2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Darısı sana olsun diyelim o zaman

Haha anlaştık

Su gelince bütün suyu gelmiyordur ya illaki zaman vardır bence. Tecrübeli analar uyanınca yazarlar
24 saat bekleyebiliyorlar kontrol altında şu geldikten sonra ....su sürekli kendini yeniliyor ...sadece enfeksiyon riski için antibiyotik veriyorlar .

Ya bisi dicem ben de suyum gelse sancim.gelse bi dusa girsem olur mu sizce. Soyle fresh gitmek isterdim ama olur mu ki? Ozellikle su geldiginde hemen gitmek lazim heralde di mi

Su gelince enfeksiyon olabileceğinden artık banyo yapılamıyor. Su gelince çocuğun susuz kalma ihtimali olacağından da hastaneye gitmek lazım. Ben nereden biliyorum ilk doğuöda suyum geldikten 5 saat sonra gitmiş ve banyo yapmıştım gidince öğrenmiştim

ee bisi olmadi ama dimi
Ben dogururken bile suyum gelmedi yA
Nasil patlattılar 2. De hatırlamıyor
1. De cadı ebem o şişi gozume soka soka patlatmıştı

Buraya yazdıktan 2 saat sonra yapti kakasını 3 saat arayla 2 kez burası uğurlu geldi

Dogumdan once artık pcr testi zorunlulugu kalkti mi kizlar acaba
Semptom gostermeyenlwre pcr testo yapılmayacakmış seklinde bakan açıklama yapmış
Devlette devam ediyormuş kadın yarın sezaryene girecekmiş test yaptırmış nst de sordum test istediler mi diye verdim dedi

ee bisi olmadi ama dimi
Ben dogururken bile suyum gelmedi yA
Nasil patlattılar 2. De hatırlamıyor
1. De cadı ebem o şişi gozume soka soka patlatmıştı
Benim de birincide ebe patlatmıştı hiç hissetmemiştim şişi falan
2.de doktor patlattı bağırta bağırta
Neden o kadar farklı oldu anlamadım.

Devlette devam ediyormuş kadın yarın sezaryene girecekmiş test yaptırmış nst de sordum test istediler mi diye verdim dedi
Hmm sagol bacımsu
Benimki ozel ama istiyordu yine ister o zaman
Suniyi yiyince gözün bi şey görmüyor ki buraya yazsın. Allah yardımcısı olsun çok zor gerçekten.
yazmadığına gore ya dogdu ya dogacak
Benim de birincide ebe patlatmıştı hiç hissetmemiştim şişi falan
2.de doktor patlattı bağırta bağırta
Neden o kadar farklı oldu anlamadım.
Ay yok insan gostermez bari yanima koymuştu
İlk dogum bide
Bosuna cadı demiyorum
Eli cok ağırdı
Kendisine hep sevgiyle yâd ederim

Eklentiler

• 0E64D655-0BE1-4774-93E8-0F2B53E65954.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 67
bu arada arkadaşlar korkutmak değil amacım ama dikkat edin diye paylaşmak istiyorum
bugün 4 doz aşısı olan ve 10 önce covid geçiren bir hocamın yine covid olduğunu öğrendim
ben bebeği hastanede bile pusette örtüyle tutuyorum

Dur ben de kaynanama söyleniyim
Hafta sonu gelecez dediler. Yola çıkmışlar bugün geliyorlarmış.yolda aradı allahtan 1 saat sonra gelecekler. bir gün önceden haber verse evi toplamakla uğraşıyorum şimdi.

bizde de abimiz okula bu sene başladı. bir türlü iyileşemedi. artık böyle böyle bebekte bağışıklık kazanacak diye düşünüyorum.

evet kusmalarımız çok değil az kusuyor. ben daha önce yaşamadığımdan acaba reflü müdür diye düşünmüştü. ama senin dediğine göre değil en azından için rahatladı.

evet dediğin gibi omicron daha insaflı en azından. evet artık grip gibi olacak ama bebek olunca insan ona bulaşacak diye korkuyor ama dediğin gibi hertürlü alışmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…