2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ertesi gün çıktım canım ben sabah

Fitil veya lavman verdimi, bana hastanede fitil verdiler ard arda iki tane yapıyordum sabah akşam bu şekilde iki gün kullandım, tuvaletime düzenli çıkıyordum, eve çıkınca sabah akşam birer fitille devam ettim, iki üç günde evde kullandım sonra düzene girdi, başka türlü çok zor, doktorun vermediyse de sen fitil kullan bide onun ağrısıyla uğraşma hiç

Black36

hayırlı olsun bebiş sağlıkla büyüsün. Ben doğumu 7 ocakta yaptım, en son o gün çıkmıştım tuvalete sonraki de bu sabah oldu .Hastanede 1 gün kaldım gaz çıkışı olunca taburcu ettiler o gün

Ben de yiyorum her şeyden zaten kolik bir bebekse ne kadar dikkat edersen et hiçbir şey işe yaramıyor gaz damlaları da dahil.

Baci git yat dinlen allasen bak gece içimizden geçti parmak kadar uşak 5 saat uyutacak diye ne uğraştık. Bugünler geri gelmez dinlen

Benimki baya alıştı bu duruma o zaman yandık
Aslında henüz çok küçük. O kadar alışmamıştır. Ama sabırla yatakta uyutmaya çalışmak gerekiyor sanırım. Bir süre sonra ona da alışır. Böyle 10 çocuk doğurmuş gibi konuşuyorum bakalım ben ne yapıcam

Teşekkürler canım. Beni de gaz Çıkışı olunca gönderdiler heryerden büyük tuvaletinde yapılması gerek yazıyo o yüzden endişelendim

Kızlar doktorumla çarşamba gününe sezaryen planladık. O güne kadar geldi geldi gelmedi alacaklar artık. Millet normal doğumdan korkar ben de sezaryenden korkuyorum. Sonrası çok zorlamaz değil mi kızlar

Yanında yardımcı olacak biri varsa zorlamaz.
Ameliyattan sonra ağrı pompası takıyorlar öyle yoğun bir ağrı olmuyor ama dikiş yerleri acıyor hareket edince.
10. Günüm bugün destek almadan yataktan kalkabildim çok sevindim. Yatağa yatabiliyordum ama doğrulamıyordum. Bugün onu da yapabiliyorum.
Belki başkalarının iyileşme süreci daha kısa sürer. Beni maksimum iyileşme süreci olarak düşün en fazla 10 gün sürer.

Kızlar doktorumla çarşamba gününe sezaryen planladık. O güne kadar geldi geldi gelmedi alacaklar artık. Millet normal doğumdan korkar ben de sezaryenden korkuyorum. Sonrası çok zorlamaz değil mi kızlar
Önce suni mi denesen ....kaybediceknbirseyin yok belki suniyoe herşey güzel ilerler sezeryana gerek kalmaz ....çok zorlanorsan da herzaman sezeryana donebilirsin

Baci git yat dinlen allasen bak gece içimizden geçti parmak kadar uşak 5 saat uyutacak diye ne uğraştık. Bugünler geri gelmez dinlen
Kaç gündür yatıyorum bugün de totomun üstüne oturmadim daha bitti çok şükür işler yaptım kahvemi oturdum daha da kalkmam gibi bir banyo yapar yatarım artık

Doktor bekleyemeyiz mi diyor, risk oluşturan bir durum mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…