2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
60 ml çok bencede. Şuan 30 cc bile anca alır heralde

Canim kullandiginiz benvita marka mi. Hijyenik bezi nasıl kullandın.

Kizlar gaz olayına nane çayında fayda gördüm kuru nane den çay yapıp demleyip içtim 1_2 damla bebeğe de verdim çok sukur daha iyiyiz damlayı bıraktık

1 ölçek 30 ml yap canım zaten bitiremez hepsini

Besvita yazıyor sarı bir kutu mendile biraz sprey sıkıp göbek bağının altına ve üstüne dokun çek yaparak temizledim. Cildine değmesin ama dikkat et
Bana verilenle aynı marka fakat ürünün üzerinde nasıl kullanılacağı yazmıyordu. Ben direk göbeğine sıkıyordu m . Sana kullanım şeklini dr mu söyledi ben de senin gibi kullanayim

Birde şey 3-4 saatte bir ver mamayı aralarda hep emzirirsin ben hastanede öyle yaptım ikinci gün sadece gece vermeye başladım sarılık değeri yükselmesin diye şuan yüzü falan iyi görünüyor pazartesi kontrolü var bakalım ne diyecek doktoru

Kızlar Bayadır girmiyorum benim oğlan meme tutmuyor emmiyor beni sütüm 3.günde falan geldi mecbur Mama verdim önce kaşıkla sonra biberon la verdim sütüm var ama tutmuyor ne yaptıysam, sağıyorum ama yetmiyor daha tamda gelmedi gene mama veriyorum. Nasıl tutturcam bilmiyorum tutturmaya çalıştık ça bas bas bağırıyor

Bana verilenle aynı marka fakat ürünün üzerinde nasıl kullanılacağı yazmıyordu. Ben direk göbeğine sıkıyordu m . Sana kullanım şeklini dr mu söyledi ben de senin gibi kullanayim
Ebe doktorun verdiği ilaçlar gelince yanıma geldi tek tek anlattı kullanım şekillerini üstlerine not aldı çoğunu . Eğer üzerine sıkacaksan da mendili sadece göbek bağı görünecek şekilde altına yerlestir spreyi sık mendille yine dokun çek yaparak kurut dedi.

Benim oğlanda tutmuyordu memeyi silikon uç aldım onunla zar zor tutturdum sonrada bıraktık deneyebilirsin.

Aynen ilk günler 30 içiyordu şimdi 50 içiyor maşallah senin kızada
Uykuda beslenme yapıyor musunuz ? Benimki gözlerini açmıyor ama aç yani belli ediyor eldivenini falan çekiştiriyor ağzını açıyor falan o zaman mecbur sağıp veriyorum uyanmiyor çünkü

Denedim sütüm tam gelmediği için bir iki çekip bırakıyor Bi gün sütü sağmayıp deneyim ozaman çeker belki
Sütünü vermeden ucuna kadar getir o ilk zorlamayi sevmiyordur.. Süt memenin ucuna insin hatta ağzına damlat kasikla ver o esnada memeyi vermeye çalış hemen. Ve dediğin gibi sagilmamis olsun memen yani içinde süt olsunki emmekbistesib

Ben kuramadım düzenimi şahsen, sadece kızımla ilgilenebiliyorum. Annem de 40 ım çıkana kadar kalmaya devam edecek. Aynı sitedeyiz gerekirse gündüz gelirim, kardeşlerin gelir dedi ama yine de nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir düzen de kurmak lazım.. Ama daha erken yani kırkın çıkmadı daha annen niye böyle diyor ki, çok mu yoğun

Annelerin de kızları doğurunca bi lohusalık hali oluyor bence. Sakin ol canım daha kırkın bile çıkmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…