2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok şükür hiç birşeyin yokmuş. Bol bol dinlen yorma kendini .Artık sayılı günler kaldı

Bende hamileliktede cok odem vardı doğumdan sonra baya bi gitti 4 l su içiyorum neredeyse icim yaniyor sanki su içmekten tikaniyorum yemek yiyesim gelmiyor o derece ama hala çoraplarım iz yapiyor anlıyorum ki ödemim var doğum yapalı 11 gün oldu herhalde zamanla gidecek bu odemler

Benim doktor da önden uyardı zaten canın tatlıysa normal doğum sadece dilinde kalır yapamazsın dedi. Kendini hazırla kolay bişey değil diyo
Çok haklı ahahaha ya ben normal normal dedim ama bu kadar acı dolu olcağını bilseydim asla ağzıma almazdım 5 cm açılmada deli sancı çektim 10 cm de doğurtturuluyomuş zaten bebemin kordon dolanmıştı boynuna kafası da aşağıda değildi doktor risk almak istemiyordu acil epidural sezeryana alındım

C
Cok şükür canım kendini yorma dinlen guzelce son zamanların dikkatli olmakta fayda var

Daha çok yeni doğum yaptın canım rahim toparlanıyordur benim rahmim baya büyükmüş mesela 3 gün kadar dediğin şekilde ağrılar hissettim

Kizimin sinifinda 2 kisi covid cikmis. Ev tipi kit gondermisler cocuklara aksam yapicaz. Psikolojik olarak basim agrimaya basladi..
Ya nasıl bi zamana denk geldik
İns negatif
Çıkarsınız
Çok şükür hiç birşeyin yokmuş. Bol bol dinlen yorma kendini .Artık sayılı günler kaldı
Cok şükür canım benim ya
Korktum valla
Bi on gün daha kalsa iyi olacak
Bendeki ödem cok feci boyutlara ulaştı yine
Bu hamilelikte olmayacak sanmıştım ama
Dogum yaptığım gun baya bir rahatlıyorum
Tamamen odemin gitmwsi 1 yili buluyordu

Valla ben de gözüm ikisini de kesiyor farketmez deyip bir dayılanma yaptım doktora. Tamm o zaman Normal için hazırlan dedi. bakalım son durum velirleyecek daha çatı muayenesi bile olmadım

Ayaklarım son zaman tanınmayacak hale gelmisti ayakkabılarım olmuyordu tombis tombis bilekler ayaklar dolaşıyordumcok şükür o halde değil suan ama yinede var yani çorap lastiği iz çıkarıyor hala anlıyorum ordan

Muayene ucretinde nerdeyse yuzde 50 zam olmus
Esim kayit yaparken bir şok geciriyordu gördüm
Bugun o şoku benimkide yasadi. 150 olan muayene olmus 215 normal dogum 6bin uzeri. olmus. 750yi verdik geldik yine

T tulperde ziyaret isini naptiniz hafta sonu
Eşimin en yakınları gelmeyin diyemedik, ben zaten diyemezdim ama eşim belki uygun dille söyler diye düşünmüştüm ama o da bir şey diyemedi.
Bebeği yatak odasında tutucam, herkesten maske takmalarını rica edicez, biz de takıcaz. Bebeği kısa bi süre gösterip kucaklatıp tekrar odaya geçirmeyi düşünüyorum, kayınbabam ismini okuyacak kulağına bir de.
Ya aslında keşke karşı taraf düşünebilse bunu ama sanırım onlar da bak gelin doğum yaptı kvsi hala gitmemiş durumunda olmaktan çekiniyorlar, oysa bana göre hava hoş

Siz diyince elime baktım direk, baya inmiş parmaklarımdaki ödem.

Valla ben de gözüm ikisini de kesiyor farketmez deyip bir dayılanma yaptım doktora. Tamm o zaman Normal için hazırlan dedi. bakalım son durum velirleyecek daha çatı muayenesi bile olmadım
Çatı muayenesinde bi provasını yaşıyosun zaten
Hakkında hayırlıısı olsun canım

Siz diyince elime baktım direk, baya inmiş parmaklarımdaki ödem.
Tülperdecim simdi gördüm doğurmuşsun sağlıkla güzellikle büyüt inşallah
Çok fazla takip etme şansım olmadı bu aralar doğuran arkadaslar hayırlıı sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeklerimiz insallah

Ya gelmeselerde gelmediler deriz belki
Lohusa kafası
Ben demem Allahim amin
Yada gelip aninda gitsinler
Onladar kalabalik sehir baska kalacaklar diye korkum
Senin yine iyi düşünmüşsünüz
Bikac saat maskeyle
Halledilir

İlk hafta emzirirken çok sancılandım şimdi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…