2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sanırım ilk benim bebeğim gelecek saat 3 gibi uykudan uyandıran sancıyla başladım sancılarık sıklaştığı için hastaneye gittim nst de sancı çıktı ama açılma 1 cm ve bebeğin başı kanala uzak Doğum başlamış Öğleden sonra gel açıklığına bakcaz dedi. Şimdi kesildi sancılarım bekliyorum bakalım

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. Niye yatış vermediler ki?

Merhaba arkadaşlar doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun 37+5 günlükken gittiğim kontrolde doktoruma vücudumda kaşıntı başladığını söyledikten sonra yapılan kan testinde karaciğer enzimlerinin yükseldiğini ve en geç pazartesiye doğumun gerçekleşmesi gerektigini öğrendim. Aranızda eğer son haftalarda istahta kesilme uykusuzluk vücutta sararma ve özellikle avuç içi ve ayak tabanında kaşıntı gibi semptomlar görülen varsa değerlerinize baktirmanizi tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin. Çok şükür ki haftan iyi. Bu karaciğer enzimlerinin yükselmesi durumu da sıklıkla görünen bir şey sanırım.

Cok gecmis olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Mükemmel bir doğum olmuş canım Benim de ilk doğumum ve normal olacak. Neler yaşayacağım deli gibi merak ediyorum. İnşallah seninki gibi rahat bir doğum olur
Çok sağol, inş kolayca doğurursun sen de, sonrası aşk
Saglikla büyüsün bebis Cok guzel bir dogum olmus canim. Darisi bize
Amin amin darısı tüm bekleyenlere, sonrası çok güzel, doğum yapan anneler olarak bekleniyorsunuz
Ya ne güzel anlatmışsin öyle teşekkür ederim ben de epidural normal istiyorum Allah nasip ederse .
İnş, kesinlikle tavsiye ederim. Pelvik egzersiz, masaj, ilişki.. vs pelvik kasları esnetmek ve güçlendirmek için yapın. Ben de çok yapmadım ama yine de yapmaya çalıştım, yapı ile de alakalı olabilir tabi ama az oldu şükür. İnş sende de öyle olur.

Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin. Çok şükür ki haftan iyi. Bu karaciğer enzimlerinin yükselmesi durumu da sıklıkla görünen bir şey sanırım.
Çok teşekkürler evet dikkat etmek gerekiyor vücut sinyallerini veriyor.
Cok gecmis olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah tüm annelerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…