kızlar yazamadım kusura bakmayın
öneclikle sabah zaten kasık ağrım vardı 10 gibi birden doğum sancılarım başladı ama 10 dk 1 ken bir anda 3 dk da 1 e düştü çok güçlü gelmeye başladı eşim işteydi araba evde taksiyle hemen geldi ama ben kıvranmaya başladım duşta belime sıcak su tutarak hafiflemeye çalıştım
saat 12 de hastanedeydik sancıdan kıvranıyo olunca hemen muayene ettiler sıra beklemeden 6-7 cm açıklık var dedi nst bile çekmedi acildekiler hemen yatışım yapıldı
travay doğum katına geldik ama sancılar çok güçlü işk doğumda sancılarım hafif old için suni vermişlerdi bunda çoooook şükür suniye gerek kalmadı 1 saat ultrason nst derken doktor doğurtalım artık dedi suyumu patlattı bebeğin kafasını kanala oturttu ıkın dedi ilk başta ıkınamadım bağırdım çok zor geldi ama kakanı yap kakanı yaparsan doğru ıkınırsın bebeğini de itersin dedi çok güçlü ıkındım dediği gibi yaptım bebeğin kafası aşağı geldi zaten orda artık ıkınma hissi çok güçlü 3 kez çoook güçlü tüm gücümle ıkındım bişey oldu kafamı çıktı tam neyse ıkınma dur dedi ama duramıyom dedim çıkıverdi oğlum
çok şükür epizyotomi yapılmadı ama yırtıklar oluşmuş sanırım 4-5 dikişim var ama zorlamadı
bebeğim 13:55te doğdu 3140 gr 50 cm
biraz oksijen verdiler yanımda pipi ve testisler ödemliymiş ama yenidoğan dr bişey demedi
ben 1 saat sonra emzirdim sütüm kolostrum az da olsa geliyor
ikinci doğum gerçekten çok hızlı ilerledi
rabbim dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın
sizlerde sağ salim kavuşun yavrularınıza
24 saat kalacağız hastanede sonra ben de ya da bebekte bir sıkıntı olmazsa çıkarız
bu arada hastanede hemşireler ebeler yılbaşı mı kutluyor ne gelen giden yok
suni sancı olmadan doğurdum allaha şükür
bu arada dün çok yürümüşüm bebek çok aşırı aşağıya baskı yaptı başka belirtim yoktu
bu doğumumda da 6-7 cm açıklığa rağmen nişan gelmedi. suyum gelmedi hast de patlatıldı.
uzun oldu öpüldünüz