Kızlar geç oldu ama çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın gelelim nasıl geçti saat 11 de hastaneye gittim sancı ve nişanım gelmişti ilk muaynede 3 cm açılmam varmış 4 cm olunca suyumu patlattılar epidural istedim dayanılmaz sancılar geldi epiduralle süreç o kadar hızlı ilerledi ki 3 saat sonra 8 cm oldu derken saat 3 de kızım dünyaya geldi çok şükür dikişlerim ve ağrım var ama inanın kucağınıza alınca geçiyo Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
Cok saol canim. Ya hakkaten iyiki varsiniz yaaaa benzer durumlar yasanmis olmasi bi nebze olsun rahatlatiyor insani acikcasi. Oglumda boyle hic olmamistim bu defa farkli seyler bide yuk tasima durumu olunca allah korusun ic dikislerimin patlamis olma seneryosunu bile kurdum fakamda
Ya dimi insan hemen buraya koşuyor bişey olunca canım ama sen yinede anormal gördüğün durumda doktoruna danış istersen benim Dr tüm gün pedlerin fotosunu istedi o sarı suyu takip etmek için (yazık kadına çok acıdım buna maruz kaldığı için) . Bir ara çok geldi oda endişelendi sonra bıçak gibi kesildi.
Kızlar hepinize
Cok teşekkür ederim
Cok korktum vallahi
Dr a gelince rahatldim bakinca iyi korkma dedi
Nst ye girdim
Baya bi ağrım cikinca acil muayeneye bi daha aldı
Alttan baktı
Acilman yok ama kendini hix yormayacaksin
Yatacaksin dedi
Eve dönüyoruz
Kanamayi covidden sonra verdikleri coraspin yapmış olabilirmis
Onu zaten bugun birak demisti
Bugun biraz dolap tepelerine filan çıkmıştım
Ondan oldu belkide
Ya ben de onu soracaktım . Hamileyken hiç ödemim yoktu. Hiç bir yerim şişmedi. Şimdi ayaklarım şişmeye başladı masaj falan yapıyor eşim geçsin diye. Hareket etmeye çalışıyorum.
Sezaryenden kaynaklı Mı bu ödemler. Bir sürü serum ilaç verildi.
Benim ödemler bugün gözle görülür bi farkla indi hala var ama şuan - 9kilo ile başladığım kiloya döndüm. Doğum sonrası o ayaklar malesef çok fena şişiyor ben ilkindede olduğu için önemsemedim ama eşim çok korktu ayaklarımı görünce patlayacak gibiydi şişeler inince kilolardan gidecek birden kızlar en güzel kısmı burda
Hala rahimde sancı olmasının sebebi rahim kendini toparlıyor. Özellikle emzirirken baya bir kasılıyor ve acıyor normalmiş o.
Ben başlangıc kilomdan 2 kilo fazlayım şu an. Doktor da onlar da meme zaten birer kilo diyor
Ama işte ayak bileklerim şişiyor hiç yaşamadığım bir şey korkuttu biraz.
Ben de hala doğum sancısına benzer şeyler yaşıyorum normal mi
Annem rahim bebeği arıyor ondan oluyor diyor kıyamam rahmime
Sanırım kendini toparlamaya çalıştığından oluyor diye düşünüyorum
Ama ilkinde olmamıştı hiç
Kızlar geç oldu ama çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım dua eden herkesten Allah razı olsun rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın gelelim nasıl geçti saat 11 de hastaneye gittim sancı ve nişanım gelmişti ilk muaynede 3 cm açılmam varmış 4 cm olunca suyumu patlattılar epidural istedim dayanılmaz sancılar geldi epiduralle süreç o kadar hızlı ilerledi ki 3 saat sonra 8 cm oldu derken saat 3 de kızım dünyaya geldi çok şükür dikişlerim ve ağrım var ama inanın kucağınıza alınca geçiyo Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin
İyi geceler kizlar,
Allah bebeklerinize uzun, sağlıklı, huzurlu, mutlu ömür versin sizinle.
Bir şey danisacaktim. Biz sezaryena karar verdik esimle kesin olarak da kaç cm kesi ve kaç tane dikisiniz oluyor acaba?
Ya nasıl bi zamana denk geldik
İns negatif
Çıkarsınız
Cok şükür canım benim ya
Korktum valla
Bi on gün daha kalsa iyi olacak
Bendeki ödem cok feci boyutlara ulaştı yine
Bu hamilelikte olmayacak sanmıştım ama
Dogum yaptığım gun baya bir rahatlıyorum
Tamamen odemin gitmwsi 1 yili buluyordu
Sagol evet sukur yaptik testi negatifiz ama yilbasi sonrasi cok artti. Her an her sey olabilir kiz okula gidiyor.. Basindan beri ilk kez bu kadar cok duyuyorum yakin cevremde. Dogumu atlatsaydik iyiydi.