2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sütün varsa niye mama veresin ki Milletin arayıp da bulamadığı şey. Daha yeni doğmuş bebek sürekli emmek istemesi normal olan zaten. Böyle söylesene annene. Ayrıca bu anneler niye böyle hep ben bilirim havalarında ya Hep yanında mı duracak annen çok daraltıyorsa bir süre sonra uygun bir dille gitmesini istesen belki daha rahat edersin.

Evet sali gidecek he bi yandanda cok uzuluyorum fena alistim varligina prenses gibiyim elimi biseye surdurmuor allah razi olsun kirmakta istemiyorum hakkaten ama mama konusunda cok cekisiyoruz soyluyorum soyleniyorum hatta bazen tartisiyoruz bile bunaltiyor ama gitsinde istemiyorum tam logusa depresyonundayim resmen herseye agliyorum surekli gececek biliyorum oglumla oyun oynayamiyorum boynunu bukuyor yanimda yatakta arabalarini getirior bu sefer ona agliyorum en sonunda mama veriyorum kizi uyutuyorum ogluma oyle bakiyorum biberona alisti kiz zaten sutumude biberonda cok daha guzel icio memede uyuyo surekli haftaya ctesi bi cocuk doktoru buldum goturucem kizi sut takibi kilo takibi flan yapar sutun yetip yetmedigini vs soylerde icim rahat eder hayir bu defa acaba annedir bildigi vardir acaba sutum yetmiodami memeden doymuyor diorum sagiyorum hamdolsun gafife alincak cc de degil varya karmakarisik duygularim

Geceleri uyku hayal oldu, sürekli meme sürekli meme yalnız değilsin,

Canım neden kafanı karıştırıyorsun, çok şükür sütünde varmış kayısı kadar midesi doymazmı hiç ilk günlerimiz böyle geçecek malesef biraz yorulcaz yıprancaz, diğer çocuklardan fedakarlık yapıcaz, aile büyüklerinin, eşin desteğiyle geçecek, sonrasında uykularda, memede düzene girecek inşallah

Benim de süt yeni yeni geliyor mama veriyorum diye parçalayacak kucağında bebek peşimden ayrılmıyor emzir diye

Canım canını sıkma. Benim kızım da sürekli emmek istiyor. Eğer kaka ve çişini yapıyorsa her gün doyuyordur. Pazartesi çocuk doktoruna gideceğiz.. Sütün varken mama vermek de olmaz. İlk zamanlar oğluna vakit ayıramaman normal. Benimde annem yanımda inan sadece emzir, altını değiştir gaz çıkar yatır. Sonra yine uyansın hep aynı döngü. Yemek ev işi annemde. Biraz sabredersek düzenimiz oturacak bebeğimizle o zaman her işimizi yaparız. Kocamı bile düzgün göremiyorum

Benim 4 ocakti zaten bayadir az kaldi pzt anesteziye gidicem kontrole pcr vericem son kez bi nstye gircem insallah sali sabah da yatisim olcak
Senin de 7 ocakti dimi
T tulperde den once mi dogurcaz acaba

Doğuracak göz yok onda
2 saat yürüdüm
Activating labor yaptım
Kızımı banyo yaptırdım
Üstüne bi de kendim baya sıcak su tuttum belime kasıklarıma falan ama sanki daha iyi geldi ağrılarıma
Bugün de doğuramadım

Canım onlar da emmek refleks olduğu için bebek haliyle sürekli emmek ister yani sadece aç olduğu için değil.
Çişli kakalı bez sayısı, kilo alımı nasıl onlar belli eder sütünün yetip yetmediğini
Doktor mama ver derse verirsin yine de gerek görmezse annene söylersin doktor verme dedi diye
Ben kv. nin söylediği şeylerde hep doktor şöyle dedi böyle dedi derdim demese bile anca öyle kabul ediyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…