2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hastanedeyim kızlar dualarınızı eksik etmeyin sağ salim kucağıma alayım oğlumu kızımın yanına evime döneyim. Bugün benimle doğum yapacak bir arkadaş daha vardı Allah kurtarsın cnm seni de sağ salim kucagimizi doldurup evlerimize dönelim inşallah ben çok duygusalim geceden beri agliyorum şuan da öyle korkuyorum da biraz aklım kızımda Allah yar ve yardımcımiz olsun hepimizin

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. Allah kolaylık versin

Ayy hadi saglicakla gelsin bebis
Bir bebemiz daha geliyor
Cok normal benim sancim çıkınca hemen gozlerim doldu
İnsan diger evlatlarını düşünüyor

Sağlıkla kavuş yavrularına canım Rabbim yardımcınız olsun

bizimde öyle özellikle gece bez değiştirirken nasıl beceriyor hem altı hem üstü ıslanıyor gecenin bi körü kıyafet değiştiriyorum dün de yazmıştım hergün kıyafetlerini yıkıyorum
belki de doğdu bile oğlun sağlıkla büyüsün

bu arada hala alışamadım uykusuzluğa gece 3 en fazla 4 saat uyuyorumdur oğlan mutlaka bir kere uyanıp 2 saat uyumuyor kızım da gece kaç kez kalkıyor onu da uyutuyorum derken sabah oluyor bir saat bir saat uyuyorum
allah hepimize yardım etsin özellikle çok çocuklulara ve yalnız olanlara

Kızlar yatışım yapıldı doktor 3 cm ebe 4 cm ölçtü açıklığı. Suni verelim az az dediler. Sizce kendi sancımla doğurmak istiyorum iyi gidiyor falan diyeyim mi
Hayırlı olsun canım sancıların artıyorsa suni sancıya gerek yok bence ama doktor daha iyi bilir

Hiç korkma canım açılman güzel ilerlerse sezeryana gerek kalmaz ilk doğum demi
Evet canım ilk. Bebek 3850 ölçülüyor ama doktor karnıma bakarak daha fazla çıkabilir ama az çıkmaz diyor. Başını da tam oturtmamış diyor. Bakalım sağ salim kucağımıza alalım da gerisi önemli değil. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Dua edin bana da

Tabi ki ederiz sen de bize dua et. ben 1 haftadır 3cm açıklık ile bekliyorum dua et de benim de sancılar başlasın

Allah yardımcın olsun çocuklarına sağ salim kavuş sağlıkla al kucağına canım

Takıldı zaten canım. Şimdi az az geliyor kendi sancılarım devam ediyor. Sezeryana dönme ihtimali korkutuyor beni sadece.
Aklından hiç başka ihtimal geçirme 4 cm e kadar acıldıyda geriside gelıcek kendine odaklan normal dogumla kucagına alcaksın 3.5 olsun 4 olsun önemi yok esneyip açılacaksın doktorlar da yardımcı oluyor o aşamada hep olumlu düşün dua oku Allah yardımcın olsun

Kızlar yatışım yapıldı doktor 3 cm ebe 4 cm ölçtü açıklığı. Suni verelim az az dediler. Sizce kendi sancımla doğurmak istiyorum iyi gidiyor falan diyeyim mi
canım takılmış zaten suni sancı süreci hızlandırıyor hiç korkma
doğurdum diye yazarsın birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…