2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bugün yaşadığım bir olayı anlatayım da siz de dikkat edin.
Bebeği kanepede yüzüstü yatırmıştım gözümün önünde diye, öyle yatırınca gazını rahat çıkarıyo hem
Neyse kızım çağırdı yanına gittim 10 saniye sürdü sürmedi geri bebeğin yanına giderken birden sırtüstü dönüverdi şok oldum
Yani Allahtan kanepenin diğer tarafına döndü, boşluk olan tarafa dönse yere düşecekti
Yani erken falan demeyin bebeklerin ne zaman döneceği belli olmuyor kızlar dikkat edin.

Tebrik ediyorm hepsi icin. Benim ilk cocuk ona ramen bgn ilk kez yemek yaptm evi supurdm annem yoktu sagolsn esim var bgn ztn karli evdeydi cikmadi ama yoruldm aciktm kendimi zor doyurdm bu sefer sutum azaldi sanki. Lohusaya da iyi bakmak gerekiyor:)

Temizlik için acele etme hiç.Bir şekilde halledilir.Sende ilk bebeğimin olduğu zamanları görüyorum ya her açıdan şu an o kadar farklıyım ki 8 sene evveline göre keşke o zamn da böyle olsaydım diyorum ama iş işten geçti tabi.Annenin ruhsal açıdan rahat olması da çok önemli o mucize sütten hersey geçiyor bebelere

Ya maşallah benimki hiç oyalanmıyor öyle, uyanık olduğu zamanlar ya kucak istiyor ya memede
Şu zeka kartlarından koyuyorum kafasının olduğu yöne 5 dk bakıp yine kıpırdanmaya başlıyor
Çok dua etmiştim Allahım lütfen bu sefer yattığı yerden etrafı izleyen bir bebek olsun diye ama bu da olmadı.

Aynen ya devamlı biseyle ugrasıcak illa öylesine durmuyo hiç

Zaman içinde daha iyi emebildikleri için emme sıklıkları azalıcakmış ama uyku sorunu kafamı kurcalıyo,
Dogru düzgün uyumuyo şu saate dek sizin de öyle mi. Normal mi acaba
Gündüz 1-2 saat ya da akşam 1-2 saat uyanık kaldığı oluyordu.. Ama bugünlerde sürekli uyanıp meme de durup uyuyor. İnşallah düzelirler

O kadar haklısın ki ne diyeceğimi bilemiyorum. Eğer en başta gelmezlerse zaten o çileyi çekmene hiç gerek yok . Kimseyi almayabilirsin doktoru bahane ederek arayıp söylersin kovidden dolayı evde ziyareti yasakladı 40 gün diye sadece senin ve eşinin yakınları gelip gider bir kaç saat sonra.

Erkek bebeler biraz daha zor

Ay Allah korumuş okurken kalbim çıktı Aman dikkat edelim demekki hiperaktif olabiliyorlar

Allahh korumuş valla.
Bende dönmeler için erken diyodum ama kızım altı açılırken hiç yerinde durmuyor yarım yarım dönüyor bende yeni farkettim.
Normalde yenidoğan bıraktığımız yerde öyle durması lazım

Eskidenmiş o, şimdiki bebeler daha erken hareketleniyor gerçekten.
Bezini alırken benimki de öyle, yan dönüyor, ayaklarıyla kendini arkaya itiyor zor değiştiriyorum, ayaklanıp kaçacak yakında

Bende bugün gitti annem resmen hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim çok eksik hissediyorum kendimi

Bende ilk defa akşam çiğ köfte yaparken oğluma ayrı tatlı yapamadım. Sofraya oturunca burda bana göre yemek yokki dedi ağlayacaktım. Gerçektn zor ya eskisi gibi yetişmek

Aynen ya devamlı biseyle ugrasıcak illa öylesine durmuyo hiç
Aynen sürekli dua ettim ilk 10 günde öylrydi sandım bu sefer o şans bana da vurdu ama maalesef sürekli hık mık. Ya kucak ya sallama ya hoplama. Şu an ayağımda sallıyorum ya bir aylık bebeyi

Gazini cikarmiyo mu? Benim zavallim kivrandiktan snr pirt pirt zart zurt cikariyo ztn cikarinca rahatlio anca. Ama gunun buyuk bi kisminda gazi oluyo aksamuzeri gibi basliyo. Gercekten uzucu bi durum bebeginin kivrandigini gormek. Senin 4 haftalik olmus galiba en yogun zamanlari 5 6m haftalarmis gazin. Belki gaz damlasini arttirabilirsn dozunu doktoruna sor. Ben her gun bio gaia veriyorm ama o probiotik damla. Doktor eger onla basa cikilmazsa sab simplex gaz giderici gunde 3 kez verdi ama onu mumkun oldugnca kullanmiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…