2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Memeyi kurtarmanın bir yolu var mı ? Alıyor çeneyi kitleyip memede uyuyor. 50 dk keyif yaptı parmağımı ağzına soktum da zor çıkardım.
Benimkileri hatırlattın
Aynı sekilde parmağımı sokarfa cikarirdim zorla
Resmen emzik niyetine bayılıyorlardı

Gerçekten cok garip ya kaç tane anneyiz hepimizin mi bebesi bugün huysuz gününde olur
Bebeme bir maşallah o zaman bugün banyo yaptı ondan mutlusu yok kalkıyor karnını doyuruyor uyuyor banyo günlerini sıkılaştırmayı düşünüyorum çok güzel

10 gün sonrası party hard geceler
Gelecekten bildiriyorum diyosun:) Gaz olayi zor insallah hepimiz gaz donemini kolay ve hizli geceriz. Soyle yarim gun fln sursun bitsin hemen
Memeyi kurtarmanın bir yolu var mı ? Alıyor çeneyi kitleyip memede uyuyor. 50 dk keyif yaptı parmağımı ağzına soktum da zor çıkardım.
Benimki de ayni. Ayrilmak istemiyolar. Biraz durmamiz gerekiyoe sanirim bu donem onlar ne derse o.Kokumuza doyunca birakirlar bence
Instada emziren annelere özel beslenme programı hazırlayan diyetisyenler var. Hem kilo verdiriyor hem süt yaptırıyor birini düşünüyorum 200 tl imiş yorumlar çok iyi
Kim acaba ben de istiyorum da. Online mi oluyor gorusmesi yoksa yerine mi gidiliyor?

Bende sırt üstü senin gibi yatırayım gündüzleri. Her beslenmeden sonra değil ama bugün abarttı sanki biraz. Ağzında da sütü tutuyor meme de uyuyakaldığında sanırım
Sırtüstü yatirmayin kızlar çok riskli Allah korusun bide kusuyor diyosun.. Hep yan yatır sağına yada soluna

Kusmasi çok mu fazla baya süt geliyomu ağzından çürümüş diyolsr ya öyle mi yoksa direk süt mü çıkiyo.. Gazından dolayı yapabilir Kusmayi emzirmenin peşine henen cikartamiyirsan ve yatiriyorsan kusmayla beraber gaz çıkarırlar
Onun dışında uyuyamamasj içinde aç olmasi aklıma gelir benim hep.. Bunlar daha yeni doğan karnı tok oldumu uyumlari gerekiyo.. Bi mama vermeyi deneyebilirsin istersen

Kizlar benimki de geceleri uyumuyor. Gece saat başı veya yarım saate bir kalkıyor. Gündüzleri de sürekli uyku modunda zor uyandiriyorum. Helo me!

Sırtüstü yatirmayin kızlar çok riskli Allah korusun bide kusuyor diyosun.. Hep yan yatır sağına yada soluna
Yan yatirilirsa da kapanma ihtimaline karsi mutlaka destek konmasi gerekiyor. Aslinda en dogrisi sirtustuymus ben de yan yatirmak lazim saniyordum... Doktor da hemsireler de sirt ustu her zaman yatir kusarsa da kafasini cevirip kendini kurtarir dediler. Ama.yan yatarsa Allah korusun donup yuzustu kapanma ihtimali var. Iyi destekleyerek olur belki.

Ben yan yatirdigim yöne doğru battaniyesini yastığın altına sıkıştırıyorum dönmesin diye . Bizimde tek sıkıntı uyurken ellerini asla sıkıştırmak istemiyor dün gece giydiği zıbının içinden elini kaydira kaydira kurtarmış sabah bir baktım zıbında kol yok elini almış içerden yanağına koymuş Allah'ım aklımı kaçıracaktım uyku sersemligiyle. görünce tabi bastım kahkahayi

Banada tam tersini söylediler bende yan yatırıyorum ama destekliyorum.

Arkadaşlar 40+4 oluyorum bugün ve nstde hiç sancım çıkmıyor doktorumuz pazartesiye kadar doğmazsa suni sancıyla doğumu başlatalım dedi ben doğal bi doğum olsun istedim hep ne yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…