2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım gözün aydın çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın.
Bizimde vardı hafif sarılık çok zor uyandırıyordum dediğin gibi 10 dkda uyuyordu. Uyuyunca aktif emmeye devam etmiyorsa yani yutkunmuyorsa memeyi çıkar ağzından altını aç yada elini ayağını ensesini ıslak bezle sil bu arada seslen konuş ki uyanık kalsın bir süre tekrar ver memeye. Biz bu şekilde 4 günde toparladık çok şükür. Birde ben beslenme arasını 1 saat yada max 1.5 saat tuttum geceleri çok zor oluyor ama bebişler için katlanıyor insan.

Elhamdülillah çiş ve kaka konusunda sıkıntı yok . Ama kendime söz geçiremiyorum.
Sarılık atlattınızmı, hastaneden çıktıktan sonrada kilo vermeye devam etmiş olabilir, benim ilk çocuğum 3900 doğmuştu 450 grm kaybetmişti, sizinde fazla kilo kaybı olduysa anca toparlamış olabilir, son kilo ölçümünü dikkate alarak bir hafta sonra yeniden tartın, daha net olur kilo hesabı, emiyormuydu sizin bebiş

Zaten başlarda öyle olması normalmiş. Ama zamanla yatağa alıştırmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Canım cumartesi günü ve bugün aynı kıyafetlemi tarttınız, sağlık ocağında bizi ebe peluş tulumla tartmıştı ben dedim fazla çıkar böyle çıksrtalım diye, ebe 80-90 grm kadar eksik yazarız dedi, bende yok net olsun dedim çıkardım tulum 250 grm kadar fark çıktı, demek istediğim kıyafette etkiliyor biraz

mamayı değiştirsen bekki bebek sevmemiş olabilir
bebeğin reflüsü olabilir kustuktan sonra da denesen bir kez
benim ilk bebeğimde reflü vardı ilk 6 ay komple çıkarırdı gün boyu kilo akımı hep alt sınırdaydı iyi beslememize rağmen

Walla benim kızımda hiç uyanmiyordu hatta doğduğundan beri gece deliksiz uyuyordu ..doktor bırak uyusun demişti bende panik yapıyordum kendi kendine sarılığı da geçti zamanlar

Benim kızımda böyleydi canım 10 dk anca emiyordu, sen uyandırıp emzirmeye gayret et düzelicek. Şimdi daha uzun duruyor meme de

Muhtemelen önce zatıflamıştır sonra almıştır, kaka yapıyosa 3 4 kere iyidir bence.
İlk bir hafta 10 gün öyle canım şimdi daha hareketlenmeye başladı bende çok zor kaldırıyordum. Altını açmak en iyi çözüm

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Son 3 gündür oğlumun iştahı azaldı. Zorla yediriyorum doktor maksimum 2 saatte bir yedirin dedi. Bizimki 3 saatte bir acıkıyor çok üzülüyorum çok
Doyuyorsa 3 saatte bir acikmasi normal canım.. 19 gün geçmiş dogumundan görünüyor bebek kendi bilir ona göre uyanır. Neden doktor illa 2 saat dedi ki? Kilo alımı nasıl

Emerken direk uykuya dalıyor bende hemen yatağına koymuyorum biraz göğsümde yatıyor, gazını da çıkartıyorum o ara , sonra yatağına yatırıyorum BankacI26

Doyuyorsa 3 saatte bir acikmasi normal canım.. 19 gün geçmiş dogumundan görünüyor bebek kendi bilir ona göre uyanır. Neden doktor illa 2 saat dedi ki? Kilo alımı nasıl
Sarılık olmaması için 2 saatte bi yesin dedi. Kilo alımı 19 günde 100 gram . Ama biraz araştırdım. Doğumdaki ödemler falan gittiği için ilk zamanlar kilo alımı yavaş olabiliyormuş .

Kozlar sütün gelmesi için ne yapabilirim
Suyum gelmeyecek diye düşünme bol bol emzir bebek çektikce gelecek bir de cocugunl baş başa kal Los bir ortam kat birbirinize dokunun ilişki kurun inan bir süre sonra o süt nasıl akacak öncesinde sıcak bir duş al goguslerine de masaj yap sonra da bu dediklerimi yap

Bende 2 gün boyunca beslenme arasını 1 saat tuttum anca toparladı.. Sarılığı azaldı ve şimdi meme de uyurkende çekiyor. Kendi de uyanıyor artık acıkınca. Bu sarılık ne kötü bir şeymiş Zor oldu ama başardık

Aklimiz fikrimiz gelmeyen suyumuzda Kalanlardan kimler kaldi dogurmayan kizlar ben ne bicim oldum yaa cok yorgunluk cokuo

Komple ciplak olcuyo bizim doktor sadece bezi vardi uzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…