Kızlar benim bebeğim hala uyanmıyor, değerleri normale döndü dedi ama uyuyor hala neden böyle, 2 saatte bir emzir dedi tekrar yükselebilir değeri dedi, altını açıyorum uyansın diye 10 dk emiyor yine uyuyor, öğlenden beri böyleyiz.
Canım gözün aydın çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın.
Bizimde vardı hafif sarılık çok zor uyandırıyordum dediğin gibi 10 dkda uyuyordu. Uyuyunca aktif emmeye devam etmiyorsa yani yutkunmuyorsa memeyi çıkar ağzından altını aç yada elini ayağını ensesini ıslak bezle sil bu arada seslen konuş ki uyanık kalsın bir süre tekrar ver memeye. Biz bu şekilde 4 günde toparladık çok şükür. Birde ben beslenme arasını 1 saat yada max 1.5 saat tuttum geceleri çok zor oluyor ama bebişler için katlanıyor insan.
Sarılık atlattınızmı, hastaneden çıktıktan sonrada kilo vermeye devam etmiş olabilir, benim ilk çocuğum 3900 doğmuştu 450 grm kaybetmişti, sizinde fazla kilo kaybı olduysa anca toparlamış olabilir, son kilo ölçümünü dikkate alarak bir hafta sonra yeniden tartın, daha net olur kilo hesabı, emiyormuydu sizin bebiş
Elde olan bisey diil ki ozaman emzirmemek de gerekiyo cunku emince otomatik uyuyo. Bircok arkadasimla konustm 1 2 ay onlarinki de boyleymis memeden indiremiyolarmis ayni suan benim oldugm gbi. Sonra alisiyoms bebek 45 50 gunlukken uzun uyumaya. Umarim bizimki de oyle olur
İkinci kez sezeryan olanlara sorum olacaktı iyileşme süreciniz birinci sezeryane göre uzadı mi? Bir de kesiyi birinci sezeryandeki yerin yanına mi aciyorlar?
Cok basarili olamiyorm. Ensesinden gidikliyorm cenesinin altini kursagini durtuyorm ayaklarini sıkiyorm ama cogunluk memeyi bosaltamiyo. Canim sikildi ztn bgn bebegin kilo alimini begenmedi doktor cmt gununden bgne 50 gram kadar almasi gerekirmis benimki 10 gr almis. Sag sutunu dedi. Doktorda bebek yoruldu tabi agla agla snr topuk kani alindi orda daha beter eve geldik 2 memeyi de uyuya uyuya emdi ben de snr anneme verdm kendim sagdm cika cika 25 ml sut cikti. Biberona alisik olmadigi icin onu da ememedi. Sonra uyanip durdu surekli meme bakti saat 3ten beri fln durmaksizin kucagimda emiyo uyuyo tekrar uyanio yatagina gidince uyanio smdi yine uyancak ama buyuk ihtimal yine doymayacak. Alalacele avent yenidogan biberon soyledm 25ml sutu onunla deneyecegm.
Boyle oldukca caresizlik ve lohusaliktan agliyorm
Canım cumartesi günü ve bugün aynı kıyafetlemi tarttınız, sağlık ocağında bizi ebe peluş tulumla tartmıştı ben dedim fazla çıkar böyle çıksrtalım diye, ebe 80-90 grm kadar eksik yazarız dedi, bende yok net olsun dedim çıkardım tulum 250 grm kadar fark çıktı, demek istediğim kıyafette etkiliyor biraz
İlk doğduğunda öyle dedi ve doğduktan sonra 3. Gün muayenesinde de öyle dediler. 30 ml içiyor. 20 günde 100 gram aldı. Zorla yedirdim bir kaç kez onu da çıkardı. Psikolojim bozuldu. Yetmiyor hissi oluşturdu bende doktorlar
İlk doğduğunda 3520 olarak doğdu. Şimdi 3650 . Yorumları sadece 2 saati geçirmeyin oldu. Nedense çok ısrarcı davrandılar. Ama yemeyen çocuğa da zorla veremiyorum ki. Ağlıyor ve zorla yese bile 5 -10 dakika sonra kusuyor.
bebeğin reflüsü olabilir kustuktan sonra da denesen bir kez
benim ilk bebeğimde reflü vardı ilk 6 ay komple çıkarırdı gün boyu kilo akımı hep alt sınırdaydı iyi beslememize rağmen
Kızlar benim bebeğim hala uyanmıyor, değerleri normale döndü dedi ama uyuyor hala neden böyle, 2 saatte bir emzir dedi tekrar yükselebilir değeri dedi, altını açıyorum uyansın diye 10 dk emiyor yine uyuyor, öğlenden beri böyleyiz.
Walla benim kızımda hiç uyanmiyordu hatta doğduğundan beri gece deliksiz uyuyordu ..doktor bırak uyusun demişti bende panik yapıyordum kendi kendine sarılığı da geçti zamanlar
İlk doğduğunda öyle dedi ve doğduktan sonra 3. Gün muayenesinde de öyle dediler. 30 ml içiyor. 20 günde 100 gram aldı. Zorla yedirdim bir kaç kez onu da çıkardı. Psikolojim bozuldu. Yetmiyor hissi oluşturdu bende doktorlar
Walla benim kızımda hiç uyanmiyordu hatta doğduğundan beri gece deliksiz uyuyordu ..doktor bırak uyusun demişti bende panik yapıyordum kendi kendine sarılığı da geçti zamanlar
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Son 3 gündür oğlumun iştahı azaldı. Zorla yediriyorum doktor maksimum 2 saatte bir yedirin dedi. Bizimki 3 saatte bir acıkıyor çok üzülüyorum çok
Doyuyorsa 3 saatte bir acikmasi normal canım.. 19 gün geçmiş dogumundan görünüyor bebek kendi bilir ona göre uyanır. Neden doktor illa 2 saat dedi ki? Kilo alımı nasıl
Yerini değiştirdiğin için uyanıyormuş canım. Henüz doğurmadım ama bu durumun sebebi buymuş. Olduğu yerin meme değil de başka bir yer olduğunu fark edermiş bebekler. Yatağında uyutman gerekiyormuş ki uyanmasın. Bu yüzden memede uyutmayı pek önermiyor uzmanlar. Alışkanlık yaparmış.
Emerken direk uykuya dalıyor bende hemen yatağına koymuyorum biraz göğsümde yatıyor, gazını da çıkartıyorum o ara , sonra yatağına yatırıyorum BankacI26
Doyuyorsa 3 saatte bir acikmasi normal canım.. 19 gün geçmiş dogumundan görünüyor bebek kendi bilir ona göre uyanır. Neden doktor illa 2 saat dedi ki? Kilo alımı nasıl
Sarılık olmaması için 2 saatte bi yesin dedi. Kilo alımı 19 günde 100 gram . Ama biraz araştırdım. Doğumdaki ödemler falan gittiği için ilk zamanlar kilo alımı yavaş olabiliyormuş .
Suyum gelmeyecek diye düşünme bol bol emzir bebek çektikce gelecek bir de cocugunl baş başa kal Los bir ortam kat birbirinize dokunun ilişki kurun inan bir süre sonra o süt nasıl akacak öncesinde sıcak bir duş al goguslerine de masaj yap sonra da bu dediklerimi yap
Canım gözün aydın çok sevindim Rabbim tekrar yaşatmasın.
Bizimde vardı hafif sarılık çok zor uyandırıyordum dediğin gibi 10 dkda uyuyordu. Uyuyunca aktif emmeye devam etmiyorsa yani yutkunmuyorsa memeyi çıkar ağzından altını aç yada elini ayağını ensesini ıslak bezle sil bu arada seslen konuş ki uyanık kalsın bir süre tekrar ver memeye. Biz bu şekilde 4 günde toparladık çok şükür. Birde ben beslenme arasını 1 saat yada max 1.5 saat tuttum geceleri çok zor oluyor ama bebişler için katlanıyor insan.
Bende 2 gün boyunca beslenme arasını 1 saat tuttum anca toparladı.. Sarılığı azaldı ve şimdi meme de uyurkende çekiyor. Kendi de uyanıyor artık acıkınca. Bu sarılık ne kötü bir şeymiş Zor oldu ama başardık
Suyum gelmeyecek diye düşünme bol bol emzir bebek çektikce gelecek bir de cocugunl baş başa kal Los bir ortam kat birbirinize dokunun ilişki kurun inan bir süre sonra o süt nasıl akacak öncesinde sıcak bir duş al goguslerine de masaj yap sonra da bu dediklerimi yap
Canım cumartesi günü ve bugün aynı kıyafetlemi tarttınız, sağlık ocağında bizi ebe peluş tulumla tartmıştı ben dedim fazla çıkar böyle çıksrtalım diye, ebe 80-90 grm kadar eksik yazarız dedi, bende yok net olsun dedim çıkardım tulum 250 grm kadar fark çıktı, demek istediğim kıyafette etkiliyor biraz