2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
MaşaAllah sağlıkla büyüt bebeğini
Ya dimi insan hemen buraya koşuyor bişey olunca canım ama sen yinede anormal gördüğün durumda doktoruna danış istersen benim Dr tüm gün pedlerin fotosunu istedi o sarı suyu takip etmek için (yazık kadına çok acıdım buna maruz kaldığı için) . Bir ara çok geldi oda endişelendi sonra bıçak gibi kesildi.
Geçmiş olsun canım.
Kız ne işin var dolap tepelerinde
Benim ödemler bugün gözle görülür bi farkla indi hala var ama şuan - 9kilo ile başladığım kiloya döndüm. Doğum sonrası o ayaklar malesef çok fena şişiyor ben ilkindede olduğu için önemsemedim ama eşim çok korktu ayaklarımı görünce patlayacak gibiydi şişeler inince kilolardan gidecek birden kızlar en güzel kısmı burda

Hala rahimde sancı olmasının sebebi rahim kendini toparlıyor. Özellikle emzirirken baya bir kasılıyor ve acıyor normalmiş o.
Ben başlangıc kilomdan 2 kilo fazlayım şu an. Doktor da onlar da meme zaten birer kilo diyor

Ama işte ayak bileklerim şişiyor hiç yaşamadığım bir şey korkuttu biraz.

Tabi normal kasiliyo rahim toparlamak icin
Bende hem o var hem sezeryan agrisi

Cnm cok sevindm allah anali babali buyutsn

Çok teşekkür ederim amin inşallah Çok heyecanlıyım bunda nedense erkenden kalkiverdim
Sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini canım
Kızlar normal doğum yapıp dikişi olanlar ben ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne zaman düzelir ya çok zorlanıyorum
Sezaryen dikişinden kaçarken normal doğum dikişi de böyle sıkıntı yaratmasın ya

İyi geceler kizlar,
Allah bebeklerinize uzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu ömür versin sizinle.
Bir şey danisacaktim. Biz sezaryena karar verdik esimle kesin olarak da kaç cm kesi ve kaç tane dikisiniz oluyor acaba?

Sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini canım

Sezaryen dikişinden kaçarken normal doğum dikişi de böyle sıkıntı yaratmasın ya

Heyecan var tabi kolay mı Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bize yazmayı unutma:)

Eksik olmayın çok teşekkür ederim. 8 de yatış yapılacak, kaçta girerim bilemiyorum ama er geç haber veririm.
Dua edin

Sagol evet sukur yaptik testi negatifiz ama yilbasi sonrasi cok artti. Her an her sey olabilir kiz okula gidiyor.. Basindan beri ilk kez bu kadar cok duyuyorum yakin cevremde. Dogumu atlatsaydik iyiydi.

Gözün aydın canım, sonunda sende kavuştun kızına epidurali doğum anına kadar mı verdiler, doğum anında da aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…