2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
O 100 gr`i neye gore hesapladilar. Dogum kilosu var, hastaneden cikis kilosu var. Hangisiyle kiyaslandi? Ve yorumlari ne oldu yani 20 gunde 100 gr normal miydi ben unuttum gitti de onlari o yuzden sordum. Eger normalse bu sekilde kilo alimi o zaman doyuyodur azsa dusunmek lazim nedeni ne olabilir diye.

Bu arada bende de enerjinin E si yok. Normal olsun diye hevesim var ama su an sancim mancim gelse inan beni direk sezeryana alin derim. Kolumu kaldiramiyorum.

İlk doğduğunda 3520 olarak doğdu. Şimdi 3650 . Yorumları sadece 2 saati geçirmeyin oldu. Nedense çok ısrarcı davrandılar. Ama yemeyen çocuğa da zorla veremiyorum ki. Ağlıyor ve zorla yese bile 5 -10 dakika sonra kusuyor.

Bu arada bende de enerjinin E si yok. Normal olsun diye hevesim var ama su an sancim mancim gelse inan beni direk sezeryana alin derim. Kolumu kaldiramiyorum.
Benimde iki gündür karnım taş gibiydi sertlik vardı çok ağrı sızı çektim hep yattım dedim sancı böyle birşeyse iyiki sezeryan düşünmüşüm daha yalancı sancıyı kaldıramıyorum ben enerjim de bitti ama yapılması gereken işlerde bitti şükür artık Çarşamba günü doktorun kesin tarihi söylemesi kaldı. Büyük ihtimalle cuma sezaryen daha da yormam kendimi dinlenir kızımı beklerim

Anladim simdi seni yaniltmak istemem dedigim gibi 20 gunde 100 gr almasi normal miydi hatirlamiyorum ama hatirladigim tek sey hastaneden cikarken dogum kilosunun altinda olduklari. Yani mesela 100-200 gr kadar veriyolarlar. O zaman da aslinda 20 gunde 100 degil daha fazla almis oluyor. Hastaneden cikis kilosu biryerlerde yaziyordur biraz karistir bakalim dosyalari. Yani ne kadar aralikla yediginden cok kilo alimi normal mi ona dikkatinizi vermek daha dogru sanirim. Buna gore hem sen degerlendir hem de doktoruna bu sekilde sor bence bir de panikleme sutun azalmasin.

Ayni gün doğum yapacağız canım bende çok heyecanlıyım Çarşamba beni doktor çağırdı kan testleri verecek ve nstye girecekmisim 39+0 oluyorum tam. Doktorunun yaptığı hiç doğru bişey değil sen gönlünü ferah tut hiç biseycik olmayacak Allah'ın izni ile

Araştıracağım çok teşekkür ederim cevabın için ilk bebeğim olduğundan bazen evham yaptığımı düşünüyorum. Yetersiz hissediyorum. İyi bakamıyorum hissiyatı oluyor. En doğrusu farklı bir doktora daha danışmak sanıyorum

Canım YouTube deki egzersizi denedinmi yapmayı belki onunla doğum başlar. Bide cinsel ilişkiyi diyorlar ama benim Koca kafasını kessen yapmıyor çocuk konsantresini bozuyormuş
Ben onları tamamen unuttum . Bu akşam bir deneyeyim Benim eşim uzun zamandır öyle karnımı görünce libido falan kalmıyor adamda Geçen de perine masajı yaptırayım dedim ya elim kafasına değerse diyor Başını okşarsın dedim ne diyim

Bak başla onlara . Ben istiyorum adamdan doğumu kolaylaştırır diye bana içinde hareket ediyor nasıl yapıyım diyor sıfır libido zaten dediğin gibi bide perine masajı söyledim sen iyice sapık çıktın diyor . Ne yapacağımı şaşırdım kendimde yapamıyorum Ben şu an kendim adıma düştüğüm durumlardan utanıyorum sanki o kadar istekliymisim gibi Allah'ım bi dogurayim kendime geleyim bende aynısını yapicam ona

He bide yatağa yatıyorum başlıyor içimde zıplamaya bu bebek sonra onada hak veriyorum

O hisler hep oluyor ona alis cocuk 10 yasina da gelse hep diyosun ki eksik/yanlis yapiyorum. Analik bole bisi. Allah dermansiz dert vermesin. Iyi bir takiple sorun var mi yok mu cozersin telas etme

Kizlar bugün doktora gittim suyun az ben bu durumda beklemem dedi yarın sezeryanle alalım dedi bende Perşembe gününe kadar beklemek istiyorum dedim. Alttan muayene etti açılma yok yumuşama var sadece dedi carsamba tekrar nst istedi yine normal olmayacak gibi aynı sebepten üstelik artık kader kabul ediyorum. Perşembeye kadar geldi gelmedi sabah 9:30 a randevu aldim

Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı valla. Nasıl zorluyosun nasıl uyandırıyosun?

O emerken benim bile uykum geliyor yazık minicik beden nasıl uyumasın
Cok basarili olamiyorm. Ensesinden gidikliyorm cenesinin altini kursagini durtuyorm ayaklarini sıkiyorm ama cogunluk memeyi bosaltamiyo. Canim sikildi ztn bgn bebegin kilo alimini begenmedi doktor cmt gununden bgne 50 gram kadar almasi gerekirmis benimki 10 gr almis. Sag sutunu dedi. Doktorda bebek yoruldu tabi agla agla snr topuk kani alindi orda daha beter eve geldik 2 memeyi de uyuya uyuya emdi ben de snr anneme verdm kendim sagdm cika cika 25 ml sut cikti. Biberona alisik olmadigi icin onu da ememedi. Sonra uyanip durdu surekli meme bakti saat 3ten beri fln durmaksizin kucagimda emiyo uyuyo tekrar uyanio yatagina gidince uyanio smdi yine uyancak ama buyuk ihtimal yine doymayacak. Alalacele avent yenidogan biberon soyledm 25ml sutu onunla deneyecegm.
Boyle oldukca caresizlik ve lohusaliktan agliyorm

Elde olan bisey diil ki ozaman emzirmemek de gerekiyo cunku emince otomatik uyuyo. Bircok arkadasimla konustm 1 2 ay onlarinki de boyleymis memeden indiremiyolarmis ayni suan benim oldugm gbi. Sonra alisiyoms bebek 45 50 gunlukken uzun uyumaya. Umarim bizimki de oyle olur

İkinci kez sezeryan olanlara sorum olacaktı iyileşme süreciniz birinci sezeryane göre uzadı mi? Bir de kesiyi birinci sezeryandeki yerin yanına mi aciyorlar?
İlki feciydi benim, 10 gün oturarak uyudum çok çektim o zaman, bunda da benzer şeyleri yaşamaktan korkuyordum, ama hem ameyatım hem sonrası çok rahat geçti, hatta hastaneden çıkmadan kendi başıma yatıp kalkmaya başladım, ilk kesimin olduğu yerden açtılar, tek çizgi var hala

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Son 3 gündür oğlumun iştahı azaldı. Zorla yediriyorum doktor maksimum 2 saatte bir yedirin dedi. Bizimki 3 saatte bir acıkıyor çok üzülüyorum çok
Kilo alımı nasıl, benimkide bazen uyuyor 2 saati geçiyo bazen saat başı kalkıyor, üzme kendini, çiş bezleri varsa kaka yapıyorsa doyuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…