2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Önce suni mi denesen ....kaybediceknbirseyin yok belki suniyoe herşey güzel ilerler sezeryana gerek kalmaz ....çok zorlanorsan da herzaman sezeryana donebilirsin
İşte onu hiç denemek istemiyorum. Suni sancı beni çok ürkütüyor. Etrafımda 3-4 kişi öyle doğum yaptı. Annem de abimi suni sancıyla doğurmuş. Hepsi de çok kötü anlattılar o anları. Ben bunları tabi çok önceden duydum ama aklıma da kazındı. Belki benim öyle olmaz ama yine de suni sancıya cesaretim yok maalesef
Doktor bekleyemeyiz mi diyor, risk oluşturan bir durum mu var?
Bekleyemeyiz demiyor ama daha fazla beklemeye de gerek yok diyor. Ben bebeğin hareketleri yavaşladığı için strese girmeye başladım. 2 gün önce uzun süre hareket etmedi. Ne yapsam fayda etmedi. Hurma,kek,çikolata evde harekete geçirecek ne varsa yedim. Baktım hareket etmiyor oturdum ağlamaya başladım. Kendimi suçlamaya başladım sonra bir anda kıpırdadı. Bu tip şeyler de insanı geriyor. Yoksa beklenmez değil beklenir ama ben bir daha öyle bir an yaşamak istemiyorum

Ben de persembe 38+3te dogum yapacagım kısmetse cok heyecanlandım cok mutluydum hamıleyken buarada doktorum be tahlıl ıstedı ne bısey sadece hastane kovıd testı ıstıyor yaptır dedı. Buarada doktorum dogum sırasında ölen bebeklerden falan bahsetti yanındaki asistanlara sinirim bozuldu eşime dinlettım aldıgım ses kaydını nerden buldun bu adamı dogum yapacak kadının yanında konusukacak sey mı dıye

Kaç gündür yatıyorum bugün de totomun üstüne oturmadim daha bitti çok şükür işler yaptım kahvemi oturdum daha da kalkmam gibi bir banyo yapar yatarım artık
Seninki dogum enerjisi ya bu aksam ya 2 gun icinde dogurucan sen bak gor sakasi bi yana annemler son donem gelen enerjiyi dogum enerjisi die adlandirirlar ki gecen bi yerde daha okudum

İnsanda gerçekten korku oluşturuyorlar. Benim sancılarımın kesilmesinin bu korkuların payı çok büyük,benim babaannem doğum yaparken vefat etmiş ben bu hikayeyle büyüdüm hastaneye giderken çocuklarımı bir daha göremezsem diye korktum ve sancı mancı kalmadı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Son 3 gündür oğlumun iştahı azaldı. Zorla yediriyorum doktor maksimum 2 saatte bir yedirin dedi. Bizimki 3 saatte bir acıkıyor çok üzülüyorum çok

Ya bosver bekleme bence de 40 doldugu an bitmeli artik bu gebelik isi. Tamam bilimsel konusmuyorum 42ye kadar yolu var diyolar ama sahsen 40dan sonrasi stres oyle mi oldu boyle mi oldu. Arti bi de Covid gercegi var beklerken bi hastalik kapsak Allah korusun bak kizlar ne kadar ugrasti uzuldu. Gunu doldugu an al bebisini eline bitti gitti. Biz de oyle planladik doktorumla kismet tabi. Ben de suni denemicem. Belki gunu geldiginde guzel bir acilman veya sancin olursa yine de deneyebilirsin bakarsin o anki psikolojine. Sana yazarken bir yandan da kendime not oldu bunlar

T tulperde Gozun aydin cok sukur kavustunuz hemencecik Allah ayirmasin bir daha. Haftasonuna denkgelmese belki 1 gunde de cikardi neyse kavustunuz gerisi onemli degil.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Son 3 gündür oğlumun iştahı azaldı. Zorla yediriyorum doktor maksimum 2 saatte bir yedirin dedi. Bizimki 3 saatte bir acıkıyor çok üzülüyorum çok
3 saat normal ki. Doyuyo demek kim istahsizlik gibi gelmedi banam cenesi kuvvetlendikce senin de sutun arttikca iyice doyuyodur karni. Zamanla 4 saate bile cikiyor o araliklar. Bana meraklanacak bir durum yok gibi geldi.

2 saatte bir yedirin diye ne zaman dedi? Muhtemelen ilk haftalarda. 3 saat normal cnm 20 gun olmus bebis geleli

Bu enerjiden bana kac kez geldi gitti Daha dur yavrum 38desin yahu. Bi risk, tombis bebeklik fln yoksa azcik daha kafani dinle

2 saatte bir yedirin diye ne zaman dedi? Muhtemelen ilk haftalarda. 3 saat normal cnm 20 gun olmus bebis geleli
İlk doğduğunda öyle dedi ve doğduktan sonra 3. Gün muayenesinde de öyle dediler. 30 ml içiyor. 20 günde 100 gram aldı. Zorla yedirdim bir kaç kez onu da çıkardı. Psikolojim bozuldu. Yetmiyor hissi oluşturdu bende doktorlar

Kızlar doktorumla çarşamba gününe sezaryen planladık. O güne kadar geldi geldi gelmedi alacaklar artık. Millet normal doğumdan korkar ben de sezaryenden korkuyorum. Sonrası çok zorlamaz değil mi kızlar
Canım YouTube deki egzersizi denedinmi yapmayı belki onunla doğum başlar. Bide cinsel ilişkiyi diyorlar ama benim Koca kafasını kessen yapmıyor çocuk konsantresini bozuyormuş

Korse alabildim sonunda ama kullanmak için 40.
günümü bekleyeyim diyorum. Kullanmaya başlayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…