Kızlar selam hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım benim erkenci kuş emmeye pek meraklı ama bende süt yok mama takviyesi veriyorum ve bişey sorcam sezeryan olanlar ne zaman büyük tuvalete çıktı ? Bi kaç kez gaz çıkardım ama bugün taburcu olduk eve geldik karnım şiş hala
Kızlar selam hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım benim erkenci kuş emmeye pek meraklı ama bende süt yok mama takviyesi veriyorum ve bişey sorcam sezeryan olanlar ne zaman büyük tuvalete çıktı ? Bi kaç kez gaz çıkardım ama bugün taburcu olduk eve geldik karnım şiş hala
Fitil veya lavman verdimi, bana hastanede fitil verdiler ard arda iki tane yapıyordum sabah akşam bu şekilde iki gün kullandım, tuvaletime düzenli çıkıyordum, eve çıkınca sabah akşam birer fitille devam ettim, iki üç günde evde kullandım sonra düzene girdi, başka türlü çok zor, doktorun vermediyse de sen fitil kullan bide onun ağrısıyla uğraşma hiç
hayırlı olsun bebiş sağlıkla büyüsün. Ben doğumu 7 ocakta yaptım, en son o gün çıkmıştım tuvalete sonraki de bu sabah oldu .Hastanede 1 gün kaldım gaz çıkışı olunca taburcu ettiler o gün
Ben her şeyi yiyorum valla ağlıyoda arada gazdan ama alışsın
Sabah 9 da uyandı 9 dan bu yana bizde öyleyiz 5 kere kaka yaptı üst üste. Hala rahatlamadı. Muhtemelen gaz sancısı ve artık alışıyorlar kucağa emzirirken.
Bana da bir enerji patlaması geldi sabahtan beri mutfak dolabını temizliyorum karnımın sertliği de geçti rahat rahat işimi yapabiliyorum çok şükür doğum öncesi iyi bir temizlik yapıyorum bugün bile gelse sıkıntı değil artık ben hazırım
Aslında henüz çok küçük. O kadar alışmamıştır. Ama sabırla yatakta uyutmaya çalışmak gerekiyor sanırım. Bir süre sonra ona da alışır. Böyle 10 çocuk doğurmuş gibi konuşuyorum bakalım ben ne yapıcam
Kızlar doktorumla çarşamba gününe sezaryen planladık. O güne kadar geldi geldi gelmedi alacaklar artık. Millet normal doğumdan korkar ben de sezaryenden korkuyorum. Sonrası çok zorlamaz değil mi kızlar
hayırlı olsun bebiş sağlıkla büyüsün. Ben doğumu 7 ocakta yaptım, en son o gün çıkmıştım tuvalete sonraki de bu sabah oldu .Hastanede 1 gün kaldım gaz çıkışı olunca taburcu ettiler o gün
Kızlar doktorumla çarşamba gününe sezaryen planladık. O güne kadar geldi geldi gelmedi alacaklar artık. Millet normal doğumdan korkar ben de sezaryenden korkuyorum. Sonrası çok zorlamaz değil mi kızlar
Yanında yardımcı olacak biri varsa zorlamaz.
Ameliyattan sonra ağrı pompası takıyorlar öyle yoğun bir ağrı olmuyor ama dikiş yerleri acıyor hareket edince.
10. Günüm bugün destek almadan yataktan kalkabildim çok sevindim. Yatağa yatabiliyordum ama doğrulamıyordum. Bugün onu da yapabiliyorum.
Belki başkalarının iyileşme süreci daha kısa sürer. Beni maksimum iyileşme süreci olarak düşün en fazla 10 gün sürer.
Önce suni mi denesen ....kaybediceknbirseyin yok belki suniyoe herşey güzel ilerler sezeryana gerek kalmaz ....çok zorlanorsan da herzaman sezeryana donebilirsin
Kaç gündür yatıyorum bugün de totomun üstüne oturmadim daha bitti çok şükür işler yaptım kahvemi oturdum daha da kalkmam gibi bir banyo yapar yatarım artık