2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kaçıncı gün göbeği düştü canim
Bnm kiz tembel dun dustu daha gobegi oglumu hemen yikamistim 4. Gun dustuydu kizi yikamadim bi tek kuveze girmeden yogun bakımda yikadilar daha yeni yikicam cocugu ama isitme testi kotuydu vs doktor yikama dedi die beklettik ama sukur testleri gecti sorunsuz sonrada hadi göbeği dussun oyle yikayalim dedik insallh bu aksam yikicaz

Hanımlar benim ilk kızım da göbeği için doktor sprey vermişti.Hep sıkıyorduk.Bunda bir şey vermedi şimdi aklıma geldi .Sadece su gelmeyecek ,bez ile üstü kapanmayacak,bunlar söylendi .Bir de kizimin 9. Gün dusmustu .Bakalım bu ne zaman düşecek .

Banyo yaptirtmaya acaip korkuyorum ortam isisi konusunda ciddi kafam karisik nasil yaptirdin banyosunu ekstra isittinmi ortami fikir verirmisin.
Banyoda normal banyopan var ısıtıcı olarak, duşu sıcak açtm onun buharı daha ısıttı, küveti ne ılık su doldurdum, bende file koymayı unutmuşum, ben tuttum annem yıkadı, balık gibi küvette su olunca kıpır kıpırdı Bi sonrakinde fileyi kullanırsak daha rahat olcak tutması zor gerçekten

Benim 4 ocakti zaten bayadir az kaldi pzt anesteziye gidicem kontrole pcr vericem son kez bi nstye gircem insallah sali sabah da yatisim olcak
Senin de 7 ocakti dimi
T tulperde den once mi dogurcaz acaba

Sahi şimdi hatırladım benim o gün kontrolüm var sen doğum yapacaksın benim de 7 Ocak Allah nasip ederse

Problem yoksa bekle canım suni sancının da ne etki edeceğini bilmiyoruz ki .Doktor kontrolün ne zaman kaç gün ekstra bekleyecek mesela diyelim gününü geçtin
Pazartesi günü kontrolüm, doktora kalsa perşembe yatıracaktı biraz daha iyi gördü suyu bekleyelim madem dedi hareketleri nst de iyi olunca, bilmiyorum pazartesi ne diyecek, suyum ne alemde.

Naptın Nevoss kızını getirdiler mi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…