2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinİnşallah bir an önce kucağınıza alırsınız

Ayy inanamıyorum kizlar patır patır dokukdunuz Walla daha da tarihinize vardı nasıl oldu anlamadım .neler yaptınız bizlere paylaşın :))

Ben de ilk dogumumda suyum geldikten sonra dus almistim sadece hizli bir sekilde.

Haftaya doktoruma soracagim tekrar su gelmesi ile ilgili yapilacaklari-yapilmayacaklari

Dogurmayan gacilar gidin misil misil uyuyun emi uykuuu birazcik uykuuu butun istegim buyduuuuu uyykuuu uyykuuuu
Doguran taze annisler saglikla buyutun
Dogumhanede olanlar Saron allah yardimcin olsun
T tulperde kuvoze giren bebekler genelde kulaklarindaki suyu hemen atamiyorlarmis benimkide ilk testten kaldi sonra yikamayin dediler yaklasik 1 h sonra bidaha yapildi hic yikanmadan ve oyle gecti oda tek kulagi son dk gecti ama doktor sorun yok dedi. Kafana takma yani ama tekarlayin mutlaka testi canim. Bu arada devlet ozel hastanelerde de 3 kereye kadar bu isitme testini ucretsiz yaptirtiyor.

Ayşe önermiş

Cocuk doktoru ve kadın doğum doktorunuz kaçıncı gün çağırdı sizi ?
Çocuk doktoru 7. Gün çağırdı topuk kanı işitme testi yaptırdik bide kan aldik.. Ilk muayeneden ücret alınmadı ama diğer testlerin ücreti 430 tuttu.. İşitme testi 300 felandi galiba bi arkadaş sormuştu..
Kadın Doğum doktorum da 40 inda görecem dedi

Gittiğimiz haatanede hepsi bedavayı, ilk 28 gün. Özel hastane. Nasıl 300 almıilar işitmeden

Cocuk doktoru ve kadın doğum doktorunuz kaçıncı gün çağırdı sizi ?
Çocuk doktoru 5. Gün çağırdı, işitme testi, topuk kanı biz hastaneden çıkmadan yapıldı, doğum ücretinin içindeydi ayrıca para vermedik, çocuk doktoru sarıldığına bakmak için çağırdı,

Geçmiş olsun canım gözün aydın bian önce kavuşursun inşaAllah bebeğine
MaşaAllah kuzuya Gözünaydın canım sağlıkla büyüt
Suyum gelio kizlar
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına
Ay burada biri bir masaj yazmıştı ayşe miydi neydi kimin masajıydı o çocuğa yapıyorum gazı çıkıyor dedi
Ayşe öner. Ben önce karnını ısıtıyorum ılık hazırladığım su torbasıyla sonra videoda anlatılandan biraz daha fazla yapıyorum masajı en son uzunca bacaklarını karna itip (bastırmadan) bekliyorum gaz kaka ne varsa çıkıyor. İlk kızımdada her gün yapardım. Umarım işe yarar sizdede

-Sunset- kız yarin doguruyorsun sanırım. Sağ salim kucağına al canım Yine bol bol yazarsın buralara @Statusahibi senle ben kaldık gitti bunların hepsi sırasını beklemeden
Evet yarın sabah yatış yapılacak kızıma kavuşacam inşallah Allah razı olsun acayip gerginim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…