci çocuğum önce besige sonra ayağa alışmıştı bıraktırmak da Cook zor oldu aynı senaryoyu yaşamak istemiyorum

Benimki 2 yaşına kadar emerek uyudu. O da iyi bi şey değil, ama memeyi bırakınca kendiliğinden uyudu.
Hiç sallamadım ben ne ayağımda ne beşikte.
Uyku eğitimleri var bana pek gerekli gelmiyor o yüzden hiç denemedim bi bak istersen.

İlkinde çok ahkam kestim öyle yapmam böyle yapmam diye ama ne kadar ne dediysem hepsini yaptım velhasıl bebek milletiyle inatlaşmaya gelmez sırf uyusun diye düşünüp hafif tempo sallayabilirim bunu da . Oğlum hiç üzmedi beni bu anlamda ne kadar alışkanlığı varsa kolay bıraktı .

Kehribar kolye almak istiyorum ,aldığınız araştırdığınız bir yer oldu mu acaba ? İnstada bir arkadaşımın aldığı yeri araştırdim orası aklımda .Genel olarak kehribar kolye için yorumlarda iyi oğlumda çok zorlandık diş ve kolik problemi çok oldu bunda yaşamak istemiyorum aynı şeyleri.

Hic oyle dusunme her bebek farkli bizzat yaziyorum oglumla kizim arasinda dag var dagg aman hamdolsun masallahhhh gerci annemler gununu bekliyor dogmadina henuz var diolar ama vakalim

Canım bende dusunuyorum. Kızımda cok gec ogrendım aynı donem ler bızım de zor gectı

Hic oyle dusunme her bebek farkli bizzat yaziyorum oglumla kizim arasinda dag var dagg aman hamdolsun masallahhhh gerci annemler gununu bekliyor dogmadina henuz var diolar ama vakalim

Bende bundan korkuyorum cadı bisiy olur mu oğlum melekti resmen ama ikiler için hiç iyi şeyler söylenmiyor senin ki ne zaman dogacak şimdi normalde benim 8 gün fark oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…