2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim kız meme bağımlısı oldu iyice. Uyanıkken meme istiyor sürekli, sonra kusuyor, sonra yine istiyor. Böyle bir döngüye girdik. Normal mi anlamadım valla. Doydu mu doymadı mı anlayamıyorum

Benm oğlumda emiyor kusuyo tekrar istiyor. Emdikten sonra sağıyorum az süt çıkıyor bende süt var mı yok mu anlamıyorum. Doymasa kaka yapmaz diyorum çiş yapmaz diyorum
Biz de öyle bir döngüye girdik emzik için direndim biraz ama yok mahvoluyorum şimdi biraz emzikle sakinleşiyor. Kovidden güçsüzleştim bende.

Benim ilk günler bütün vücudum sapsarıydı kanım 9.5 e düşmüş, kabızlık yapıyo diye ilaç da kullanmadım ben rengim düzeldi gibi şimdi ama kullanmak gerekiyor sanırım demir ilacını.
Doğuma girerken benimde kanım düşüktü, bana da kan ilacı verdi doktor ama içmedim daha kabızlık yapar diye

Tecrubeli anneler bisey sorucam gaz sancisi olan bebegi emzirmek sanciyi arttirir mi
Bagirsaklardaki gazi atmadan rahat etmez cnm. Ustune emzirdigin sutun de gazi gelirse tabi zorlar.
Emzirmelerde veya biberonlar beslemelerde ara ara (birkac dakikada bir) pit pitlayip gaz bagirsaga inmeden midedeyken atmayi onermisti hastanedeki emzirme hemsiresi. Oyle yapinca gaz sorunu baya azaliyormus. Bizim de erken daha bilmiyorum ama cok sik gazini cikartmaya gayret ediyorum.
Bir de kimyon cayi hergun iciyorum. Biri onermisti burdan

Gaz cikarma babLarin isi bence ben de guzel cikartamiyorum. Bazen cikmadigi oluyor. Esim daha azimli. Emzirme sonunda degil de aralarda denersen daha kolay cikar. Midedeyken yakala

10 gün sonrası party hard geceler

Ev ısısı ideal aslında fazla sıcak iyi değil ama dışarı çok soğukmuş dikkat edin. İşitme testi doğumun ertesi günü yapılıyordu sizin niye simdi gerek gördüler ki
sol kulağı geçememişti bugün geçti şükür her iki kulağı da duyuyor allaha şükür
Canım bızım dr Isıtme testı tekrarlanacak. Kardiyoloji ye niye gıddıyorsun? Bizimkinde 1/6otanında ufurum var dediler 6 ay sonraya randevu verdıler bu deger dusuk belkı ozmana gecer bıle dedıler
işitmeden kalmıştık
hamileyken kalpte 2 tane parlak nokta açıklık vardı 1 aylık olmadan çocuk kardiyoloji ye gidin dediler ama işler yegişmedi haftaya götürecem
üzülme desek de ana yüreği söz dinletemezsin ama oğlun orada iyileşecek çok iyi bir tedavi görüyor moralini yüksek tut
enfeksiyonu geçince daha erken kavuşursunuz belki 3 saatte bir sağım yap sütünü bebeğine gönder tez zamanda iyileşir inşallah
Canim mamayı sevmiiyor çıkarıyor ağzından hemen
biberon ne kullanıyorsun
ben bugün aventle değil chiccoyla verdim içemedi çıkardı sonra mamayı avente koydum onla içti

İnşaallah Allah razı olsun canım

kızlar burda herkese sütü şu artırır bu artırır dedim ama en önemlisi uyku ve dinlenmekmiş bugün çok yoruldum doğru düzgün bişey yiyip içemedim memeler hiç dolgunlaşmadı çocuğum bir türlü uyuyamadı 60 ml mama verdim hepsini içti ki 30ml i bile kusardı
aç kalmış yavrum bundan sonra beslnememi ihmal etmeyeceğim humana still tea de sipariş ettim bakalım

O zaman omega tableti bitince diğer tabletten günde 2 tanemi kullanılacak?

Canim emmeyi bırakır diye ben hiç biberonla vermedim. Şırınga ile veriyordum.

Arkadaşlar mesajları okuyamadım. 17.30 gibi doğum yaptım çok şükür sütüm de geldi. Allah doğum yapacak arkadaşları hayırla kurtarsın
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasio etsin darısı biz bekleyenlere inşallah Doğumuna air detayları da müsait olunca yazabilir misin 40+3 de doğum oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…