2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ay benimki de.. banyo yaparken cok agliyo ama banyodan snr emmeye bile hali kalmadan uyuyo. Keske diorm her aksam 9 civari banyo yaptirsak sabaha kdr uyurz heralde

Ay benimki de.. banyo yaparken cok agliyo ama banyodan snr emmeye bile hali kalmadan uyuyo. Keske diorm her aksam 9 civari banyo yaptirsak sabaha kdr uyurz heralde
Benimki de banyo yapınca güzel uyuyor ama ben hergün cesaret edemiyorum yaptırmaya hem çok ağlıyor diye hem de kış günü üşür falan diye.

Ayyy benimkide suda mutlu cikarinca yer gok inliyor nefesi kesilene kadar agliuor odum kopuyor nefessiz kalio hani katildi derler ya oyle akla karayi cekiyorum dusturana kadar her cocuk farkli iste yaaa.
Yarin kalca ultrasonu ve kuvozde kaldigi icin goz kontrolumuz var bakalim insallah sonuclar guzel cikar

Ah aynı biz, bende bugün emzik vermem gerektiğini anladım, beni emzik olarak kullanıyor, uykuya dalamıyor

Bu gaz çıkarma olayını ben de hiç beceremiyorum, biraz sert yapmak gerekiyor sanırım.
Ya cok mutlu oluyorm sizle konustukca kendimi yanliz hissediyodm. Sanki bi ben beceremiorm annem olunca her sey iyiyken niye annem gidince bu cocuga bisey oluyo gecen cuma hungur hungur agliyodm simdilik lohusa huznum biraz daha azaldi aglamiyorm ama yine de icim pir pir ben sadece emzirebiliorm baska da bisey yapamiorm gibi
Annelik zor ve degisik bi psikolojiymis

Birde benim kanamam bu sefer çok az sürdü 3 günde kesildi normal mi ,? Siz sezeryandan sonra kaç gün kanadiniz ?
3 günde kesilemez canım imkanı yok. Bianda parçalı çok kan gelebilir hazırlıklı ol.. İlk doğumda 40 a kadar azar azarda olsa gelmişti kirmizidan sonra sarıya dönecek sonra bitecek

Grubumuz çok faydalı, bana da iyi geliyor konuştukça. Benzer şeyleri okuyunca moralim düzeliyor

Aynen öyle ,çözümsüz kısır döngü gibi

Bu msji alintiladim sana cok cvp yazmak istedim ama benim cadi kiz beni oyle bir kaput etti ki giremedim gunlerdir. Umarim bu surede her sey yoluna girmistir senin de ama yazayim.
Emzirmede yasanacak sikintilarin hepsini bir haftada yasadim. Sut gelmemesi, sut yetmemesi, meme reddi, gogusler bosalmadi ivin sut bezelrinin dugum dugum olmasi vs. sut sitmasinin ucundan dondum..
Ogrendiklerim:
#Meme reddi gecici!
#Reddettigi memeyi cok acken, sinirliyken asla verme.
Meme reddenin cozumunu ise soyle buldum
Once sevdigi tarafi emzirdim
Sevmedigine gectigimde yine almazsa once biberonla biraz mama veya anne sutu verip bir kac yudumdan sonra memeyi verdim. Mucize gibi kabul etti.
Dugum dugum olmuştu iki gogsum de. Bebek emerken sicak havlu, isitici torbalar koyup elimle yavas yavas masaj yaptim. Hatta cocgun agzina dogru itirek sutun gitmesine yardim ettim. Hala doymadi agladiysa da mama verdim. Yapay emzik meme reddine neden oluyormus. Denemistik vermeyi ama kaldirdim 1 aydan once verilmeyecek. Cok ugrastim, uyku yok 1 haftadir ve kolum, omzum, sirtim her yerim tutuldu. Agrimayan yerim yok..
Ilk doktor randevusuna hastaneden ciktiktan 2 gun sonra gittik. Hastanede cok kilo vermisti. 10%'dan biraz fazla. 2 gundd neredeyse dogum kilosuna gelmis. Doktor cok iyi buldu. Sarilik fln yok neden bu kadar panikledin dedi. Hatta 1 hafta sadece anne sutu ver bakalim mama verme dedi. Ama eger iki goguste bosalir yine de aglarsa mama vermemde skincare gormedi. Suanki duzenim gece gunduz her istediginde sirayla iki gogsu de uzun uzun emziriyorum. Artik iyoce bosalir yine de aglarsa mama takviyesi yapiyorum. Su an bu duzen iyi gidiyor sukur ama cok istahli bir bebek maasallah diim yine de ama uyku yok. Gunduz daha cok uyuyor bazen de tersi..

Cok tesekkurl ederim sen de iyisindir umarim. Etiketlemesen msjini goremezdim. Ben de ayni durumdayim koptum tamamen. Buyuk kuzuyla ilgili de bir korku yasadik kucugu evde birakip acile kostuk. Sukur bir sorun yok.
Ust use gelse de gecip gidiyor sukur. Bunalima girmedim bu kez insallah girmem. Gecici oldugunu hatirlatmak lazim kendine hep.

Yaninda yardim edecek kimsesi olmayanlarin Allah yardimcisi olsun gercekten... Zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…