Kesinlikle çok ince bir çizgi biberona çok yüklenmesekte keyifleri hangisini isterse onu tercih ediyorlar maalesefYok canım avent az akış kullanıyorum dediğin gibi yapıyorum ama bu bebişler çok uyanık çekince memeden daha bol geliyor, benim sütüm hiç bol bol gelmedi çok zorladım emsin diye, şuan ihtiyaç duymadan emzirmeye çalışıyorum, ya bu biberon çok ince Bi çizgi ipin ucu kaçınca bidaha toparlayamıyorsun, oğlumda yaşadım memeyi emerken deli gibi ağlıyordu kendini geri atıyordu daha bir haftalıkken sıpa
Ben rezene isirgan ihlamur anason kimyon karisimli bi cay yapiyorm ama yine de oglum gazlandi mi gazlaniyo.. dun oglenden beri gazi vardi garibimin bi huzurlu uyku uyumadi
Sabah kahve icmistm ondan mi oldu acaba. Anasonluyu da ozellikle aksam iciyorm
Ne kdr oluyo gaz sanciniz ve ne kdr suruo
Bizde persembe hic yoktu mesela, aksam da yikandi mis gbi uyudu cuma 3 gbi sanci basladi tam uyuyo sanciyla kivranarak uyanio karnina sicak kiraz cekirdegi kemeri koyunca biraz sanciyi aliyo ama yine suruyo tabi. Emdigini de kustu, gazdan da kusarmis. Gece 11e kdr sancilandi 11de bi uyudu ben esime birakip yattm esim pispislayarak 2bcka kdr bana duyurmadan tutmus sonra ben kalktm baya da kaka yapiyo o sirada gazla. Altini degistirdm emzirdm 4te geri uyudk 6bckta yine mizirdanmalarla kivranmalarla uyandk. 4te uyumadan once yine kaka yapmisti alti rahatsiz etti heralde dedm degistirdm emzirdm az emdi ztn, 7bckta yine uyandi bu sefer ac. Emzir emzir 9 oldu saat uyudu uyandi az once yine gazlar kakalar
Aktardan mı alsam, yoksa poşet çaylar da aynı olur mu
canım işitmeden geçememişti
hamileyken kalpte iki tane prlaklık vardı ayın 28inde kendi endokrin kontrolüm var o zaman şehir hast çocuk kardiyoloji ye götürücem
ya canım özelden bana linki numarası varsa atabilir misin ben instagram kullanmıyorum da
ben de istiyorum
oyy saroncuğum yalnız değilmişimgeçecek diye ben de kendimi teselli ediyorum
aktardan al canım bulamazsan humananın kimyonlu rezene çayı var internetten alırsın
futbol topu tutuşu googledan bakarmısın sağı emzirir gibi koktuk altından soku emziriyosun
Instagramda mi var peki nsil ulastin?
13.gece düştü kızımın da 20-25 güne kadar nornal kabul ediyorlar endişe etmeBenim de derdim gobegi henuz dusmedi 2 hafta icinde dusmesi lazim hic de dusecek gibi durmuyor
Hatirloyorm kizimds da vermislerdi sprey. Bunda kullanmayon dediler.. ne yapmali bilmiyorum. Spreyin erken dusmesine bir etkisi yoktur herhalde temiz tutmak icin. Acaba ondan mi dusmuyor diye dusunuyorum da. 9. Gun bugun insallah 15. Gunden once duserEvet göbek bağı için hastanedeyken içinde sprey ve mendil olan bakım kiti aldirttilar bize onu kullandık . 5. Gün sabah düşmüştü göbeği biz birde kantaron yağı sürdük ek olarak . Banyo da yaptırdık çok şükür kanamada olmadı bir sıkıntı da olmadı
Olur ben de inceleyeyim hesabini katilabilirim.Erkek bebekler nispeten daha gazlı oluyorlar sanırım. Kızımda aşırı gaz yok ama gelince kıvrım kıvrım oluyor ,kucakta kalmak istiyor hep sıcak tutuyorum mümkün olduğunca ve tek memeyi emzirdikten sonra diğerine geçmeden gaz çıkartıyorum öyle diğerine geçiyor. Kahveyi bıraktım belki etkiliyordur diye ki sanirim o da fayda etti .Çayı da azalttım açık içiyorum
Valla eşim poşet almış ama aktardan tohum olarak alacam bitince.
Tesadüfen görüp mesaj attım yazdığı şeyleri atayım size madem ilginizi çekerse başlarız beraber WhatsApp grubu yapacak galiba .
13.gece düştü kızımın da 20-25 güne kadar nornal kabul ediyorlar endişe etme
Kızın kaç yaşında? 2 çocuklu hayat ne kadar da zormuş.. Simdi günleri sayıyoruz ama en az 1 yıl lazım bize biraz rahatlamamiz için4 ten beri uyumuyor ya deliricem
zaten sabah oldu az sonra kızım kalkar anne anne diye o bana çöker yine uykusuz bir geceyorgun bir ben
Canım malesef ki biberon sorun oluyoBen anlamadım bi alıyo bi almıyo doyduğundan emin olmak için bide biberonla veriyorum sonra.Biberon yüzünden desem e herkes veriyo tek bizde mi sorun
Olur ben de inceleyeyim hesabini katilabilirim.
Yarım düşünce nasıl oluyor canım, benim oğlumun düştü ama göbek deliğinin içinde kara kuru bi şeyler var hala, onlar oluyo muydu normalde bi süre sonra geçiyor muydu hiç hatırlamıyorum.Yarım düşmüştü alkolle temizlememizi söyledi doktor. Bebek cilt temizleyicisi diye satılıyor. İçinde tek kullanımlık pamukları ve %70 alkol solüsyonu var
Yarım düşünce nasıl oluyor canım, benim oğlumun düştü ama göbek deliğinin içinde kara kuru bi şeyler var hala, onlar oluyo muydu normalde bi süre sonra geçiyor muydu hiç hatırlamıyorum.
E bizim de tam düşmemiş o zaman, doktor ne dedi, müdahale gerekiyor muymuş, kendisi mi düşecek?Öyle içinde siyah bir şeyler kalmıştı nemli gibiydi.
Ağzını yaklaştırınca ağlar kafasını geriye iter almak istemez, alsa da tutar, ısırır, çekiştirir emmez yani. Benim kızım da sağı istemezdi oğlan da istemiyo, görünüşte hiçbir fark yok diğeriyle. sıra sağ memeye geldiğinde stres olıyorum bazen hemen tutuyor bazen uğraştırıyor.Meme reddi oldugunu nasi anliyosnz kizlar. Direk almiyo mu memeyi?
Bana kalırsa annen doğru olanı yapıyor, başımızda hep biri olunca düzen kurmak ona alışmak daha zor, ne kadar çabuk kendi kendimize yetebilirsek o kadar kolay üstesinden geliriz. Benim annem de artık evine dönmek istiyor, bi yandan gitsin istiyorum, artık bi düzen kurayım, iki çocuklu hayatıma alışayım, kendim becerebileyim, eşimle de yalnız kalalım istiyorum, bi yandan da her şey çok zor geliyor, annem giderse evi b.k götürürKizlar siz bi duzen kurabildiniz mi bende mi gariplik var
Az once annem geldi ultimatom verdi sen de artik kur duzenini 20 gun olcak evinle ilgilen eksiginle bilmemnenle ilgilen bunu al disari da cik fln
Ilk bebegim ztn tecrubesizim uykusuzm annem daha once hep ben bakarm derdi simdi daha bebek dogdu 5. Gun gece eve dondu snr yine geldi ertesi gun 2 gece kaldi dondu fln bu hafta sadece 2 kere kaldi carsamba gunduz de gelmedi bgn de gelmeyecekmis de halam gelicek bebegi gormeye diye gelmis yrn ve pzt de gelmicek
Tamam gelmesin de yani ne bileym daha 40im cikmadan niye bu ultimatomu verdi aglayasam geldi yine
E bizim de tam düşmemiş o zaman, doktor ne dedi, müdahale gerekiyor muymuş, kendisi mi düşecek?
Yani bende bilmiyorum ki o mu yardımcı oldu kendi kendine mi olduHatirloyorm kizimds da vermislerdi sprey. Bunda kullanmayon dediler.. ne yapmali bilmiyorum. Spreyin erken dusmesine bir etkisi yoktur herhalde temiz tutmak icin. Acaba ondan mi dusmuyor diye dusunuyorum da. 9. Gun bugun insallah 15. Gunden once duser
Hadi ya bizimde bakalım tekrar götürmemiz lazım belki. Öksürüğğ nasıldı peki? Ne sıklıkta ve derinden miBenimki öyleydi burnu yeşil akıyordu, gözleride yeşil çapak kedi yavrusu gibi, doktora götürmüştüm ilaç vermemişti soğuk hava verip burnunu temizlemişlerdi, sonrasında öksürük başladı, tekrar gittik antibiyotik başladık sabah akşam bir çay kaşığı agumentin, burnu azaldı gözleri geçti öksürükten azaldı ama ağzına balgam geliyo arada, arada kakasında da oluyor, bize abimizden bulaştı, okuldan hastalanmıştı, hepimiz hastayız evde öksürük flan herşey varneyse okullar tatile girdi biraz toparlanalım
Almıyor savaşıyor imh imh diyor atıyor ağzından memeyi kafasını çeviriyor sağa sola sonra ağlamaya başlıyorMeme reddi oldugunu nasi anliyosnz kizlar. Direk almiyo mu memeyi?
Bende duzenimi kurmak istiyorum da şuan annemde kalıyorum. Sonra da belki kendi evimde kalsaydım bu kadar rahat olmazdım diyorum kendi kendime . Bir yanım evime gitmeyi istiyor ama şuan sadece bebeğin bakımıyla ilgileniyorum geri kalan herşey annemde bebeğin banyosu, evin temizliği yemeği hep annemde birde üstüne gece nöbeti tutuyor benimle Allah razı olsunKizlar siz bi duzen kurabildiniz mi bende mi gariplik var
Az once annem geldi ultimatom verdi sen de artik kur duzenini 20 gun olcak evinle ilgilen eksiginle bilmemnenle ilgilen bunu al disari da cik fln
Ilk bebegim ztn tecrubesizim uykusuzm annem daha once hep ben bakarm derdi simdi daha bebek dogdu 5. Gun gece eve dondu snr yine geldi ertesi gun 2 gece kaldi dondu fln bu hafta sadece 2 kere kaldi carsamba gunduz de gelmedi bgn de gelmeyecekmis de halam gelicek bebegi gormeye diye gelmis yrn ve pzt de gelmicek
Tamam gelmesin de yani ne bileym daha 40im cikmadan niye bu ultimatomu verdi aglayasam geldi yine
Benimmkinin e düşmedi canim. Dr bir sprey verdi onu kullanıyorum.Benim de derdim gobegi henuz dusmedi 2 hafta icinde dusmesi lazim hic de dusecek gibi durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?