2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İyi geceler kizlar,
Allah bebeklerinize uzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu ömür versin sizinle.
Bir şey danisacaktim. Biz sezaryena karar verdik esimle kesin olarak da kaç cm kesi ve kaç tane dikisiniz oluyor acaba?
Canım kesi kaç santim tam bilemiyorum ama 15 cm kadar olabilir, dikiş olarak artık estetik dikişler oluyor ilk sezeryanımda hiç dikişim yoktu, bunda kesiye zarar gelmesin diye estetik dikiş haricinde bir dikişim daha vardı, bir hafta durdu sonra aldılar, hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallah bebişini

Sagol evet sukur yaptik testi negatifiz ama yilbasi sonrasi cok artti. Her an her sey olabilir kiz okula gidiyor.. Basindan beri ilk kez bu kadar cok duyuyorum yakin cevremde. Dogumu atlatsaydik iyiydi.
Amerikada vakalar cildirmis durumd
Burda Benim cevremde 2 yildir olmayanlar patır patır oluyo

Göz için yaptım sadece oje sürdüm sonra çıkarrdim ona izin yok makyaja da bisiy derlerse çıkarırım gari
Ben ruj sursem dogum sonrasi gozumden silerim
Rimeller burnumdan filan çıkar dogum esnasinda
He angel senin sezeryandi ama
Prenses gibi çıkarsın iyi yapmışsın
Niye bisi desinler

Miller fönüyle makyajiyla giriyor hep

Amin inşallah çok teşekkürler. Çok ağrı sızı oluyor mu? Geceden beri kaburga ağrısından duramıyorum da

İyi geceler kizlar,
Allah bebeklerinize uzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu ömür versin sizinle.
Bir şey danisacaktim. Biz sezaryena karar verdik esimle kesin olarak da kaç cm kesi ve kaç tane dikisiniz oluyor acaba?

Dikiş bikinin baya altında kalıyor. Düşük bel bikini giyilse bile gözükmez.
Bir karıştan biraz küçük büyüklüğü .
Kaç tane dikiş bilmiyorum benim en üstte dikiş yok estetik.

Elma ve soda iyi geldi bana onun dışında muzlu süt seversen muzlu süt yap o da iyi geliyor bana tek bende sevmiyorum
Soda o an geçiriyor on dk sonra gene başlıyor süt hiç bir şekilde içemiyorum ama dün biri dedi sakız cigne diye sakizla çözdüm acayip rahatlatti
Geçmiş olsun cnm ne oldu öyle iki çocuk vardı bide sende dimi nasıl dinleneceksin ki yanında biri var mı yardımcı olabilecek bari dikkatli ol son zamanlar
Ben aylardir cekiyorum. Midemle derdim hic bitmedi.. Gaviskon iciyorum.. o da eh iste rahatlatio..
Gaviskon ilaç mı bilmiorum cunku biri dün sakız dedi bana sakizla çok rahatladım son 6 gün doğuma o zamana kadar sakizla çözeceğim işi artk
Eksik olmayın çok teşekkür ederim. 8 de yatış yapılacak, kaçta girerim bilemiyorum ama er geç haber veririm.
Dua edin
Ayy gözün aydın canım sıra ile doğumlara gidiyoruz sağ salim kucağına alırsın inşallah evladini

pearl jam naptın nasılsın? ilk kızın nasıl bebeğe tepkisi nasıl oldu?
benim kız burnuna ellemeye sıkmaya çalılıyor aürekli

Amin inşallah çok teşekkürler. Çok ağrı sızı oluyor mu? Geceden beri kaburga ağrısından duramıyorum da
Yok canım dayanılmıcak bişey yok, zaten hastanede ağrı kesiciler veriliyor, eve çıktığında da sen kendini korursun zaten, iki üç gün biraz zorlu sonrası daha kolay

Yok canım dayanılmıcak bişey yok, zaten hastanede ağrı kesiciler veriliyor, eve çıktığında da sen kendini korursun zaten, iki üç gün biraz zorlu sonrası daha kolay
Teşekkür ederim. Allah razı olsun valla içim rahatladı. Normalde doğumdan falan korkmuyorum da, acıdan dolayı bebeğe bakamazsam diye korktum şahsen.

Kızlar topicin eski tadı yok niye hadi doğuranlar bebelerle ilgileniyor da biz doğuramayanlar olarak pek bir sessizleştik neler oluyor böyle
Doğurmayanlar da doğurmaya odaklanıyor galiba burada bebeğini kucağına alanları okudukça bi heves geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…