2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ne güzel bilgiler canım maşallah hastanenin hizmetine bayıldım.
Peki senin bebe de sürekli emmek isteyen bir bebeydi, onunla ilgili ne dedi, yani doymadığından değildir değil mi?

Kızlar benim bebek doğduğundan bu yana1.5 ayda 2.5 kilo aldı ama 1 aydır sarılık geçiriyor. Hiç aç da kalmadı, doktorun da pek açıklaması yok. Sizce neden olabilir bu?
Sonradan mı sarılık oldu. Başka Bi doktora gösterin canım sarılık ilk hafta olur kaka yaptıkça azalır

Süpermiş ya kadın bize de gelse keşke

Emzirdikten sonra kıvranıyor , annem doymadı bu diyor deli ediyor beni. Doyuramadım diye üzülüyorum
Sağıp veriyorum arkasından.
Doymuyor çocuğum emmeyle
Iyide ne ara sagiyorsun? Memeden emsin hepsini sagma o zaman canım
Memedekiyle doymuyorsada mama destek ver.. Memeden sağıp bitirip biberonla vermek neden

Iyide ne ara sagiyorsun? Memeden emsin hepsini sagma o zaman canım
Memedekiyle doymuyorsada mama destek ver.. Memeden sağıp bitirip biberonla vermek neden
Uyumuyorum işte her daim emzik modundayım.
Ememiyor, Emzirdikten sonra baya bir süt çıkıyor. Süt var ememiyor. Günde 3-4 kere sağıyorum. Her sağışta 100 çıkıyor onu öğünlere bölüyorum.

Kızlar benim bebeğimde beni emzik gibi kullanıyor emzik almıyor ağzına emdikten sonra ağzında tutuyor memeyi öyle uyuyor yatağa yatirinca hopp uyanıyor ne zaman düzene girer bu döngü birde emzik tutması için ne yapmalıyım olmuyor olmuyor bir türlü tutmuyor

Uyumuyorum işte her daim emzik modundayım.
Ememiyor, Emzirdikten sonra baya bir süt çıkıyor. Süt var ememiyor. Günde 3-4 kere sağıyorum. Her sağışta 100 çıkıyor onu öğünlere bölüyorum.
Bende öyle yapıyorum iki memeyi emziriyorum kalanı sağımla boşaltıyorum memeden sonra biberonla veriyorum uyurken .sonra rahat 2-3 saat uyuyor yoksa sürekli uyanıyor iki çekip uyuyakaliyor

Ben hastanede tutturdum emziği . Şimdi uykusunda mizirdaniyorken veriyorum Kendisi uykuya dalana kadar tutuyor ağzında sonra atıyor çözdü benim minnoş bu işi

Benim bebeğim de geçen gittiğimde aynı kiloda dedi doktorum normal dedi. Ben hiç kafama takmıyorum sağlıklı olsun da sonuçta. Senin bebeğin de birşeyi yoktur doktoruna güven en iyisini onlar bilirler

Bana da herkes emzik ver diyor bakalım nereye kadar direnebileceğim
Ben kızımda hıc tutturamadım emzıgı ama bunda basardım rahatlık varmıs cunku Emzik almayınca benı Emzik gıbı kullanıyordu kızım oglumda rahat ettım en azından uykuya gecerken ya da sakınlestırırken rahatlık oluyor

Canım bebiş aç kalmasın her saat başı emzir sen yinede çok küçük bebiş
Açken emziği kesinlikle tutmuyor ağlıyor hemen alıyorum memeye ama 1 saat gibi kısa süre olmuyor çünkü memeyi bosaltamiyor bende memeden sonra sağıp veriyorum devam ediyor içmeye doyduğundan emin olunca bırakıyorum uyusun 2 , 2,5 saat bende uyuyorum o ara

Benim bebeğim de geçen gittiğimde aynı kiloda dedi doktorum normal dedi. Ben hiç kafama takmıyorum sağlıklı olsun da sonuçta. Senin bebeğin de birşeyi yoktur doktoruna güven en iyisini onlar bilirler
Çok sağol canım, içimi rahatlattın. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Hadi yaa, bende de öksürük burun akıntısı ve boğaz ağrısı var, bebekte burun ve göz akıntısı bide öksürük var, geçen hafta doktora götürdüm ama hiç koronadan şülhelenmedi, ev çok mu sıcak dedi, alakası yok bence, bugün oğlumda başladı öksürmeye, bende aklıma geliyor acaba pozitif miyiz

Kızlar ne kadar da bir besliyorsunuz iki saatte bir anne sütü olayını ne kadar devam ettireceğiz. Uyanmiyor bebiş ne yapsam altını açınca kalkıyor memeye alınca hopp hemen uyuyor
15 günlük olana kadar demişti benim doktorum, ama bizde sarılık vardı saat başı emzirdim ben

Ne güzel bilgiler canım maşallah hastanenin hizmetine bayıldım.
Peki senin bebe de sürekli emmek isteyen bir bebeydi, onunla ilgili ne dedi, yani doymadığından değildir değil mi?
Yok cnm dedigm gibi ben emzige basladim o yuzden, ztn insan anliyo bos cektigini. Baktm uykulu uykuku bakiyo emzigi verince aninda uyuyo ac olsa ztn uyuyamio uyaniyo kisa sure sonra. Suan benimki masallah ama 3 saat fln durmaya basladi emmeden umarim kalici biseydir bazen kendi kendime nazar degdirmekten korkuyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…