2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende en çok emzirmeyi özledim hatta bu bebişi bu yüzden çok istedim. İnşallah bunu da 2 yıl emzirmek istiyorum
Ne güzel Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah benimki de bir emsin de sonra şikayet edeyim nasıl biraktircam derdine düşeyim inşallah
400lük

bence doğum sancısı
kaç dk da bir geliyor?
Ara ara ağrıyor sonra uzanıyorum geçiyor şuan geçti mesela ama kasik kısmında baskı var Perşembe planlı sezeryanim var ama bana nedense öncesinde gelecek gibi bir his geliyor

Ocean günde 1 fıs yapıyorum

Benimde en sevmediğim emzirmeden sonra gaz çıkartmaya çalışma, geceleri özellikle Her emzirmeden sonra da gaz çıkartmıyor ki, emerkende uyuyakalıyor zaten. Sizin bebişler de durum nasıl

Benimde en sevmediğim emzirmeden sonra gaz çıkartmaya çalışma, geceleri özellikle Her emzirmeden sonra da gaz çıkartmıyor ki, emerkende uyuyakalıyor zaten. Sizin bebişler de durum nasıl
Benimde en sevmediğim uyku halinden çıkamadığı durumlarda meme reddi yaşatması ortalığı yıkıyor kıyamıyorum yavruma birde sarılık yarın tekrar test yapılacak

Bebişlerinizi emzirmek için uyanmalarını mı bekliyorsunuz yoksa saatli mi uyandırıp emziriyorsunuz?
Benim kızın sarılık azaldıktan sonra kendi uyanmaya başladı. Max. 2 buçuk saatte 1 uyanıyor- min. emzirmeden 1 saat sonra uyanıyor. Normal mi acaba bu şekilde 11 günlük oldu. Bu süre ne zaman uzayacak?

Sütüm var şükür ama daha da çoğalsın istiyorum. Su içiyorum sıvı tüketiyorum. Ama sütümün daha da çoğalmasını istiyorum. Emzirdikten sonra 35 40 cc çıktı az mı? Çoğalsın diye malt içecek su dışında ne yapabilirim? Şuan ne kadar çıkması gerekiyor?

Benimde en sevmediğim uyku halinden çıkamadığı durumlarda meme reddi yaşatması ortalığı yıkıyor kıyamıyorum yavruma birde sarılık yarın tekrar test yapılacak
Sarılık için saatte 1 emzirmeye çalış ve beyaz ışıkta uyusun bunu herkes bilmez. Zaten karanlıkta hiç uyutmuyorum ben 40 ı da çıkmamış iyi değil derler karanlıkta uyutmak. Sarılığı varken gece lambası lambader almıştım, beyaz ışıkta yatırdım. Azaldıktan sonra da loş kırmızı ışığa geçtim

Malt içeceği boşver. Sade tahin helvası, dere otu, bol su, kayısı kompostosu, yemeklerin yanında yeşillik tüketmeye çalış

Kızım okadar uykusuzdu kı benım gıbı uykuya düşkün birini terbiye etti uykusuzlukla8 yaşında suan tabı 5 ten sonra daha duzene gırdı uykusu ama sonra da hastalık nedenıyle uykusuz geceler basladı, oyuzden uykusuzluk bana koymaz diye dusunuyorum ama yine etrafımdaki herkesin bana inek muamelesi yapacagı düşüncesi germıyor değilınsallah sakin bir bebek olur da 40 yaşımda sabrımı zorlamaz

Bizde doğduğu günden beri sürekli ışık açık 1 2 saat maksimum sürekli emziriyorum kendi uyanmasada uyandırmaya çalışıyorum inşalllah yükselmemiştir

Hiç sorma banada meme yada inek diye sesleniyorlardı şaka yollu bende bozdum diyenleri

Bizde doğduğu günden beri sürekli ışık açık 1 2 saat maksimum sürekli emziriyorum kendi uyanmasada uyandırmaya çalışıyorum inşalllah yükselmemiştir
İnşallah canım Değeri 14.9 du, 17 olunca yatırıyorlar. 2 gün sonra kontrole gel dedi, o 2 gün boyunca gayret ettim emzirmeye uykuya düşüyordu. Azaldığını kendi uyanmaya başladığında nasıl desem daha aktif uyanık kaldığında anladım.. doktor baktı azalmış dedi daha kan aldırmadı bile.

Bu ışıkta yatırma olayı nedir kızım da da kaynanam annem ışık açık kalsın demişlerdi ama neden dediler açıklama bile yapamadılar dinlemedim bende çocuk gece gündüz ayrımını öğrenmesi açısından

Yorgunlugu bebe dogunca gor sen gaziydi kakasiydi
Doğru ama böyle de vücutlarımızın sınırlarını zorluyoruz ben mi mırığım bağdaş kurunca dizlerm ağrıyo artık
Ne ettim bacım ya
40 i gecirip 2 hafta bekleyenler var
Az daha dursunlar bizimkiler 39 a girelim
Sonra hemencik gelebilirler
Benim ağrım da sancım da. Cok var
Ödem aldı basını gitti
10 gun daha kalsin istiyorum
10 gün daha kalır ya bakmayın tabi ben de 39u bitirsin istiyorum tabi.. ödem yok bende ama kas kemik ağrım çok
Sen bide sonrasını gör hamilelik ne ki
Ay demeyin

Bende en çok emzirmeyi özledim hatta bu bebişi bu yüzden çok istedim. İnşallah bunu da 2 yıl emzirmek istiyorum
Bende oğlumu emzirememiştim, meme reddi yaşamıştık, hep içimde kalmıştı bu, bende hep yeniden hamile kalıp bebeğimi emzirmek istemiştim, bunda da ilk başlar sütüm olmadı sarılık olduk ama devam ediyorum inşallah uzun süre emzirebilirim

Kızlar biz meme reddi yaşıyoruz asla almıyo memeyi mecbur sağıp veriyorum oda yetmiyo mama takviye yapıyorum napacağımı şaşırdım ya nasıl geçer ne yapabilirim
Canım şekerli su sür memene belki fayda eder birde emzirme danışmanlarıyla iletişim kurabilirsin

Var bı hayalimiz. Bu gün oldu hala 1.5-2 saatte uyanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…