2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayni ben ilk bebiste içmediğim kalmamıştı.. Aynen o İçeceklerden damlalardan fayda etmedi hep kilo
Ewt cok caylar, kayisi sulari, maltlar ictim. Sanirim is kafada bitiyor. Sakin olup, cok su icip, her firsatta dinlenmeye calisip bir de emzirmeyi sevmek ve istemek sart sanirim. Bunu kendime bile zor itiraf ettim ama ben emzirme isini hic sevmedim. Cok agir, garip vs. gelmisti. Psikoljik olarak sinirlendiriyodu. Kendime de bu yuzden cok cok cok kizdim cok agladim ben iyi anne degil miyim diye.. Annem emzir kizim emzirdikce gelir dedikce daha da inadina emziresim gelmiyodu.. bi yandan ugrastim ugrasmadim degil ama olmadi. Sanirim kucuk bir lohusa depresyonuydu. Bu kez daha istekliyim, sakin olucam insallah. Ilk bebekte insan bocaliyor. Benim gibi hisseden varsa kendini suclamasin diye yazdim bunlari yoksa gercekten soylemesi itiraf etmesi cok zor.

Canım bende ilkinde hiç sevmedim halada sevmiyorum ama görev gibi yapıyorum. Bence en zor iş emzirmek zaten. Sırt ağrıları meme ağrısı şişliği sana bağlılığı vs.. hep memeyle ilişkili. Suçlamıyorumda kendimi o emerken seyrediyorum şimdi minnak ağzına bakıyorum seyretmek hoşuma gidiyor ama büyüdükçe dahada isteksiz emziriyorum, şimdi çok minnoşlar güzel geliyo

Bana da en zor emzormek ve isim bulmak grlmisti ilkinde gercekten. Ne farkli bir durum. Umarim gunden gune severiz bu isi sogumayiz

Ben iyiyim canım ya çok şükür ama engel olamıyorum aklım hep oğlumda, kıyafet değiştirirken çok ağlıyordu çıplaklıktan hoşlanmıyor ama küvezde çıplak yatıyor bu yüzden hep ağlıyo mudur, benim kokumu arıyo mudur, bunları düşündükçe çok kötü oluyorum bi yandan da gebeliğimde ne ihtimaller vardı çok şükür sağlıklı doğdu oğlum sarılık o duyduklarımın yanında hiçbi şey diye kendimi avutuyorum. sabah hastaneye gidicez onun heyecanı var bi de, görmek isticem izin verirlerse haftada 1 gün hakkın var demişlerdi ama zaten bir hafta bile kalmayacak inşallah.

Emzirirken rahat bir pozisyon bulun kızlar, ben genelde arkama yaslanıp bebeği kendime çekerek emziriyorum ve çok rahat ediyorum, kendini kurtaracak kadar büyüdüğünde de yatarak emzirmeyi deneyebilirsiniz biz geceleri öyle uyurduk kızımla. bebeğe doğru siz eğilirseniz sırtınız ağrır.

Günde 1 kere mi 60 cc? Benimde sütüm var ama sürekli endişe duyuyirum yetmez diye bide uyaninca ve sürekli araninca mama vermek zorunda kalıyorum. 30 içiyor pesine 4 saati buluyor açıkmasi
Bir kere değil .Doymadigini anlıyorum zaten.Huzursuz oluyor .Emzirdiysem demek doymadı deyip mama veriyorum .Sarılığı da çok yüksek olduğu için günde 3-4 defa veriyorum .SütüMu de sağiyorum öyle veriyorum ,bazen emziriyorum çoğalsın diye .Benimki de genelde 40 içiyordu ,6o yapıyorum ama bazen hepsini içiyor .

Bak sende diyorsun bende neler yaşadım gebelikte ne ihtimaller, sarılık çaresi olan bir şey. Çıplaklıkta soğuktan ağlıyor, orada ısıyı ayarlıyorlardır üşğmez ağlamaz. Kokunada hemen gelir gelmez alışacak zaten. Değerde düşer düşmez çıkarırlar zatrn

Ben dün yatarak emzirmişim gece sonrada uyumuşum bi uyandım nir saat geçmiş göğsümün teki dışarda minnoş kucağumda ay korktum dedim çocuğu ezecem. Hemen geri koydum yerine. Oğlumda da hep yatarak emziriyodum çok rahat gerçektrn

Agzina saglik gercekten ilk bebekte benzer durumu yasadim sbunu insanin kendine bile itiraf etmesi cok zor kabul edemiyor insan o bunalma hali cok baska... evet zevk aliyordum ama bi an once doysun biraksin istiyordum... Suan da da aynisi olmuyor degil ama kendime hep telkin veriyorum saclarini kokluyorum ellerini opuyorum geciyor insallah oglumdaki kadar ciddi boyuta ulasmaz bu hal. Emzirirken beni bekleyen isler geliyor aklima yada asiri uyku basiyor uzerime bi an once uyumak istiyorum

Bana da en zor emzormek ve isim bulmak grlmisti ilkinde gercekten. Ne farkli bir durum. Umarim gunden gune severiz bu isi sogumayiz
Bana da en zor şey emzirmek geldi ben çok istemiştim ama gerçekten olmadı kısmet olmadı üç ay anne sütü alabildi ondada sağıp biberonla emzirmek istemeyenleri de anlıyorum ama ben o duyguyu yaşamak istiyorum rabbim bunda nasip etsin bana da doya doya emzireyim inşallah AMİNnn

Bende en çok emzirmeyi özledim hatta bu bebişi bu yüzden çok istedim. İnşallah bunu da 2 yıl emzirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…