Kızlar doktor yarın sarılık değerine bakacak eğer yüksek olursa bebek kalır sizi taburcu ederiz dediler. Bende yüksek çıkmasın diye devamlı emziriyorum ama haliyle çok süt yok. arkasından da mama vereyim dedim kaç ml vermeliyim internette 60 ml demiş ama bana çok geldi
Evet göbek bağı için hastanedeyken içinde sprey ve mendil olan bakım kiti aldirttilar bize onu kullandık . 5. Gün sabah düşmüştü göbeği biz birde kantaron yağı sürdük ek olarak . Banyo da yaptırdık çok şükür kanamada olmadı bir sıkıntı da olmadı
Kızlar doktor yarın sarılık değerine bakacak eğer yüksek olursa bebek kalır sizi taburcu ederiz dediler. Bende yüksek çıkmasın diye devamlı emziriyorum ama haliyle çok süt yok. arkasından da mama vereyim dedim kaç ml vermeliyim internette 60 ml demiş ama bana çok geldi
Bana verilenle aynı marka fakat ürünün üzerinde nasıl kullanılacağı yazmıyordu. Ben direk göbeğine sıkıyordu m . Sana kullanım şeklini dr mu söyledi ben de senin gibi kullanayim
Birde şey 3-4 saatte bir ver mamayı aralarda hep emzirirsin ben hastanede öyle yaptım ikinci gün sadece gece vermeye başladım sarılık değeri yükselmesin diye şuan yüzü falan iyi görünüyor pazartesi kontrolü var bakalım ne diyecek doktoru
Kızlar Bayadır girmiyorum benim oğlan meme tutmuyor emmiyor beni sütüm 3.günde falan geldi mecbur Mama verdim önce kaşıkla sonra biberon la verdim sütüm var ama tutmuyor ne yaptıysam, sağıyorum ama yetmiyor daha tamda gelmedi gene mama veriyorum. Nasıl tutturcam bilmiyorum tutturmaya çalıştık ça bas bas bağırıyor
Bana verilenle aynı marka fakat ürünün üzerinde nasıl kullanılacağı yazmıyordu. Ben direk göbeğine sıkıyordu m . Sana kullanım şeklini dr mu söyledi ben de senin gibi kullanayim
Ebe doktorun verdiği ilaçlar gelince yanıma geldi tek tek anlattı kullanım şekillerini üstlerine not aldı çoğunu . Eğer üzerine sıkacaksan da mendili sadece göbek bağı görünecek şekilde altına yerlestir spreyi sık mendille yine dokun çek yaparak kurut dedi.
Kızlar Bayadır girmiyorum benim oğlan meme tutmuyor emmiyor beni sütüm 3.günde falan geldi mecbur Mama verdim önce kaşıkla sonra biberon la verdim sütüm var ama tutmuyor ne yaptıysam, sağıyorum ama yetmiyor daha tamda gelmedi gene mama veriyorum. Nasıl tutturcam bilmiyorum tutturmaya çalıştık ça bas bas bağırıyor
Uykuda beslenme yapıyor musunuz ? Benimki gözlerini açmıyor ama aç yani belli ediyor eldivenini falan çekiştiriyor ağzını açıyor falan o zaman mecbur sağıp veriyorum uyanmiyor çünkü
Sütünü vermeden ucuna kadar getir o ilk zorlamayi sevmiyordur.. Süt memenin ucuna insin hatta ağzına damlat kasikla ver o esnada memeyi vermeye çalış hemen. Ve dediğin gibi sagilmamis olsun memen yani içinde süt olsunki emmekbistesib
Kizlar siz bi duzen kurabildiniz mi bende mi gariplik var
Az once annem geldi ultimatom verdi sen de artik kur duzenini 20 gun olcak evinle ilgilen eksiginle bilmemnenle ilgilen bunu al disari da cik fln
Ilk bebegim ztn tecrubesizim uykusuzm annem daha once hep ben bakarm derdi simdi daha bebek dogdu 5. Gun gece eve dondu snr yine geldi ertesi gun 2 gece kaldi dondu fln bu hafta sadece 2 kere kaldi carsamba gunduz de gelmedi bgn de gelmeyecekmis de halam gelicek bebegi gormeye diye gelmis yrn ve pzt de gelmicek
Tamam gelmesin de yani ne bileym daha 40im cikmadan niye bu ultimatomu verdi aglayasam geldi yine
Ben kuramadım düzenimi şahsen, sadece kızımla ilgilenebiliyorum. Annem de 40 ım çıkana kadar kalmaya devam edecek. Aynı sitedeyiz gerekirse gündüz gelirim, kardeşlerin gelir dedi ama yine de nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir düzen de kurmak lazım.. Ama daha erken yani kırkın çıkmadı daha annen niye böyle diyor ki, çok mu yoğun
Kizlar siz bi duzen kurabildiniz mi bende mi gariplik var
Az once annem geldi ultimatom verdi sen de artik kur duzenini 20 gun olcak evinle ilgilen eksiginle bilmemnenle ilgilen bunu al disari da cik fln
Ilk bebegim ztn tecrubesizim uykusuzm annem daha once hep ben bakarm derdi simdi daha bebek dogdu 5. Gun gece eve dondu snr yine geldi ertesi gun 2 gece kaldi dondu fln bu hafta sadece 2 kere kaldi carsamba gunduz de gelmedi bgn de gelmeyecekmis de halam gelicek bebegi gormeye diye gelmis yrn ve pzt de gelmicek
Tamam gelmesin de yani ne bileym daha 40im cikmadan niye bu ultimatomu verdi aglayasam geldi yine