2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
kızlar ben ilk sezaryenimde korse kullanmamıştım. ama bu defa doktorum özellikle öneriyormuş. bu owli korse alıp kullanan varmı ? bundan almak istiyorum ama nasıl bilemedim.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

hemşirelerde gazı yoktur diyorlar ama benim bebeğide gaz var. çocuk kıvranıyor ben görüyorum. sonra bir hemşire emerken hava yutuyorlar odur diyor. bebeğim resmen gaz çıkarıyor.
Oy kiyamam Bilemiyorum tabi. Ilk dogumda ben de gazdan agliyordur diye dusunmustum hastanede soylenen henuz gaz sorunu olmaz olmustu. Yoksa kucakta emerken de aglardi. Gercekten de bebek annenin memesinde susuyor sakinlesiyorsa gazdan degildir anneyle olmak istemesindendir diye dusunuyorum en azindan P Positivevibes 'in durumu bana oyle geldi. Zamanla herkes cocugunun gozunden anlamaya basliyor zaten derdini ne desek bos, tahminde bulunuyoruz tecrubemiz kadariyla.

Ben de kontrolden geldim muhtemelen 18-19- veya 20 sinde sezeryan olucam inşallah kizlar.
Süpürge konusunda Dyson Cook pahalı ya şu durumda almak mantıklı değil herşey el yakıyor
Hadi hayirli olsun simiden yakin zamanlarda dogurucaz kismetse ben de simdi nst icin geldim insallah her sey yolundadir.. Dyson konusunda bisi diyemicem gercekten uctu fiyatlar, bi ara makuldu TR'de de..

Merhaba kızlar gaz gaz gaz 3.gunden bu yana tek derdımız olmuş durumda doktor damla yazdı gaz damlası nursev ve baska bırtanemdaha bugun gece 4ten sabah 4e kdr toplasanız 1saat uyumusumdur bebek sürekli emmek istiyor istedikçe emzırıyorum sürekli gaz mama verıyordm tamamen kestm çünkü doktor mamayla anne sütü karısıncada olabılır cok gaz dedi neyse bugun 15.gunumuz hala salya sümğk aglıyorum her boka iyice sinirlerim bozuldu tuvalet problemı vardı kulak cubuguyla makatına az zeytınyagı sür dedi doktor bir erkek bebeklerı bakım ister dedi pipisine masaj ayagına masaj karnına masaj onerdı umarım bu günler gecıcıdır daha fazla dayanıcak gücüm kalmadı . 3günde bir banyo yaptırıyorum rahatlaması ıcın bizde aksam cocukla anne yıkanmaz lohusayken öğleye kadar yıkanmamız lazım paldor küldür yıkanıyoruz birde colpol ağrı kes ates düşürücü yazdı ve vıtamınını verdı onları kullanıyoruz birde su verıyorum doktor öyle söyledi çay kaşığının burnuyla az ıkı üç damla olcak sekılde dedi ınsallah şu surecı atlatırız elıme telefon almayı cok özledim

Kimyon çayını bı denesene canim belki yararı olur.

Mememin ucu yarıldı emerken canım cok yanıyor lansınoh meme ucu kremını aldm sürüyorum kendı sütümü falan ama hıc bır ıse yaramıuor

Mememin ucu yarıldı emerken canım cok yanıyor lansınoh meme ucu kremını aldm sürüyorum kendı sütümü falan ama hıc bır ıse yaramıuor
benimki yarilmamisti ama cok aciyirdu yone de hafif yara olmustu
Gunus kapk ve ayca cekirdegi jeli denedin mi canim

İçmedıgım çay yok kımyon rezene karısık herşey doktor yedıklerın dokunuyor dedi artk bısey yıyemez oldm
Allah Allah ya bu yeni surum bebislerde mi boyle olacak acaba herkes gazdan sikayetci cok gecmis olsun. Canim Gaza tabi bisi yapmaz ama bebegi sakinlestirmek icin beyaz gurultu acmayi denediniz mi? Anne karnindaki sese benzedigi icin rahatlatiyor.

Bu şekilde yapıyorsan 3 saat beklemen normal benim kız çok uzun emmediği için 2 saati geçirmiyorum.. Senin dediğin gibi arada yapabiliyorum uyumazsa yani keyfine bağlı hanımın bezini sürekli dolduruyor ama bu doyduğunu gösterir dimi? Bez yetiştiremiyorum 70 adet bez kullanmışım şimdiye kadar 1 numara tekrar sipariş verdim 80li almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…