2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yok cnm okudum daha once yazdigini da 9 10 yutkunmada memeden cekmek cok zor zaten yapisiyo memeye 20 30 dakka snr bile cekmek cok zor oluyo. Iki meme arasi cikartmaya calisiyorm bazen cikiyo bazen cikmiyo
Bi hemsireye ikinirkenki videosunu attm cok endiselencek bi durum degil dedi ama
Smdi gunduz uyumaz oldu 1 saat uyudu uyandi dr da yakinda gunduz uykusu hafifler demisti umarm bu gece uykusuna hazirlandiginin bi gostergesidir
Her hafta degisiyo bebekler gecen hafta ben de senin gibiydm saatlerce memeden inmiyodu yatagina yatiramiodm bu hafta bikac saat yatip yatagnda uyumaya basladi kendimi avutuyorm bndan snr da gece uzun uyumaya baslar diye:)

Ben anlamadım bi alıyo bi almıyo doyduğundan emin olmak için bide biberonla veriyorum sonra.Biberon yüzünden desem e herkes veriyo tek bizde mi sorun
Saron Bende biberonla veriyorum reddi tek memede yaşıyoruz yeni bişey değil ilk günden beri var yani ucu da var da sağ memenin ucu daha sert. Daha rahat kavrıyor yani o yüzden diğeriyle uğraşmak istemiyor anladığım kadarıyla emzik olayıni da ben sadece ağlarken veriyorum alt değişirken falan ondan da mı oluyormuş meme reddi

Once azicik mama verip vermeyi dene su an yasadim ayni seyi sol memede ve aldi. Ben de tek memede yasadim. Solu seviyordu sagi asla almiyordu. Sagdigim icin meme ucum cok buyumustu sanirim o yuzden. Ama dedigim gibi yapinca kabul etti. Simdi de solu almadi mesela yine ayni seyi yaptim yine ise yaradi. Yani her an yasanabiliyor bu durum.

Cis yapmasini daha cok onemsiyorlar aslinda. Mesela 3 gunluk bebek 3 cisli bez, 4 gunluk bebek 4 Cisli bez olmali.deniyor. ama kaka hergun olmasa da oluyor. Bana hastanede soylenen bu sekildeydi.
Benim oğlum mamayla besleniyordu, ilk günden sonra 3 günde bir kaka yapardı, ilk ay 1,5'a yakın kilo aldı, persEntil değeri hep üst sınırın üstündeydi, kaka sayısı çok önemli değil dediğiniz gibi

Mama ya da tabi sagdigin anne sutunu verip de deneyebilirsin azicik sonra memeden devam. Sanirim sut gelecegini anlayinca yola gelip kabul ediyorlar memeyi.

Uyandığında deniycem hemen mama yerine çok az süt sağıp versem de olur herhalde dimi

Ben anlamadım bi alıyo bi almıyo doyduğundan emin olmak için bide biberonla veriyorum sonra.Biberon yüzünden desem e herkes veriyo tek bizde mi sorun
Ne zaman biberon kullansam sonrasında bebeğim memeyi biraz emdikten sonra çekiştirmeye başlıyor, bunuda ya gazı olunca yaparmış yada meme reddi belirtisiymiş, emzirdikten sonra bakıyorum sıkınca süt geliyor ama biberon tembelleştiriyor, bir haftadır vermedim mama Bi sorun yoktu, dün vermek zorunda kaldık Bi kez bugün yine çekiştiriyo,

Son düzenleme:
Yok hicbir sey kullanilmayacak dediler..siz kullaniyo musunuz
Evet göbek bağı için hastanedeyken içinde sprey ve mendil olan bakım kiti aldirttilar bize onu kullandık . 5. Gün sabah düşmüştü göbeği biz birde kantaron yağı sürdük ek olarak . Banyo da yaptırdık çok şükür kanamada olmadı bir sıkıntı da olmadı

Kızlar ya çok üzgünüm dün bebeği doktora götürdük iyi demişti. Ama bugün öksürüyo resmen yavrucak bende kovidliyim napacağımı şaşırdım. Burnu akan öksüren var mı bebeği
Benimki öyleydi burnu yeşil akıyordu, gözleride yeşil çapak kedi yavrusu gibi, doktora götürmüştüm ilaç vermemişti soğuk hava verip burnunu temizlemişlerdi, sonrasında öksürük başladı, tekrar gittik antibiyotik başladık sabah akşam bir çay kaşığı agumentin, burnu azaldı gözleri geçti öksürükten azaldı ama ağzına balgam geliyo arada, arada kakasında da oluyor, bize abimizden bulaştı, okuldan hastalanmıştı, hepimiz hastayız evde öksürük flan herşey var neyse okullar tatile girdi biraz toparlanalım

Biberonla mama verirken ben emzirir gibi veriyorum direk rahat rahat çekmesine müsade etmiyorum biberonu dik değilde yan tutuyorum kendi çabalıyor çekmek için bebeği de emzirirken yan pozisyonda tuttuğum gibi tutuyorum birde öyle dene istersen

Ben de sorun yaşadım. meme ağzında sondayla verdim sütü. Memeyi emdiğini sandı memeye alıştı.
Şimdi arada biberon veriyorum sorun olmuyor.

Yok canım avent az akış kullanıyorum dediğin gibi yapıyorum ama bu bebişler çok uyanık çekince memeden daha bol geliyor, benim sütüm hiç bol bol gelmedi çok zorladım emsin diye, şuan ihtiyaç duymadan emzirmeye çalışıyorum, ya bu biberon çok ince Bi çizgi ipin ucu kaçınca bidaha toparlayamıyorsun, oğlumda yaşadım memeyi emerken deli gibi ağlıyordu kendini geri atıyordu daha bir haftalıkken sıpa

Bugün emzirdikten hemen sonra bebeği yüzüstü yatırdım, tabi kafası yan duracak bu pozisyonda, sırtını aşağıdan yukarı doğru sıvazladım hemen çıktı gazı, omzumda yapınca çıkaramıyodum, bi de öyle dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…