Dgunca zaten yapilmama gibi bir luksu yok direk yapilan bir ilac. Sadece yeterli gelmediginde iste gobek kanamasi olabiliyormus o sebeble 2. Doz yapiliyormus
Merhabalar ben 2022agusts annesi olucam daha çok var doğuranlar a hayırlı olsun doğuracak olanlara Allah bu cuma günü kolaylık versin bir sorum olacak benim.ilk dogumumda doğumda kanamam fazla.oldu rahmine masaj yaptı doktor ve seruma ilaç koydu ben biraz korktum kanama olunca şimdi ikincide de aynısı olur mu blmyrm ama bu durumu yaşayan Var mı aranızda bu arada kötü bişey olmadı ama kanama durmasa tabiki müdahale oluyor çok şükür durdu ozmn
Merhabalar ben 2022agusts annesi olucam daha çok var doğuranlar a hayırlı olsun doğuracak olanlara Allah bu cuma günü kolaylık versin bir sorum olacak benim.ilk dogumumda doğumda kanamam fazla.oldu rahmine masaj yaptı doktor ve seruma ilaç koydu ben biraz korktum kanama olunca şimdi ikincide de aynısı olur mu blmyrm ama bu durumu yaşayan Var mı aranızda bu arada kötü bişey olmadı ama kanama durmasa tabiki müdahale oluyor çok şükür durdu ozmn
Dogumdan sonra kanama olmasinin birden cok sebebi varmis acaba sebeb neydi ? Her dogum kendine munhasir ayrica doktor kontrolunde oldugundan korkma bence eger gerekli olursa ki insallah olmaz aynisi mudahale ile cozum uretiliyor ama emin ol 2. Bebegim 2 sininde dogum hikayeleri ve yasiklarim hep farkli kendini oyle yatirstir ilkinde oldu die bunda fa olacak die kaide yok ama haklisin bizlerde oyle 1. De su oldu bunda da olur dusuncesi vardi kesinlikle