2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlı uğurlu olsun bebisiniz. Allah analı babalı büyütsün

ah ah nasıl uykum var kızım hala oyuncaklarla oynuyor biz ne zaman uyuyacağız gece alarmı kaptıcam diye korktuğumdan uyanıp saate bakıp duruyorum

üzerime hiçbir şey olmuyor geçen hastaneye giderken elbise giydim gittim. bugün banyodan sonra aynaya baktım aynada annemi gördüm resmen memeler göbek yan simitler basen
tartılmak istiyorum ama çok korkuyorum sürekli acıkıyorum emzirdikçe yiyorum

Hamileyken adı vardi doğurduktan sonra toplum tarafından baskı yiyorsun bir de lohusalık psikolojisini en çok bozan kısmı da burası oluyor bence benim yanaklar göbek maşallah hamilelikten çok şişmişti

Korse alıp çok memnun kalan varsa söyleyebilir mi? Bu korse işi de bende terlik gibi oldu
Ben de korse bile aldim terlik almadim daha iyi mi. Bi de o kadar konustum. Ben korse degil de lohusa kemeri diye bisi aldim korse sikar beni kullanamam die. Ama tabi henuz kullanmadim..

Dur be yavrucum daha sesi bes goruyoruz organlar bile nerde belli degil. Sen simdi aynaya fln bakma hepsi duzelcek merak etme. Emzirmek en guzel kilo verdiren sey anne mutlu bebek mutlu

Gozunuz aydinn Allah anali babali buyutsun

Evet zamanla alışacağız birbirimize

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi Nasib etsin inşallah

Bu sabah sag kasigimda ne guzel bir agri vardi. Sevindim bi heves dedim ki kesin sanci cikacak bu sefer. Nst randevum vardi gittim yine fiss. Ne agri ne sanci. Mıh gibi duruyoruz ana-kiz. Ben hic sanci bilmeden gocup gitcem mi bu Dunyadan
Aynen bana da öyle oluyor ya. En son dedim ki kesin düzenli sancı çıkar hatta beni hastaneden çıkarmazlarsa diye eşime iyice tembihledim çantayı vs. Nst e girdim dümdüz bir çizgi.

Bu sabah sag kasigimda ne guzel bir agri vardi. Sevindim bi heves dedim ki kesin sanci cikacak bu sefer. Nst randevum vardi gittim yine fiss. Ne agri ne sanci. Mıh gibi duruyoruz ana-kiz. Ben hic sanci bilmeden gocup gitcem mi bu Dunyadan
Hareketleri azalmıştı Saron hareket etti mi nst de ?

Bizimkimdede oluyor. Ben hep yan yatırıyorum . Neyseki biraz ıkına sıkına çıkarıyor
bende korse ne alsam bilemedim.. Kullananlar ne aldı acaba
Evet alanlar fikir verebilirlerse süper olur.

Aynen bana da öyle oluyor ya. En son dedim ki kesin düzenli sancı çıkar hatta beni hastaneden çıkarmazlarsa diye eşime iyice tembihledim çantayı vs. Nst e girdim dümdüz bir çizgi.
hahaha hayalkirikligimizi sevsinler. Sabah aynaya bakarken fon cekse miydim diye dusundum. Kalcam ya hastanede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…