Darısı sana olsun diyelim o zamanDun ben de hic uyumadim nerdeyse.. Popomun tam ust kismi belim koptu agridan. Kalkip parol ictim
Rhea'yi dogurtur muyuz bilmem ama hastaneye ugurlicaz gibi. Hatun diye diye getirtti sanciyi helal olsun
Haha anlaştıkBen hala doğuracağıma inanmıyorum ki sanırım bebeğimi görene kadar ikna olmayacağımsiz beni beklemeyin uyuyun ben uyandırırım sizi doğurdum diye
Kitapcik madde 3 diyor kiValla dus almayla ilgili bisi yazmamislar tabi ama suyunuz gelirse hastaneye gelin dio
Bu arada papatya kismini atlamisim. Guzel fantezi valla sancilari savarken iyi gelirBana dun doktor suyun beyaz gelirse evde beklemeye devam edebilirsin ama su yesil olursa hastaneye gec dedi. Yani su gelince hastaneye gitme durumu yok burada.
Ben de insallah kuveti doldurmayi planliyorum :) hatta papatya falan alayim, suya koyarim falan gibi fantazilerim var ama o an ne olur bilemiyorum :)
Biz daha uyumuyorz burda erkenBen hala doğuracağıma inanmıyorum ki sanırım bebeğimi görene kadar ikna olmayacağımsiz beni beklemeyin uyuyun ben uyandırırım sizi doğurdum diye
He iste ben o tecrubeli analardanim cok hizli bosalmisti benim her adimda sarr surrrr.Darısı sana olsun diyelim o zaman
Haha anlaştık
Su gelince bütün suyu gelmiyordur ya illaki zaman vardır bence. Tecrübeli analar uyanınca yazarlar
Kız kötüyü çağırma , sancıyla başlasın senin doğumda hazırlanacak vaktin olsunHe iste ben o tecrubeli analardanim cok hizli bosalmisti benim her adimda sarr surrrr.
Amin insallah nedense bu kez bana da sanciyla gelecek gibi gelio. Yani sonunda normal olur olmaz bilmiyorum kismet hayirlisiKız kötüyü çağırma , sancıyla başlasın senin doğumda hazırlanacak vaktin olsun
Tamam canım dayansam da gideyim dimi nolur nolmaz
bende çok bekleme taraftarı değilim en kötü eve geri dönersinYa ben heralde 1 saat bekleyemezdimiki kere 5 dakkada gelse giderim gibi gelio
Aynen ya. Doktorum da bana zaten oyle bekle fln demedi. Hatta hemen gelmemi tercih ediyo gibi.bende çok bekleme taraftarı değilim en kötü eve geri dönersin
ilk doğumda sancım düzensiz ve azdınama yine de gittik 4 cm açılma olmuş o sancıyla bile ve hastaneye yatırdılar doğurttular belki senin de öyle olur
Ya bak ne güzel senin geldi sancılar sağlıkla hemencicik kucağına alırsın inşallahÇıktık gidiyoruz hastaneye
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahÇıktık gidiyoruz hastaneye
Ayy cok heyecanli beni beklemedin ama olsun bir avazda kavusun insallah sagliklaÇıktık gidiyoruz hastaneye
Benim o benİyi bare ya birisi vardı canlı yaptı baya baya hem de normal doğurdu kimdi oşu an sesi cikiyormu
Anne sütü alan bebekte yanılmıyorsam 10 güne kadar normal deniliyor canım ama bahsettiğin gibi gaz çıkartırken beze hafif kaka bulaşma ve gaz sorunu bizede var. Ben ilk kızmdada yapmıştım Ayşe önerin gaz için masajı var karnını ısıtıp o masajı anlatılandan sayı olarak biraz fazla yapıp bacaklarını karnına itip bekliyorum hooop ne var ne yok çıkartıyorKızım 2 gündür kaka yapmıyor altını açtığımda hafif bulaşıklik oluyor sadece bu sanki karni ağrıyor gibi agladi bugün sıcak su torbasına ılık su koydum cok az karnına koydum onunla masaj yaptım öyle sakinledi yavrumbaşka yapabileceğim bisey var mı 2 gündür çıkmaması normal mi ?
Çişleri tek tek sayma bacım naptın çişli bezleri sayÇiş ve kaka sayıyorum kızlar ben. Altını açtığım zamanda çiş yapıyor benim oğluş da onu da sayacağım demi
Kızlar yapmıyor mu sanıyorsunAlt açarken kaza yaşadın mı hiçbenim yeğenim habire üstüme işiyordu Allah'tan kızım oluyor
Hadi hayırla bir avazda kucağına al inşaAllah canım Allah yardımcın olsun.Kızlar yoğun sarı akıntı geliyor kötü kokulu. Bir de hafif kasılmalarım var. Bebeğin baskısını hissediyorum. Sizce doğuracak mıyım:)
Pardon uyumak derken ?Darısı sana olsun diyelim o zaman
Haha anlaştık
Su gelince bütün suyu gelmiyordur ya illaki zaman vardır bence. Tecrübeli analar uyanınca yazarlar
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahyaz mutlaka haberdar et bizi
Benim o bençıkabildiği kadar çıkıyor sesim bacım 2 bebeyle lohusalıktan sağ salim çıkmaya çabalıyorum bak gece ilk kez kocişime sarılıp uyuduydum nasıl mutlu nasıl huzurluyum filan bi gözümü açtım koca uçmuş bi kızım sağımda meme diye mızlanıyor diğeri solumda anne sarıl diyo yatağa nasıl geldiler bilmiyorum bu arada su çok güzel gelsenize
Anne sütü alan bebekte yanılmıyorsam 10 güne kadar normal deniliyor canım ama bahsettiğin gibi gaz çıkartırken beze hafif kaka bulaşma ve gaz sorunu bizede var. Ben ilk kızmdada yapmıştım Ayşe önerin gaz için masajı var karnını ısıtıp o masajı anlatılandan sayı olarak biraz fazla yapıp bacaklarını karnına itip bekliyorum hooop ne var ne yok çıkartıyor
Çişleri tek tek sayma bacım naptın çişli bezleri say
Kızlar yapmıyor mu sanıyorsunkızım ilk ebenin üzerine işeyerak başladı sonra hastanede benim üzerime işedi şimdi hemen her Bez değişiminde o kadar hızlı davranmama rağmen kirliyi alıp temizi yerleştirirken salıveriyor canım yavrum
Hadi hayırla bir avazda kucağına al inşaAllah canım Allah yardımcın olsun.
Nst sonucum bu sancın var açıklık kontrolü yapıcaz dediler. Doğumdan çıkmalarını bekliyorum şimdi. Yalnız bugün geri yollarlar galiba beniAyy cok heyecanli beni beklemedin ama olsun bir avazda kavusun insallah saglikla
Bagirsaklari dolu mu peki? Masaj yaptiginizda hissediyor musunuz?Kızım 2 gündür kaka yapmıyor altını açtığımda hafif bulaşıklik oluyor sadece bu sanki karni ağrıyor gibi agladi bugün sıcak su torbasına ılık su koydum cok az karnına koydum onunla masaj yaptım öyle sakinledi yavrumbaşka yapabileceğim bisey var mı 2 gündür çıkmaması normal mi ?
Kiz ne geri yollamasiNst sonucum bu sancın var açıklık kontrolü yapıcaz dediler. Doğumdan çıkmalarını bekliyorum şimdi. Yalnız bugün geri yollarlar galiba beni
Ben de yuruyusten donuyorduk, arabadan indim, yere bastim, suyum asfalta bosaldi, gece de karanlikti, hic bir fikrim yoktu berrak mi bulanik mi. Turkiyede doktorum suyum geldi deyince hastaneye gec dedi direk zaten. Burada bir de trafikten korkuyoruz dedim. O zaman 5 dakikada bir dehil de 4 dakikada bir olunca cik evden, neden erken geldin denmez dedi. Bir de bana bu zamana kadarki tum raporlarimi verdi, hastaneye gidersen hemsirelere verirsin dedi, simdi idarak ettim bu dogurursan demek :)Him bilmiyodum bunu ama benim ilk dogumumda o kadar hizli su bosaldi ki seffafti evet ama ben cesaret edip bekleyemezdim heralde. Simdi hastaneden verdikler kitapciga bakiyorum da Hastaneye gelinmesi gereken durumlardan biri su gelmesi. Renkle ilgili bir ayrim yazmamislar. Bu kez bari suyla degil de sanciyla baslasa macera
Açıklık varsa yollamazlar canım. Üstteki demi sancılar?Nst sonucum bu sancın var açıklık kontrolü yapıcaz dediler. Doğumdan çıkmalarını bekliyorum şimdi. Yalnız bugün geri yollarlar galiba beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?