- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Iste benm de sorum o:) gecen sanirim cuma aksamiydi cok gaz problemi oldu daha 3 gunluk bebekte nedir bu dedm dr da gaz icin bunlar bunlar dedi. Tabi yine peynir yumurta yiyorm da azalttm.Yumurta peynir yemeyince ne kalıyor kahvaltıda yenecek bir şey yok. Susamlı simit yiyorum kaç gündür .
Akşamları kimyon çayı içiyorum canım yemekten sonra.. Her şeyden de yiyorum. Gaz problemi yaşamadık henüz, inşallah olmaz da. Olursa da bazı şeyleri yemem artıkCig yesillik gaz yapmaz mi bebelere
Ya bu arada nelere dikkat ediyosnz yememeye. Bana dr oyle seylrr soyledi ki hicbisey yiyemiorm. Sut urunleri yumurta tahin susamli yiyecekler cig sebzeler...
Sancın var mı peki?Ben de halen doğuramadım nst deyim şuan umarım eve dönmem. doğum ile sonuçlansın istiyorum tabi ama bebiş ne zaman gelmek istiyorsa o karar verecek sadece korkum sezaryen
o arkadaşlardan biri benim araları tam 22 ayTek bebekliler bunu beğendibenim biri 27 aylık ve çok etkilendi rahat bırakmıyor hiç bezini degistirirken resmen tepemde emzirken beni al diyo o da geliyo kucağıma.. Bebeğin gözüne parmağını sokmaya çalışıyor kulak kafa yanak parmaklari sıkıyor tepki vermemeye çalışıyorum ama bi yerden dur oğlum demek zorunda kalıyorum zarar vermesin diye.. Sonra evde çığlık çığlığa bağırıyor uyuyo desem anlamiyo.. Bilmiyorum ne yapacam benim gibi aralari yakın bi iki arkadaş vardı sanki sizler ne hallerdesiniz
benim oğlanda böyleKizlar benm de suan en sevmedigim kismi uyutmaya calismak. Memede uyuyakaliyo snr omzuma yatiriyorm gaz cikarma pozisyonu orda da siziyo baya gevsiyo snr yatagina birakiyorm ve aninda eksimeye snr da aglamaya basliyo. Benim kucagimi istedignden mi bu. Baya bi ugrasiyorm yatagnda uyutana kdr snr 1 saat uyuyp yinr uyanio ztn acikip
gözün aydın canım aslında 1 haftalık gaz olmaması lazım amaBen de 3 ocak ta sezeryanla dopum yaptım. Yorgunluk ,ağrı vs olsa da ayaktayım Allaha şükür.bebekte gaz olayına naptınız . Sanırım sütümden benden geçiyor . Çünkü benim gaz durumum halen devam . Emerken rahmim kasıklarım ağrıyor. Etkileşimliymiş bu iki kısım. Ayaklarım koca ayak gibi 2,3 katı neredeyse inmedi daha.
Tabikide gelecek zam kimin umurunda ilacsizlik kadar kotu bisi varmi allah korusun en korktugum seyArtık eczanelerde ilaçta bulamıyoruz, çünkü yine zam gelecekmişş ne hallere düştük.. Gelirse gelsin diyorum artık yeter ki ilaç bulabilelim..Çoğu sektör de aynı şey var çok sinir bozucu
Kızım boyleydı elleri dustukce uyanıp aglıyordu hep diyordum bır daha cocugum olsa hem kundak yapacam hem de emzıge zorla alıstıracam dıye ama bızım dememizle olmuyor tabı cocuk ızın verecekınsallah uyur da sen de uyursun canım
Ben de daha bi kere bile alarm kurmadim. Kurdum da alarmin calmasi nasip olmadi:) dun gece birbck saat fln elini tutarak yan besikte uyuttm snr yine uyandi ama acaip de uykusu vardi 1 saat kdr omzumda koynumda uyuttm. Ama smdi mesela doktora geldik pusetinde uyuyo misil misil hic gik bile demio. Heralde gece bi huzursuzlugu oluyo anlamiyorm umarim o da duzelecek.o arkadaşlardan biri benim araları tam 22 aybir de pearl jam var 25 ay , yazdıklarının aynısını benim kızımda yapıyor çok küçük diye anlayışla karşılıyorum ama aşırı uykusuzum ve kızım (büyük olan ) geceleri uyanıyor ağlıyor şu sıra çok kolay hasta olan bir çocuk babası 10 gündür onlar uyuyor uyuytuyor bu gece tam emziriyorum kızım odasında bir ağlıyor bir ağlıyor eşim olmasa naprdım bilmiyorum inşallah birkaç sene sonra çoook rahat edeceğiz onlar birlikte oynarken
yeğenlerimin arası 33 ay onlar birlikte oynuyor çok rahatladı yengem 3 yaşından sonra
benim oğlanda böylegazı var bence yarın kontrole gidicez bi sorucam doktora artık alarm kurmuyorum geceleri sürekli uyanıyor
gözün aydın canım aslında 1 haftalık gaz olmaması lazım ama
ödem de geçer inşallah
Maşallah ya sizin yazdıklarınızı okudukça sabırsızlanıyorum.Ben de daha bi kere bile alarm kurmadim. Kurdum da alarmin calmasi nasip olmadi:) dun gece birbck saat fln elini tutarak yan besikte uyuttm snr yine uyandi ama acaip de uykusu vardi 1 saat kdr omzumda koynumda uyuttm. Ama smdi mesela doktora geldik pusetinde uyuyo misil misil hic gik bile demio. Heralde gece bi huzursuzlugu oluyo anlamiyorm umarim o da duzelecek.
Ben çok memnunum yatirdigimda kafam kalmiyor aman kustu mu ne oldu diye bana göre en önemli şey Reflü yastığıDoğum yapmış anneler. Bebek reflü yatagindan memnun kaldınız mı yorumunuz ne bu konuda yardımcı olur musunuz.
Ben de sabah kontroldeydım kızlar kafa aşagıda ama daha da tam olarak kanalda diyemem dedi doktor….Nst de sadece 30-40 sancı cıktı 3250 gram 50 cm olmuş…Plasentada hafif beyazlamalar başlamış daha durcak gibi rahat diyor hayırlısı artık beklıyoruz aksamdan beri bel agrım var ama devamlı ya da düzenli diyemem…İnsan kucağına da almak istiyor bir yandan hakkıdır dursun daha da dıyor degısık duygular:)
Hayırlısı olsun kızlar, Allah sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin yavruları..Helen88
Yatış verdiler kızlar suyum fazlaymış beklesek te kanala girmez dediler alttan rahim ağzını yumuşatmak için ilaç verdiler sonra açılma durumuna göre suni sancı ve mutlu son umuyoruz herşey yolunda giderse bol bol dua edin Rabbim bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
T tulperde yavruna sağ sağlim kavuşacaksın inşallah kendini üzüp sütün gitmesin
Dualarım sizlerle
Yerleri çok rahat geldi herhalde ne bileyim anlayamadım:)…Hayırlısıyla senin de belki bugun yarın nişan su gelir de başlar güzelceHayırlısı olsun kızlar, Allah sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin yavruları..
Ben de şimdi kontrolden geldim, sancı bile çıkmıyor doğru dürüstSabah o kadar da yürüdüm, hareket ettim, kontrole girmeden ama nafile, hanımefendinin canı ne zaman gelmek isteyecek bakalım?
Vaktinde saglikla kavusun insallahMaşallah ya sizin yazdıklarınızı okudukça sabırsızlanıyorum.Mis gibi kokuları burnuma geliyor mest oluyorum darısı biz doguramayanlqrin basina
Hadi hayırlı olsun canım Rabbim kolaylıklar versin inşallahHelen88
Yatış verdiler kızlar suyum fazlaymış beklesek te kanala girmez dediler alttan rahim ağzını yumuşatmak için ilaç verdiler sonra açılma durumuna göre suni sancı ve mutlu son umuyoruz herşey yolunda giderse bol bol dua edin Rabbim bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
T tulperde yavruna sağ sağlim kavuşacaksın inşallah kendini üzüp sütün gitmesin
Dualarım sizlerle
Benim doktor birde erken doğum olabilir diye bir sürü ilaç vermişti ama benim kızın geleceği yokHayırlısı olsun kızlar, Allah sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin yavruları..
Ben de şimdi kontrolden geldim, sancı bile çıkmıyor doğru dürüstSabah o kadar da yürüdüm, hareket ettim, kontrole girmeden ama nafile, hanımefendinin canı ne zaman gelmek isteyecek bakalım?
Benim oğlum 4.5 yaşında ondan çok fazla müdahele etmedi arada bebek tsklidi yapıyo içten içe var bi kıslançlık ama ilgiyle geçirmeye çalışıyoruzTek bebekliler bunu beğendibenim biri 27 aylık ve çok etkilendi rahat bırakmıyor hiç bezini degistirirken resmen tepemde emzirken beni al diyo o da geliyo kucağıma.. Bebeğin gözüne parmağını sokmaya çalışıyor kulak kafa yanak parmaklari sıkıyor tepki vermemeye çalışıyorum ama bi yerden dur oğlum demek zorunda kalıyorum zarar vermesin diye.. Sonra evde çığlık çığlığa bağırıyor uyuyo desem anlamiyo.. Bilmiyorum ne yapacam benim gibi aralari yakın bi iki arkadaş vardı sanki sizler ne hallerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?