2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu bebek pamuğu ne güzel bişeymiş yaa hem ekonomik, hem doğal, saklama kabına koydum üzerinde su döktüm ıslanacak kadar, peteğin üzerinde sıcacık duruyor, ilkinde neden aklıma gelmemiş bu pamuk
Ben de bebek pamuğu kullanıyorum canım ama hepsini birden ıslatmak aklıma gelmemişti bak, lazım oldukça ıslatıp kullanıyordum bir de senin dediğin gibi deneyeyim

Ay valla hamilelik daha kötüydü çok zordu gerçekten nefesim ağzımdan çıkmıyodu sanki. Bebişle hayat zor olsada çok güzel
Tek bebekliler bunu beğendi benim biri 27 aylık ve çok etkilendi rahat bırakmıyor hiç bezini degistirirken resmen tepemde emzirken beni al diyo o da geliyo kucağıma.. Bebeğin gözüne parmağını sokmaya çalışıyor kulak kafa yanak parmaklari sıkıyor tepki vermemeye çalışıyorum ama bi yerden dur oğlum demek zorunda kalıyorum zarar vermesin diye.. Sonra evde çığlık çığlığa bağırıyor uyuyo desem anlamiyo.. Bilmiyorum ne yapacam benim gibi aralari yakın bi iki arkadaş vardı sanki sizler ne hallerdesiniz

Bizimki daha gelmedi 38 aylık kızım neler yapacak çok merak ediyorum böyle okudukca da bizimki yapsa o an nasıl davranmam gerektigi konusunda kendimle çatışıyorum inşallah sorunsuz alışır kardeşler birbirlerine

Canim benim bildigim kuvozde zaten anne karni sicakligi veriyolar bebelere. Orda kendini senin karninda hissediyodr merak etme sen

Kizlar benm de suan en sevmedigim kismi uyutmaya calismak. Memede uyuyakaliyo snr omzuma yatiriyorm gaz cikarma pozisyonu orda da siziyo baya gevsiyo snr yatagina birakiyorm ve aninda eksimeye snr da aglamaya basliyo. Benim kucagimi istedignden mi bu. Baya bi ugrasiyorm yatagnda uyutana kdr snr 1 saat uyuyp yinr uyanio ztn acikip

Ben de 3 ocak ta sezeryanla dopum yaptım. Yorgunluk ,ağrı vs olsa da ayaktayım Allaha şükür.bebekte gaz olayına naptınız . Sanırım sütümden benden geçiyor . Çünkü benim gaz durumum halen devam . Emerken rahmim kasıklarım ağrıyor. Etkileşimliymiş bu iki kısım. Ayaklarım koca ayak gibi 2,3 katı neredeyse inmedi daha.

Valla tek bebekli olarak bana hamilelik daha kolay geliyor. Eli ayağı durmuyor çocuğumun. Karnımda tepmediği kadar tekme yedim tutarken dikiş yerime gelecek diye korkuyorum. Her durumda bir güçlü tekme yiyebiliyorum. Şimdi emmiyor ama sütü verirken yine emzirir gibi memede veriyorum tepine tepine dikişlerime baskı yapıyor canım çok yanıyor. Altını değiştirirken de tepiniyor pipisini tutsak da fışkırtabiiyor.

Elini ya da ayağını tutarak uyuyor bizimki. Kucakta olmasa da elini tutunca rahatlıyor.
Reflü yatağı kurtarıcı oldu salonda yanımıza alıyoruz koltuğun üstünde yanımızda uyuyor.
Gece de şu an ben kendi başıma doğrulamıyorum ananesiyle uyuyor yatağının yanına koltuk çekip reflü yatağında uyuyor. Ananesi ayağını tutuyormuş uyurken .

Sirf bu yuzden sallanan koltuk aldim.
Insanin kafasi baska sorumluluklarla doluyken de sevgi kelebegi olmak da zor oluyo reklamlardaki anneler gibi. Allah hepimize guc kuvvet versin insallah.

Amin amin!
Bende en çok emzirmeyi özledim hatta bu bebişi bu yüzden çok istedim. İnşallah bunu da 2 yıl emzirmek istiyorum

Hadi insallah bize de sendeki istek gelsin canim:) Insallah sen de istedigin surece emzir:)

Doktor bana sagdiginda tek gosuten 30 cc cikiyorsa sutun var demektir demisti. Bence senin maasallah guzel. Az diip kendini strese sokarsan tersi bisi olur Allah korusun. Yesillik onermis bi arkadas o cok dogru

Ay buna bayildim! bildigimiz florasan isigi mi iyiymis?? Simdiden bileyim ben bu 2022 model bebeler benim bildigimden degisik geliyo
Malt içeceği boşver. Sade tahin helvası, dere otu, bol su, kayısı kompostosu, yemeklerin yanında yeşillik tüketmeye çalış
Evet annem inekler hep ot yiyo hep de cok sutu oluyo derdi dogru bence bu:)

Kundak yapmıyor musunuz? Benn kundak yaparım dıyorum ama bazı cocuk kabul etmiyor tabı
Ben kundakli battaniye almistm onu hic sevmedi. Kendim battaniyeyle kundak yapiyorm bazen ise yariyo bazen yaramio. Hyr ztn kendini uyandirio elini kolunu atarak oyuzden kundak iyi olur diye dusunuorm ama daha bgn denedm bakalm 11den 1e kdr babasi uyuttu o sirada ben uyudm snr o yatti simdi gece uyumama sirasi bende. Kundak deniyorm. 1 2 saat uyursam muthis olur

Malt içeceği boşver. Sade tahin helvası, dere otu, bol su, kayısı kompostosu, yemeklerin yanında yeşillik tüketmeye çalış
Cig yesillik gaz yapmaz mi bebelere
Ya bu arada nelere dikkat ediyosnz yememeye. Bana dr oyle seylrr soyledi ki hicbisey yiyemiorm. Sut urunleri yumurta tahin susamli yiyecekler cig sebzeler...

Oyle de orasini burasini tuttugunda sen uyuyamiosn iste. Bilemedim yolunu bi turlu. Aliscaz insallah zamanla

Kızım boyleydı elleri dustukce uyanıp aglıyordu hep diyordum bır daha cocugum olsa hem kundak yapacam hem de emzıge zorla alıstıracam dıye ama bızım dememizle olmuyor tabı cocuk ızın verecek ınsallah uyur da sen de uyursun canım

Cig yesillik gaz yapmaz mi bebelere
Ya bu arada nelere dikkat ediyosnz yememeye. Bana dr oyle seylrr soyledi ki hicbisey yiyemiorm. Sut urunleri yumurta tahin susamli yiyecekler cig sebzeler...
Yumurta peynir yemeyince ne kalıyor kahvaltıda yenecek bir şey yok. Susamlı simit yiyorum kaç gündür .

Aynen florasan ışığı

Kendini çok sıcak tutmaya bak önce sen üşütme yemeklerinde de soğan sarimsak dahil gaz yaptugu yazan ne varsa tüketme meyve sebze dahil herşey etkiliyor bitki çayları tüket bol su ödeminj gazını atmaya bak kafein az tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…