2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar selam sayfalar birikmis okuyamadim umarim herkes iyidir. Yeni doguran taze analar gozunuz aydin
Ben fenalardayim oglum influenza olmus ben bir kac gundur hastayim faranjit surunuyorum kizin bugun gobegi kanama yapti apar topar gittik hastaneye k vitamini eksikliginden olurmus igne yapildi. Hastanedeykeb bos bulundum agir bir seyi tasidim rahatsiz edici bi agirlik degildi 3 5 kg kadar ama eve bi geldim ki kanamam cok artmis sanirim agirlik tasidigimdan devam ederse bide encik gibi cocuklari toplayip yeniden hastaneye gidicem bakan yok
Sizlerin kanama durumu nasil ? ( Lekelenme seklinde 1 orkid neredeyse 24 saatte dolarken suan 1 saatte doluyor cok korkuyorum )

hemşirelerde gazı yoktur diyorlar ama benim bebeğide gaz var. çocuk kıvranıyor ben görüyorum. sonra bir hemşire emerken hava yutuyorlar odur diyor. bebeğim resmen gaz çıkarıyor.
Benim bebeğim ilk günler uyurken bile lıkır lıkır hava yutuyordu ve sürekli gaz çıkarma halindeydi. Annem ısrarla yatağın üzerini örtelim hava yutuyor dedi ama onu riske atamadım kussa yada yüzüne bişi kapansa filan Allah korusun göremem diye. Hava yutmaya başladığında hemen yan çevirdim biraz engel oluyordu giderek azaldı çok nadir yapıyor artık. Yenidoğanda gaz olmaz derler hep ama oluyor malesef üşütürsede aynı şekilde oluyor

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim kanamam bu sefer çok farklı oldu bi bakıyorum damla damla geliyor bi bakıyorum aynı idrarımı yapar gibi akıp duruyor bugün hastanedeydim Evde çıkarken hiç gelmiyordu hastanede ped yetiştiremedim 1 saatte 3 ped değiştim. Birde bende sarı su geldi ilk hafta 3gün sürdü o çok fenaydı hasta bezine geçmiştim geri her hareketimde şarıl şarıl aktı Dr miktarını takip etti normal dedi sarı su ve pıhtı gelmesi için

geçmiş olsun canım. K vitaminini doğduklarında yapıyorlar diye biliyorum seninki niye atlanmış benim kanamam kesilecek gibi nerdeyse ama tekrar da başlayabilir normalmiş böyle dengesiz olması

geçmiş olsun canım. K vitaminini doğduklarında yapıyorlar diye biliyorum seninki niye atlanmış benim kanamam kesilecek gibi nerdeyse ama tekrar da başlayabilir normalmiş böyle dengesiz olması
Saol canim. Dogdugunda yapilmis ama bazi bebeklere yeterli gelmezmis ve kanama olabilirmis ve yenilenmesi gerekirmis yaptilar 2 gun daha surebilirmis 2 gunden sonra surerse ki doktor surecegini dusunmuyor yani insallahhhhh surmez cerrah gormesi gerekir dediler umarim gerek kalmaz. Benimde kanamam kesilmek uzereydi iste bi anda ne oluyor die korktum

Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş, benim kanamam Bi geliyo sonra Bi gün hiç gelmiyor ertesi gün yine geliyır Bi acayip

Cok saol canim. Ya hakkaten iyiki varsiniz yaaaa benzer durumlar yasanmis olmasi bi nebze olsun rahatlatiyor insani acikcasi. Oglumda boyle hic olmamistim bu defa farkli seyler bide yuk tasima durumu olunca allah korusun ic dikislerimin patlamis olma seneryosunu bile kurdum fakamda

Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş, benim kanamam Bi geliyo sonra Bi gün hiç gelmiyor ertesi gün yine geliyır Bi acayip
Saol canim. Aynen zaten asiri duygusalim bide boyle gelince ustuste hepten gozum musluk gibi kapanmio allah beterinden korusun tabiki

Kızlar geç oldu ama çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın gelelim nasıl geçti saat 11 de hastaneye gittim sancı ve nişanım gelmişti ilk muaynede 3 cm açılmam varmış 4 cm olunca suyumu patlattılar epidural istedim dayanılmaz sancılar geldi epiduralle süreç o kadar hızlı ilerledi ki 3 saat sonra 8 cm oldu derken saat 3 de kızım dünyaya geldi çok şükür dikişlerim ve ağrım var ama inanın kucağınıza alınca geçiyo Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin

Şimdi baktım da benimde geri gelmiş kanamam

Ayyy ne güzel yaaallah analı babalı büyütsün canım gözün aydın darısı hayırla tez vakitte biz beklenlere

Gözünüz aydın ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuz Kaçıncı haftadaydınız?

Evet bende o an panik korku telaşi görsün istemiyorum o yüzden ben sezeryandan çıktıktan sonra kendime gelince getirmesini söyledim kardeşime beni sabah hastaneye giderken de gormicek birgün hiç görmeden duramaz akşam üstü ben kendime gelince gelir görür gider diye düşünmüştüm. Normal doğum olsa ewt kida süreli gelmese olur sezeryan olduğu için sabah ben giderken hastaneye uyuyo olacak gormicek bütün gün görmeyecek ertesi gün ben eve öğlen gelirim anca o şekil çok uzun saat durmaz dayanamaz diye düşündük
Kızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun cnm doğum gerçekleşti mi Allah analı babalı büyütsün
Bana da dediğin d vitaminini verdi doktor. 1 kutu 1 ay mı gidiyor? Her gün 1 fıs dedi
Yok cnm bizim 3 ay kadar gitmişti sanki öyle hatırlıyorum ama 3 yıl geçmiş aradan sağlıklı doğru bir bilgi olmaya bilir benimki. Düzenli kullanmalısın d vitaminini
Bende biraz kendime gelince getirin dedim hiç görmeden duramaz bir buçuk iki gün nerdeyse en azından ağrım hafifleyince kendime gelince ayağa kalkınca getirin dedim ama belki de ben yanlış düşünüyorum

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün NASIL oldu epidural la daha rahat ettinmi ? Dedikleri gibi sıfır sancı oluyormu?

Ne güzel ilerlemiş canım maşallah
Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…