2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
aynen öyle bol bol su. birde sağmakta bence çok işe yarıyor. ben her akşam emzirdikten sonra sağıyorum. süt çok gelmesede kanalları açıyor bence.

bizimkine doğumdan 2 gün sonra bakıldı. bakan kişi dedi ki geçmese de sorun değil sorun var anlamına gelmez dedi. yeni doğduğu için olabilir dedi.
sanırım sonra tekrar test oluyor.

bizimkine doğumdan 2 gün sonra bakıldı. bakan kişi dedi ki geçmese de sorun değil sorun var anlamına gelmez dedi. yeni doğduğu için olabilir dedi.
sanırım sonra tekrar test oluyor.

Bizim de 2. Gün bakıldı sol kulak geçmedi. 11. Gün tekrar getirmemizi söylediler. Baktı sorun çıkmadı bu sefer.
Yeni doğduklarında tam anlaşılmıyormuş.

Canım benimde doğum oldu çok şükür iyiyiz ikimizde darısı bebegini bekleyenlere sağlıkla gelsinler

Canım benimde doğum oldu çok şükür iyiyiz ikimizde darısı bebegini bekleyenlere sağlıkla gelsinler
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini
Merhabalar Ankara’da işitme testi yaptıran oldu mu medikal park 900 TL gibi bir ücret talep ediyor sigorta ödüyor mu acaba henüz sigortamız yok
Özel çok pahalı ben devlette yaptırdım Gülhanede yenidoğan servisine kayıt açtırdım doktor muayenesini yaptı çokta güzel ilgilendi sonra işitme testine gittik

Kızlar herkese toplu yazayım. Doğumum 8 buçuk gibi başladı 12.15 te doğum yaptım ama çok dikişim oldu. Bebek de doğum sırasında strese girmiş. Nefesi düzensiz. Küvezde şu an. Çok duygusalım. Sizlere güzel bir doğum hikayesi anlatamayacağım. Dua edin bebeğime de bir an evvel kucağıma alayım.

Kızlar dün benim için epey zor bir gün oldu o nedenle yazamadım. Spinal anestezi istedim ama doktor uyuşturmayı bir türlü beceremediği için hiç istememe rağmen genel anestezi yapıldı. Bünyem bir sürü anestezi yediği için kolay kolay atamadım. Normalde de anesteziden çok etkilenen bir bünyem var. Hala sersem gibiyim desem yalan olmaz. Gelelim oğluşuma. Ben zaten istesem de normal doğum yapamayacakmışım. Çünkü bebek içerde kakasını yapmak üzereymiş. Çıkarttıkları gibi kakasını yapmış. Acil sezaryene alınırmışım. Bebeğimin kilosu da 3900 gr boyu 50 cm toroman bir bebek doğurdum Benim gibi minyon bir tipten bu bebek nasıl çıktı hala inanamıyorum Mesajları tek tek okuyamadım. Biraz daha kendime geleyim yazarım. Geride kalanlara hayırlı doğumlar diliyorum. İnşallah sizin doğumlarınız kolay olur kızlar

Gözün aydın canım üzülme hepsi geçecek Ben dün anesteziden dolayı bir ara sinir krizi geçirdim. Gerisini anlatıp kötü doğum hikayesi etkisi yaratmak istemiyorum. O duygusallık, lohusalık herkeste oluyor. Bebeğin de sen de en kısa zamanda kavuşacaksınız merak etme. Mükemmel bir annesin sen bunu unutma

Gözün aydın canım, en kısa zamanda kavuşacaksınız inşallah

Senin de gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Canım hayırlı olsun, bebeğine kısa sürede kavuşacaksın emin ol neyseki hemen müdahale etmişler önemli olan bu. Bak benim 2 kiloluk 35 haftalık doğmuş bebek bile şuan hala nefes alıyorsa seninki daha da kolay atlatacaksınız merak etme sen kendin iyileşmene odaklan, bebek emin ellerde

evet dediğin gibi omicron daha insaflı en azından. evet artık grip gibi olacak ama bebek olunca insan ona bulaşacak diye korkuyor ama dediğin gibi hertürlü alışmamız lazım.
Guncel anne isimli instagram hesabı var, çocuk doktoru bir kadına ait. O omicron’un çocuklara bulaşınca krup hastalığına dönüştüğünü yazmış burda Link

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…