2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İçmedıgım çay yok kımyon rezene karısık herşey doktor yedıklerın dokunuyor dedi artk bısey yıyemez oldm
Ben de birinci oğlumda denemediğim şey kalmadı artık son çare nurse harveys surubunu deniyim dedim ilk icirmemde etki gösterdi onda buldum devayi. Her bebege etki eden farklı bir şurup ya da bitki oluyormuş onu bulmak sorun zaten. İnşallah bulursun canim ne diyim gaz çok zor.

Canım ya aynı gün doğum yapmışız, bizimki kız aynı sorunlar yok ama ilk çocuğum erkekti, gerçekten çok zor geçmişti, kaka 3 günde bir yapıyordu, mamayla büyüdü, zeytinyağı bile vermişliğim var çok zor gerçekten Allah kolaylık versin, inşallah biran önce atlatır, etmiyorsa düzene girer diye düşünüyorum, mama daha çok gaz yapıyor

Bu arada lohusa kanamam gelmedi içimde birikmiş vakumla cekmeye kalktı doktor binde bir olan olay benım basıma gelmiş kan ıcerde kalmıs tıkamıs gelmıyordu kanamam pis kan parçalar hepsi içerde birikmiş neyse doktor dün bi hap verdi alttan alınan onu aldıktan sonra ıcımde ne var ne yok geldi sizin kanamanız hala devam edıyormu ? Kaç gün gelıyor genelde

Evet cok zormuş gerçekten yoruldum ama inşallah gecer hepsi

Ben de bilmiyorum ki doyuyor mu doymuyor mu? 15. Gün kontrolünde kilo alırsa doyuyor diyeceğim.
6. Günü bugün 35 bez harcamışız . Hastanede de onların verdiği bezi kullandık bizimkinden az harcamıştık. Günlük 7-8 bez gidiyor en az .

Benim kanamam azaldı bugün ama bazı günler kesilip, tam bitti derken tekrar kanama başlayabilirmiş normalmiş. Ne kadar sürer hiç bilmiyorum benim ilk doğum

Kizlar lohusa kafasi da geldi bana her seye agliyorm hastaneden ciktik oncekinde elimiz bos cikmistik diye agliyorm eve geldik sukur diye agliyorm bebek hickirio karnimda da hickiriyodu diye agliyorm annem bebegin gazini cikartiyo niye ben gazi oldugunu anlamadm diye agliyorm daha sayarm dun aksamdan beri boyleym

Benim kanamam azaldı bugün ama bazı günler kesilip, tam bitti derken tekrar kanama başlayabilirmiş normalmiş. Ne kadar sürer hiç bilmiyorum benim ilk doğum

Benim ilk 3 gün yoğun geldi. Şimdi adet kanaması gibi fazla değil. Normal mi bu bilmiyorum ben de . Sizin kaçıncı gün bugün. Baya oldu sanki.

Kendimi gördüm sende ne kadar ben gecicek dıye süreklı tekrar edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…