Merhaba kızlar gaz gaz gaz 3.gunden bu yana tek derdımız olmuş durumda doktor damla yazdı gaz damlası nursev ve baska bırtanemdaha bugun gece 4ten sabah 4e kdr toplasanız 1saat uyumusumdur bebek sürekli emmek istiyor istedikçe emzırıyorum sürekli gaz mama verıyordm tamamen kestm çünkü doktor mamayla anne sütü karısıncada olabılır cok gaz dedi neyse bugun 15.gunumuz hala salya sümğk aglıyorum her boka iyice sinirlerim bozuldu tuvalet problemı vardı kulak cubuguyla makatına az zeytınyagı sür dedi doktor bir erkek bebeklerı bakım ister dedi pipisine masaj ayagına masaj karnına masaj onerdı umarım bu günler gecıcıdır daha fazla dayanıcak gücüm kalmadı . 3günde bir banyo yaptırıyorum rahatlaması ıcın bizde aksam cocukla anne yıkanmaz lohusayken öğleye kadar yıkanmamız lazım paldor küldür yıkanıyoruz
birde colpol ağrı kes ates düşürücü yazdı ve vıtamınını verdı onları kullanıyoruz birde su verıyorum doktor öyle söyledi çay kaşığının burnuyla az ıkı üç damla olcak sekılde dedi ınsallah şu surecı atlatırız elıme telefon almayı cok özledim