2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah geçecek sabredin Allah başka hastalık vermesin Her bebekte görülüyor hep duyuyorum

Yaaa Nasıl kafadayim bilmiyorum dogurasim var da dogurmayasimda var tövbe estağfurullah . Doğum sancılarını düşündükçe daha yaşamadığım için ben böyle iyiyim diye kafamı dağıtıyorum
Bende de karmaşık duygular var doğurmayı hem istiyorum hem de içimde kalsa böyle tekmelese

bebisinde gaz olan arkadaşlar bazen ne yaparsan yap care olmuyor ama
Bi oneri de benden
Sizde yemenize icmenize dikkat ettiginiz gibi
Soguk almayın sakın
Ozellikle ayaklarınızı sıcak tutun
Bazen cok etkiliyor bebisler emdigi icin

İnsanlar destek olacağına moral bozuyor olması çok kötü hele hele lohusa kadına ne yani her şey doğurana kadar mıydı kocana da yazıklar olsun

Kızlar bugünkü kontrolde bana da haftaya Salı için gün verdi doktor. Tabii bebiş erken davranmazsa. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz. Yalnız doktorun yanından çıktıktan sonra bir şey dikkatimi çekti, bebeğin kilosu geçtiğimz haftadan bu yana hiç artmamış. Normal mi sizce bu durum, dr üzerine hiç yorum yapmadı da. Sezeryan için tavsiyeleriniz varsa duymak çok isterim, ilk olacağı için ve eş zamanlu olarak kistlerim de alınacağı için çok korkuyorum.

La vie en Rosee inşallah geçecek bu günler
Evet toplayıp gideceksin evine oturacan elini bir işe sürmeyeceksin gece uykusuz kalacak gündüz iş güç yemek görecek bebek ve lohusa bakımı nasılmış öyle uzaktan konuşmakla olmuyor
Topladım herşeyi eşimle de inatlastim gidecem diye o da biliyor tabi anası bakamaz , buz gibi evleri cocuk hasta olacak götürmedi. Şimdi biraz adam oldu dönüp dolaşıyor illa isyan çıkarmak gerekiyor yoksa anlamıyorlar

Çok geçmiş olsun

Tam olarak durum bu hepimizin sütü herkese dert olmuş durumda arayan soran herkesin ilk sorusu bu

Emzirdikten sonra kıvranıyor , annem doymadı bu diyor deli ediyor beni. Doyuramadım diye üzülüyorum
Sağıp veriyorum arkasından.
Doymuyor çocuğum emmeyle

Canım 4 günde doğum kilosuna gelmiş 2 hafta geliyo normalde kaynanana onu söyle

Kızlar benim bebek doğduğundan bu yana1.5 ayda 2.5 kilo aldı ama 1 aydır sarılık geçiriyor. Hiç aç da kalmadı, doktorun da pek açıklaması yok. Sizce neden olabilir bu?
Kuzu benim kızda 45 günlük oldu geçen haftaya kadar sarılığı devam etti. En son değeri sekizdi artık ölçmeyi bıraktı ama bana hala sarı geliyor. Uzamış sarılık dedi ve başka testler yaptı hatta bazı değerler yüksek çıktı ama doktor onemsemedi. Sarılığın uzamasını erken doğum yapmama bağladı. Sende erken doğum yapmıştın belki o yuzden olabilir

Azalıyor canım gerçekten de.. Biraz dışarı çıktıkça hayata karistikca güzel oluyo çocuğuna alışmaya başlıyorsun.. Ama lohusalik kimine göre aylar yıllar bile sürer derler

Probiyotik ne kullanıyorsun

Enfeksiyon olmuş olabilir canım doktora görün antibiyotikle atlatırsın. Bebeğin için de dua ediyorum inşallah sorun olmadan çıkar canım kuvozden.
Doktorlar ne diyo bebeğin için neyi varmış

Benim kızımda uyanık olduğunda hep meme istiyor. Kızım az uyanık dururken etrafa bakın keyfini çıkar yokk hiç emmemiş gibi meme diye ağlıyor altını değiştirirken acele acele, banyosu acele acele, üstünü giydiririm acele acele her şeyin sonu memede bitiyor. Doyuyor da fazla sütü de kusuyor, arkasından yine meme..

Enfeksiyon olmuş olabilir canım doktora görün antibiyotikle atlatırsın. Bebeğin için de dua ediyorum inşallah sorun olmadan çıkar canım kuvozden.
Doktorlar ne diyo bebeğin için neyi varmış
Stres olmuş canım doğum sırasında. Solunum sıkıntısı yaşamış. Şimdi de antibiyotik tedavisi görüyor. Sonrasında da bir süre gözlem altında tutup taburcu ederiz demiş doktor. Bekliyoruz biz de. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Zormuş anne olmak…

Yapma ya bizde de simdi basladi pazar aksami ilk sancisi oldu dun aksam 8e kdr hep kotu sanciliydi bgn de tum gun uyudu sabah banyo da yapinca kalkmadi yerindem resmen snr aksam uyandi biraz bakistk konustk en son yine uykusu geldi emzirdm yatirdm sakince ve gazi basladi.. pazar gecesini kotu gecirdk diye dun annem geldi kaldi kadin ugurlu heralde aksam cok rahat gecti hep derin uykudaydi sabah da tum gun uyudu annem 6da cikti gitti 6bcktq gaz basladi saka gbi. Kac saat suruyo bu sancilar
Bi de dr ne yazdi sana. Bana bio gaia va sap samplex yazdi ama bgn hemsire geldi eve bio gaia her gun kullanin o dogaldir ama sap samplex her gun kullanmayin gbi konustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…