Üzülme canım çok şükür artık kritik haftalarda değiliz.sağlıkla doğsunlar inşallahAksam randevum vardi gidecektik
Benim bebeğim ilk günler uyurken bile lıkır lıkır hava yutuyordu ve sürekli gaz çıkarma halindeydi. Annem ısrarla yatağın üzerini örtelim hava yutuyor dedi ama onu riske atamadım kussa yada yüzüne bişi kapansa filan Allah korusun göremem diye. Hava yutmaya başladığında hemen yan çevirdim biraz engel oluyordu giderek azaldı çok nadir yapıyor artık. Yenidoğanda gaz olmaz derler hep ama oluyor malesef üşütürsede aynı şekilde oluyorhemşirelerde gazı yoktur diyorlar ama benim bebeğide gaz var. çocuk kıvranıyor ben görüyorum. sonra bir hemşire emerken hava yutuyorlar odur diyor. bebeğim resmen gaz çıkarıyor.
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim kanamam bu sefer çok farklı oldu bi bakıyorum damla damla geliyor bi bakıyorum aynı idrarımı yapar gibi akıp duruyor bugün hastanedeydim Evde çıkarken hiç gelmiyordu hastanede ped yetiştiremedim 1 saatte 3 ped değiştim. Birde bende sarı su geldi ilk hafta 3gün sürdü o çok fenaydı hasta bezine geçmiştim geri her hareketimde şarıl şarıl aktı Dr miktarını takip etti normal dedi sarı su ve pıhtı gelmesi içinKizlar selam sayfalar birikmis okuyamadim umarim herkes iyidir. Yeni doguran taze analar gozunuz aydin
Ben fenalardayim oglum influenza olmus ben bir kac gundur hastayim faranjit surunuyorum kizin bugun gobegi kanama yapti apar topar gittik hastaneye k vitamini eksikliginden olurmus igne yapildi. Hastanedeykeb bos bulundum agir bir seyi tasidim rahatsiz edici bi agirlik degildi 3 5 kg kadar ama eve bi geldim ki kanamam cok artmis sanirim agirlik tasidigimdan devam ederse bide encik gibi cocuklari toplayip yeniden hastaneye gidicem bakan yok
Sizlerin kanama durumu nasil ? ( Lekelenme seklinde 1 orkid neredeyse 24 saatte dolarken suan 1 saatte doluyor cok korkuyorum)
bende korse ne alsam bilemedim.. Kullananlar ne aldı acabakızlar ben ilk sezaryenimde korse kullanmamıştım. ama bu defa doktorum özellikle öneriyormuş. bu owli korse alıp kullanan varmı ? bundan almak istiyorum ama nasıl bilemedim.
geçmiş olsun canım. K vitaminini doğduklarında yapıyorlar diye biliyorum seninki niye atlanmışKizlar selam sayfalar birikmis okuyamadim umarim herkes iyidir. Yeni doguran taze analar gozunuz aydin
Ben fenalardayim oglum influenza olmus ben bir kac gundur hastayim faranjit surunuyorum kizin bugun gobegi kanama yapti apar topar gittik hastaneye k vitamini eksikliginden olurmus igne yapildi. Hastanedeykeb bos bulundum agir bir seyi tasidim rahatsiz edici bi agirlik degildi 3 5 kg kadar ama eve bi geldim ki kanamam cok artmis sanirim agirlik tasidigimdan devam ederse bide encik gibi cocuklari toplayip yeniden hastaneye gidicem bakan yok
Sizlerin kanama durumu nasil ? ( Lekelenme seklinde 1 orkid neredeyse 24 saatte dolarken suan 1 saatte doluyor cok korkuyorum)
Saol canim. Dogdugunda yapilmis ama bazi bebeklere yeterli gelmezmis ve kanama olabilirmis ve yenilenmesi gerekirmis yaptilar 2 gun daha surebilirmis 2 gunden sonra surerse ki doktor surecegini dusunmuyor yani insallahhhhh surmez cerrah gormesi gerekir dediler umarim gerek kalmaz. Benimde kanamam kesilmek uzereydi iste bi anda ne oluyor die korktumgeçmiş olsun canım. K vitaminini doğduklarında yapıyorlar diye biliyorum seninki niye atlanmışbenim kanamam kesilecek gibi nerdeyse ama tekrar da başlayabilir normalmiş böyle dengesiz olması
Geçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş, benim kanamam Bi geliyo sonra Bi gün hiç gelmiyor ertesi gün yine geliyır Bi acayipKizlar selam sayfalar birikmis okuyamadim umarim herkes iyidir. Yeni doguran taze analar gozunuz aydin
Cok saol canim. Ya hakkaten iyiki varsiniz yaaaaCanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Benim kanamam bu sefer çok farklı oldu bi bakıyorum damla damla geliyor bi bakıyorum aynı idrarımı yapar gibi akıp duruyor bugün hastanedeydim Evde çıkarken hiç gelmiyordu hastanede ped yetiştiremedim 1 saatte 3 ped değiştim. Birde bende sarı su geldi ilk hafta 3gün sürdü o çok fenaydı hasta bezine geçmiştim geri her hareketimde şarıl şarıl aktı Dr miktarını takip etti normal dedi sarı su ve pıhtı gelmesi için
Saol canim. Aynen zaten asiri duygusalim bide boyle gelince ustuste hepten gozum musluk gibi kapanmioGeçmiş olsun canım hepsi üst üste gelmiş, benim kanamam Bi geliyo sonra Bi gün hiç gelmiyor ertesi gün yine geliyır Bi acayip
Şimdi baktım da benimde geri gelmiş kanamamSaol canim. Dogdugunda yapilmis ama bazi bebeklere yeterli gelmezmis ve kanama olabilirmis ve yenilenmesi gerekirmis yaptilar 2 gun daha surebilirmis 2 gunden sonra surerse ki doktor surecegini dusunmuyor yani insallahhhhh surmez cerrah gormesi gerekir dediler umarim gerek kalmaz. Benimde kanamam kesilmek uzereydi iste bi anda ne oluyor die korktum
Ayyy ne güzel yaaKızlar geç oldu ama çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım dua eden herkesten Allah razı olsunrabbim herkese bu duyguyu yaşatsın gelelim nasıl geçti saat 11 de hastaneye gittim sancı ve nişanım gelmişti ilk muaynede 3 cm açılmam varmış 4 cm olunca suyumu patlattılar epidural istedim dayanılmaz sancılar geldi epiduralle süreç o kadar hızlı ilerledi ki 3 saat sonra 8 cm oldu derken saat 3 de kızım dünyaya geldi çok şükür dikişlerim ve ağrım var ama inanın kucağınıza alınca geçiyo Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
Gözünüz aydın ne güzel sağlıkla kavuşmuşsunuzKızlar geç oldu ama çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım dua eden herkesten Allah razı olsunrabbim herkese bu duyguyu yaşatsın gelelim nasıl geçti saat 11 de hastaneye gittim sancı ve nişanım gelmişti ilk muaynede 3 cm açılmam varmış 4 cm olunca suyumu patlattılar epidural istedim dayanılmaz sancılar geldi epiduralle süreç o kadar hızlı ilerledi ki 3 saat sonra 8 cm oldu derken saat 3 de kızım dünyaya geldi çok şükür dikişlerim ve ağrım var ama inanın kucağınıza alınca geçiyo Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
Evet bende o an panik korku telaşi görsün istemiyorum o yüzden ben sezeryandan çıktıktan sonra kendime gelince getirmesini söyledim kardeşime beni sabah hastaneye giderken de gormicek birgün hiç görmeden duramaz akşam üstü ben kendime gelince gelir görür gider diye düşünmüştüm. Normal doğum olsa ewt kida süreli gelmese olur sezeryan olduğu için sabah ben giderken hastaneye uyuyo olacak gormicek bütün gün görmeyecek ertesi gün ben eve öğlen gelirim anca o şekil çok uzun saat durmaz dayanamaz diye düşündükHastane birincisi hastalik bakimindan riskli ufaklik icin. Ikincisi insallah her sey yolunda ve kolaylikla gecsin ama en ufak bir telas korkutabilir diye dusunuyorum. Sonucta biz orda bi sekilde agri sanci yasayabiliriz ama onlar bunun normal oldugunu anlayamazlar. Bu yonlerden demistim. Evinde odasinda sakince oynayarak beklese beya beraber gidilip sonra alinip eve gelinse yani sizi hastaneye birakip eve donseler gibi gibi cozumler de olabilir diye dusunuyorum.
Allah yardımcın olsun cnm doğum gerçekleşti mi Allah analı babalı büyütsünKızlar sancılarla birlikte nişanım da geldi şuan gayet iyiyim evdeyim ortalama 10-7 dakika arası sancı geliyo gidiyo biraz daha dayanıp öyle hastaneye gidicem dualarınızı bekliyorum
Yok cnm bizim 3 ay kadar gitmişti sanki öyle hatırlıyorum ama 3 yıl geçmiş aradan sağlıklı doğru bir bilgi olmaya bilir benimki. Düzenli kullanmalısın d vitamininiBana da dediğin d vitaminini verdi doktor. 1 kutu 1 ay mı gidiyor? Her gün 1 fıs dedi
Bende biraz kendime gelince getirin dedim hiç görmeden duramaz bir buçuk iki gün nerdeyse en azından ağrım hafifleyince kendime gelince ayağa kalkınca getirin dedim ama belki de ben yanlış düşünüyorumAma şimdi 1. Derecelere de gelme demek olmaz. Gelince kimseye vermeyin kucağa almasınlar arada da havalandırma yapın bir şey olmaz inşallah. Hem bu salgın değişik biliyorsunuz evden çıkmayanada bulaşıyor Allah göstermesin kalbinize de almayın.
Ama değiştirmezsende bu sefer pişik olur ağlar. En iyisi en rahat pozisyonu bulmak galiba. Doğar dopmaz ağlayanlarda doğum stresi olurmuş çocuk bu stresi ağlayarak atarmış. Ağlaması şifa oluyordur ona üzülme.
Ağrıları gören çocuk bebeği daha çok suçluyormuş annemi hasta etti diye. Sanki görmese daha iyi
İnşallah çok kolay gelir.
Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsünKızlar geç oldu ama çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım dua eden herkesten Allah razı olsunrabbim herkese bu duyguyu yaşatsın gelelim nasıl geçti saat 11 de hastaneye gittim sancı ve nişanım gelmişti ilk muaynede 3 cm açılmam varmış 4 cm olunca suyumu patlattılar epidural istedim dayanılmaz sancılar geldi epiduralle süreç o kadar hızlı ilerledi ki 3 saat sonra 8 cm oldu derken saat 3 de kızım dünyaya geldi çok şükür dikişlerim ve ağrım var ama inanın kucağınıza alınca geçiyo Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
Ne güzel ilerlemiş canım maşallahKızlar geç oldu ama çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım dua eden herkesten Allah razı olsunrabbim herkese bu duyguyu yaşatsın gelelim nasıl geçti saat 11 de hastaneye gittim sancı ve nişanım gelmişti ilk muaynede 3 cm açılmam varmış 4 cm olunca suyumu patlattılar epidural istedim dayanılmaz sancılar geldi epiduralle süreç o kadar hızlı ilerledi ki 3 saat sonra 8 cm oldu derken saat 3 de kızım dünyaya geldi çok şükür dikişlerim ve ağrım var ama inanın kucağınıza alınca geçiyo Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?